انبه میوهای شیرین و سرشار از مواد مغذی است. طعم منحصربهفرد و خواص انبه آن را به مادهای مناسب برای دسرها تبدیل کرده است. در بسیاری از دستورالعملهای دسرها انبه دیده میشود. انبه سرشار از آنتیاکسیدانها است و به سلامت فرد کمک میکند. در این مطلب، با طرز تهیه ۱۳ دسر انبه آشنا میشوید.
– زمان موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه و پرتقال: ۸ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه و پرتقال:
– نصف پیمانه آب پرتقال تازه.
– ۹۰۰ گرم انبه منجمد خردشده.
– زمان موردنیاز برای تهیه پودینگ انبه و دانه چیا: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه پودینگ انبه و دانه چیا:
– نصف پیمانه شیر نارگیل؛
– ۶ قاشق غذاخوری دانه چیا؛
– ۲ عدد انبه خردشده (به ۲ قسمت تقسیم شود).
– زمان موردنیاز برای تهیه بستنی انبه: ۸ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه بستنی انبه:
– ۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل (اختیاری)؛
– نصف پیمانه (فنجان) شیر عسلی یا شیر تغلیظشده؛
– ۱ پیمانه (۲۴۰ میلیلیتر) خامه یا خامه هوادهیشده؛
– ۲ عدد انبه رسیده (بدون پوست و هسته، و خردشده).
– زمان موردنیاز برای تهیه پالتا انبه: ۸ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۰ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه پالتا انبه:
– ۲ قاشق غذاخوری شکر؛
– سهچهارم پیمانه (۱۷۷ میلیلیتر) آب؛
– ۴ پیمانه (۵۰۰ گرم) مخلوط میوه شامل توتفرنگی، انبه، هندوانه، خیار و کیوی؛
– ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب لیموترش (مقدار لیموترش به سلیقهتان بستگی دارد).
– زمان موردنیاز برای تهیه موس انبه: ۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه موس انبه:
– ۴۵۰ گرم ماست؛
– ۴۰۰ گرم شیر عسلی؛
– ۲ عدد انبه رسیده بزرگ.
– زمان موردنیاز برای تهیه دسر فنجانی انبه: ۲۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ تا ۱۵ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه دسر فنجانی انبه:
– ۳ قاشق غذاخوری شکر؛
– ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت؛
– ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل؛
– ۱٫۵ پیمانه (۳۷۵ میلیلیتر) خامه؛
– ۶ تا ۷ عدد انبه (که بهصورت مکعبی خرد شود)؛
– نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) بیسکویت یا کوکی خردشده.
– زمان موردنیاز برای تهیه پدا انبه: ۲۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۴ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه پدا انبه:
– ۱ پیمانه پودر شیرخشک؛
– ۱ پیمانه انبه رسیده خردشده؛
– ۱ قاشق چایخوری روغن حیوانی؛
– یکششم قاشق چایخوری پودر هل؛
– خلال بادام یا سایر مغزها برای تزئین.
– زمان موردنیاز برای تهیه مستانی انبه: ۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه میلکشیک:
– ۱ پیمانه شیر کامل؛
– ۲ پیمانه انبه خردشده؛
– ۲ اسکوپ بستنی وانیلی؛
– ۱ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری).
مواد موردنیاز برای تاپینگ:
– زعفران دمکرده؛
– میوههای دلخواهتان؛
– ۴ اسکوپ بستنی وانیلی؛
– ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام؛
– ۲ قاشق غذاخوری خلال پسته؛
– خامه هوادهیشده به مقدار دلخواه؛
– ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری انبه خردشده.
– زمان موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه با شکلات تلخ: ۴ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۰ نفر.
مواد موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه با شکلات تلخ:
– سهچهارم پیمانه شیر؛
– ۲۸۰ گرم ماست یونانی؛
– ۲ قاشق غذاخوری عسل؛
– ۸۵ گرم شکلات تلخ باکیفیت ذوبشده؛
– سهچهارم قاشق چایخوری اسانس وانیل؛
– ۲ پیمانه همراه با یکسوم پیمانه انبه خردشده (جداگانه).
– زمان موردنیاز برای تهیه چیزکیک انبه: ۴۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ نفر.
مواد لازم برای تهیه پایه چیزکیک:
– ۹۰ گرم کره ذوبشده؛
– ۱۰۰ گرم کوکی کرهای.
