سرگرمی و آموزش

سرگرمی و آموزش

تینا

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر انبه که باید بخورید

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

انبه‌ میوه‌ای شیرین و سرشار از مواد مغذی است‌. طعم منحصربه‌فرد و خواص انبه آن را به ماده‌ای مناسب برای دسرها تبدیل کرده است. در بسیاری از دستورالعمل‌های دسرها انبه دیده می‌شود. انبه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است و به سلامت فرد کمک می‌کند. در این مطلب، با طرز تهیه ۱۳ دسر انبه آشنا می‌شوید.

راهنمای مطالعه

۱. بستنی یخی انبه و پرتقال

– زمان موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه و پرتقال: ۸ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه و پرتقال:
– نصف پیمانه آب پرتقال تازه.
– ۹۰۰ گرم انبه منجمد خردشده.

طرز تهیه بستنی یخی انبه و پرتقال

  1. تکه‌های منجمد انبه را یخ‌زدایی کنید. برای این کار می‌توانید انبه را در کاسه‌ای گذاشته و یک شب تا صبح آن را در یخچال بگذارید تا یخش باز شود. همچنین، می‌توانید تکه‌های انبه را در کاسه‌ای کوچک بریزید و در کاسه‌ای بزرگ‌تر محتوی آب گرم قرار دهید. فقط مراقب باشید آب از کاسه بزرگ‌تر به کاسه کوچک محتوی انبه وارد نشود؛
  2. تکه‌های انبه و آب پرتقال را در غذاساز بریزید و آنها را تا رسیدن به بافتی یک‌دست مخلوط کنید؛
  3. پوره انبه را در قالب بستنی‌ قرار دهید و یک چوب‌بستنی در مرکز آن بگذارید. صبر کنید بستنی‌تان ۶ تا ۸ ساعت در فریزر بماند تا یخ ببندد؛
  4. بستنی یخی انبه‌تان آماده است. اکنون می‌توانید آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.

۲. پودینگ انبه و دانه چیا

– زمان موردنیاز برای تهیه پودینگ انبه و دانه چیا: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه پودینگ انبه و دانه چیا:
– نصف پیمانه شیر نارگیل؛
– ۶ قاشق غذاخوری دانه چیا؛
– ۲ عدد انبه خردشده (به ۲ قسمت تقسیم شود).

طرز تهیه پودینگ انبه و دانه چیا

  1. ابتدا پوست انبه را بکنید. یکی از انبه‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. در غذاساز انبه دیگر را پوره کنید. باید حدود ۱ پیمانه پوره انبه داشته باشید. به پوره انبه‌تان شیر نارگیل را اضافه کنید. باید در مجموع ۱٫۵ پیمانه پوره انبه و شیر نارگیل داشته باشید. اگر مخلوط‌تان کمتر از ۱٫۵ پیمانه شد، مقدار بیشتری شیر نارگیل بیفزایید تا حداقل به ۱٫۵ پیمانه برسد؛
  2. پوره انبه و شیر نارگیل را به کاسه‌ای کوچک منتقل کنید. دانه چیا را در آن بریزید و هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شود؛
  3. اکنون تکه‌های انبه را در آن بریزید و مخلوط کنید. درِ ظرف را ببندید و بگذارید کل شب یا حداقل ۲ ساعت در یخچال بماند؛
  4. در پایان، پودینگ انبه و دانه چیا را هم‌ بزنید و در ۴ لیوان تقسیم کرده و سرو‌ کنید.

۳. بستنی انبه

– زمان موردنیاز برای تهیه بستنی انبه: ۸ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه بستنی انبه:
– ۲ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل (اختیاری)؛
– نصف پیمانه (فنجان) شیر عسلی یا شیر تغلیظ‌شده؛
– ۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر) خامه یا خامه هوادهی‌شده؛
– ۲ عدد انبه رسیده (بدون پوست و‌ هسته، و خردشده).

طرز تهیه بستنی انبه

  1. پوست انبه‌ها را بکنید و هسته آنها را جدا کنید. انبه‌ها را به‌شکل مکعب‌های کوچک خرد کنید؛
  2. به‌کمک همزن برقی یا دستی خامه را بزنید تا هوادهی شود؛
  3. شیر عسلی و انبه‌ها را به خامه بیفزایید. سپس آنها را باهم مخلوط کنید؛
  4. بستنی را به ظرف نگه‌دارنده مناسبی منتقل کنید. درِ ظرف را بگذارید و شب آن را در فریزر بگذارید تا ببندد؛
  5. زمانی که بستنی‌تان ببندد، آماده سرو است.