مواد لازم برای تهیه فیلینگ پنیر خامهای:
– ۸۰ گرم شکر؛
– ۲۰۰ گرم انبه؛
– ۱۰ گرم ژلاتین؛
– ۷۰ میلیلیتر آب؛
– ۲۳۰ گرم پنیر خامهای؛
– ۲۰۰ گرم خامه هوادهیشده.
– زمان موردنیاز برای تهیه پارفه انبه: ۳۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.
مواد لازم برای تهیه پارفه انبه:
– نصف پیمانه شکر؛
– نصف پیمانه خامه؛
– ۲ عدد انبه رسیده؛
– ۱ بسته کراکر خردشده؛
– ۲۲۰ گرم پنیر خامهای (در دمای اتاق باشد).
– زمان موردنیاز برای تهیه لاسی انبه: ۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۳ نفر.
مواد لازم برای تهیه لاسی انبه:
– چند قالب یخ؛
– ۱ پیمانه انبه خردشده؛
– ۱ قاشق غذاخوری شیر؛
– بادام و پسته برای تزئین؛
– ۲ قاشق غذاخوری شکر؛
– پودر هل به مقدار دلخواه؛
– نصف پیمانه ماست پرچرب؛
– زعفران دمکرده به مقدار دلخواه.
– زمان موردنیاز برای تهیه پودینگ برنج و انبه: ۴ ساعت؛
– تعداد سرو: ۸ تا ۱۰ نفر.
مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج و انبه:
– ۴ پیمانه شیر؛
– ۴ عدد انبه رسیده؛
– شکر به مقدار لازم؛
– ۱ پیمانه شیر نارگیل؛
– یکچهارم پیمانه برنج؛
– ۱ قاشق چایخوری پودر هل.
بسیار خب، حتماً. با رعایت کامل اصول ویراستاری و نشانهگذاری که تأکید کردهاید، ۱۰ دسر جدید و خوشطعم با انبه به فهرست شما اضافه میشود.
انبه میوهای شیرین و سرشار از مواد مغذی است. طعم منحصربهفرد و خواص انبه آن را به مادهای مناسب برای دسرها تبدیل کرده است. در بسیاری از دستورالعملهای دسرها انبه دیده میشود. انبه سرشار از آنتیاکسیدانها است و به سلامت فرد کمک میکند. در ادامه این مطلب، با طرز تهیه ۱۰ دسر جدید با انبه آشنا میشوید.
مواد موردنیاز برای تهیه برنج چسبناک انبه:
ابتدا برنج را حداقل ۴ ساعت یا یک شب کامل در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و برنج را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بخارپز کنید تا کاملاً نرم و پخته شود؛
در یک قابلمه کوچک، شیر نارگیل را با شکر و نمک مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود؛ اما اجازه ندهید به جوش بیاید؛
برنج پختهشده و داغ را به یک کاسه منتقل کنید و سس شیر نارگیل را روی آن بریزید. خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه سس را به خود جذب کند؛
انبهها را پوست بگیرید و به صورت ورقهای برش بزنید؛
برای سرو، مقداری از برنج چسبناک را در بشقاب قرار دهید، چند برش انبه کنار آن بگذارید و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.
مواد موردنیاز برای تهیه کیک یخچالی انبه:
خامه سرد را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. سپس شیر عسلی را بهآرامی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود؛
کف یک ظرف پیرکس مستطیلی، یک لایه از بیسکویتها را بچینید؛
یک لایه از مخلوط خامه را روی بیسکویتها پخش کنید؛
یک لایه از ورقههای انبه را روی خامه بچینید؛
این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شود. لایه آخر باید مخلوط خامه باشد؛
روی لایه آخر را با ورقههای انبه یا خردهبیسکویت تزئین کنید. ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد.
مواد موردنیاز برای تهیه پاناکوتا:
مواد موردنیاز برای تهیه سس انبه:
پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید تا اسفنجی شود؛
در یک قابلمه، خامه، شکر و وانیل را روی حرارت متوسط گرم کنید تا شکر حل شود. قبل از جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً حل شود؛
مایع پاناکوتا را در ۶ لیوان یا قالب دلخواه بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد؛
برای تهیه سس، پوره انبه را با آب لیموترش و شکر (در صورت نیاز) مخلوط کنید؛
هنگام سرو، سس انبه را روی پاناکوتای بستهشده بریزید.
مواد موردنیاز برای تهیه تارت انبه:
خمیر تارت را طبق دستورالعمل روی بستهبندی در قالب مخصوص بپزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود؛
در یک کاسه، پنیر خامهای و پودر قند را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید؛
خامه فرمگرفته را بهآرامی با لیسک به مخلوط پنیر اضافه کنید؛
فیلینگ پنیری را روی پوسته تارت خنکشده بریزید و سطح آن را صاف کنید؛
ورقههای نازک انبه را به شکل دلخواه (مثلاً گل رز) روی فیلینگ بچینید؛
تارت را حداقل ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.
مواد موردنیاز برای تهیه سوربه انبه:
تمام مواد –یعنی انبه منجمد، عسل و آب لیموترش– را در یک غذاساز یا مخلوطکن قوی بریزید؛
دستگاه را روشن کنید و مواد را مخلوط کنید تا بافتی نرم و یکدست شبیه بستنی به دست آید. ممکن است لازم باشد چند بار دستگاه را متوقف کرده و مواد را از کنارهها به مرکز برگردانید؛
سوربه را میتوانید بلافاصله سرو کنید یا برای سفتتر شدن، آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.
مواد موردنیاز برای تهیه ترایفل انبه:
یکسوم از تکههای کیک را کف یک ظرف شیشهای بزرگ و شفاف بچینید؛
روی کیک، یکسوم از انبههای خردشده را پخش کنید؛
یکسوم از پودینگ وانیلی را روی لایه انبه بریزید؛
یکسوم از خامه فرمگرفته را روی پودینگ پخش کنید؛
این لایهها را دو بار دیگر تکرار کنید تا ظرف پر شود؛
روی لایه آخر را با باقیمانده انبه و چند برگ نعنای تازه تزئین کنید و حداقل ۲ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا طعمها به خورد هم بروند.
مواد موردنیاز برای تهیه مافین انبه و نارگیل:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مافین را با کاغذهای مخصوص آماده کنید؛
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک –یعنی آرد، شکر، بیکینگپودر، نمک و پودر نارگیل– را با هم مخلوط کنید؛
در کاسهای دیگر، مواد تر –یعنی پوره انبه، روغن و تخممرغها– را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند؛
مخلوط مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم ترکیب شوند. همزدن بیشازحد باعث سفتشدن مافین میشود؛
خمیر را به طور مساوی در قالبهای مافین بریزید؛
قالب را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز مافین فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید؛
اجازه دهید مافینها چند دقیقه در قالب خنک شوند و سپس آنها را برای خنکشدن کامل به توری سیمی منتقل کنید.
مواد موردنیاز برای تهیه سالاد میوه:
مواد موردنیاز برای سس انبه:
تمام میوههای خردشده را در یک کاسه بزرگ بهآرامی با هم مخلوط کنید؛
در یک کاسه کوچک، مواد سس –یعنی پوره انبه، آب لیموترش و عسل– را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود؛
سس را روی مخلوط میوهها بریزید و بهآرامی هم بزنید تا تمام میوهها به سس آغشته شوند؛
سالاد را با چند برگ نعنای تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.
مواد موردنیاز برای تهیه اسموتیبستنی:
تمام مواد را در مخلوطکن بریزید؛
دستگاه را با سرعت بالا روشن کنید و مخلوط کنید تا ترکیبی غلیظ، نرم و کاملاً یکدست حاصل شود؛
اسموتیبستنی را بلافاصله در لیوانهای بلند بریزید و در صورت تمایل روی آن را با یک اسکوپ بستنی دیگر یا تکههای انبه تزئین و سرو کنید.
مواد موردنیاز برای تهیه حلوای انبه:
در یک تابه، روغن حیوانی را گرم کنید و آرد سمولینا را در آن تفت دهید تا طلایی و معطر شود. سپس آن را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید؛
در همان تابه، آب (یا شیر) و شکر را حرارت دهید تا شکر حل شود و مایع به جوش بیاید؛
حرارت را کم کنید و سمولینای تفتدادهشده را بهتدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود؛
پوره انبه و پودر هل را اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا حلوا غلیظ شود و از کنارههای تابه جدا شود؛
حلوا را در ظرف موردنظر بریزید، سطح آن را صاف کنید و با خلال پسته و بادام تزئین نمایید. میتوانید آن را گرم یا سرد سرو کنید.
پاسخ ها