۴. پالتا انبه (بستنی یخی مکزیکی)

– زمان موردنیاز برای تهیه پالتا انبه: ۸ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۰ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه پالتا انبه:
– ۲ قاشق غذاخوری شکر؛
– سه‌چهارم پیمانه (۱۷۷ میلی‌لیتر) آب؛
– ۴ پیمانه (۵۰۰ گرم) مخلوط میوه شامل توت‌فرنگی، انبه، هندوانه، خیار و کیوی؛
– ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب لیموترش (مقدار لیموترش به سلیقه‌تان بستگی دارد).

طرز تهیه پالتا انبه

  1. میوه‌ها را خرد کنید و آنها را به‌همراه آب، شکر و آب‌لیمو در غذاساز بریزید؛
  2. میوه‌ها را تا رسیدن به بافت یک‌دست مخلوط کنید. اگر می‌خواهید محصولتان تکه‌های میوه داشته باشد، کمتر آنها را در غذاساز خرد کنید؛
  3. مخلوط‌تان را در قالب‌های بستنی بریزید. چوب‌بستنی را در مرکز قالب بگذارید. بستنی‌ها را شب در فریزر بگذارید تا یخ ببندند؛
  4. اکنون بستنی‌تان آماده سروکردن است.

۵. موس انبه

طرز تهیه انواع دسر انبه - ازجمله دسرهای با انبه می‌توان به موس انبه اشاره کرد.

– زمان موردنیاز برای تهیه موس انبه: ۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه موس انبه:
– ۴۵۰ گرم ماست؛
– ۴۰۰ گرم شیر عسلی؛
– ۲ عدد انبه رسیده بزرگ.

طرز تهیه موس انبه

  1. پوست انبه را بکنید و به‌شکل مکعب‌هایی خردشان کنید؛
  2. تکه‌های انبه، ماست و شیر عسلی را در غذاساز بریزید و تا رسیدن به بافت یکنواخت مخلوط کنید؛
  3. دسرتان را در ظرفی بریزید و حداقل ۴ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.

۶. دسر انبه فنجانی

– زمان موردنیاز برای تهیه دسر فنجانی انبه: ۲۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ تا ۱۵ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه دسر فنجانی انبه:
– ۳ قاشق غذاخوری شکر؛
– ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت؛
– ۱ قاشق چای‌خوری اسانس وانیل؛
– ۱٫۵ پیمانه (۳۷۵ میلی‌لیتر) خامه؛
– ۶ تا ۷ عدد انبه (که به‌صورت مکعبی خرد شود)؛
– نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) بیسکویت یا کوکی خردشده.

طرز تهیه دسر فنجانی انبه

  1. در کاسه‌ای با گوشت‌کوب برقی تکه‌های انبه را له کنید تا به‌صورت پوره دربیاید؛
  2. در مخلوط‌کن، خامه را با وانیل و شکر و نشاسته ذرت مخلوط کنید؛
  3. برای آماده‌سازی دسر، ابتدا یک‌ لایه از تکه‌های کوکی را در کف فنجان بچینید؛
  4. سپس لایه‌ای از پوره انبه را روی آن بریزید؛
  5. یک‌ لایه از مخلوط خامه را به آن بیفزایید؛
  6. لایه دیگری از پوره انبه را به آن بیفزایید؛
  7. در انتها، یک‌ لایه دیگر از خامه روی دسرتان بریزید و آن را سرو‌ کنید.

۷. پِدا انبه

– زمان موردنیاز برای تهیه پدا انبه: ۲۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۴ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه پدا انبه:
– ۱ پیمانه پودر شیرخشک؛
– ۱ پیمانه انبه رسیده خردشده؛
– ۱ قاشق چای‌خوری روغن حیوانی؛
– یک‌ششم قاشق چای‌خوری پودر هل؛
– خلال بادام یا سایر مغزها برای تزئین.

طرز تهیه پدا انبه

  1. ابتدا انبه‌های خردشده را در غذاساز پوره کنید و آن را کنار بگذارید؛
  2. روی تابه‌ای نچسب روغن حیوانی بریزید و زمانی‌ که روغن شروع به ذوب‌شدن کرد، پوره انبه را بیفزایید؛
  3. پوره انبه را به‌طور مداوم ۲ دقیقه هم بزنید. سپس پودر شیرخشک و پودر هل را بیفزایید؛
  4. آنها را به‌طور مداوم هم بزنید تا رطوبت شروع به تبخیر کند و مخلوط‌تان غلیظ‌تر شود. حواستان باشد مخلوط‌تان را نسوزانید؛
  5. پس‌ از آماده‌شدن، شعله را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید تا خنک شود؛
  6. کف پنجه دستتان را با روغن حیوانی چرب کنید و مخلوط‌تان را به‌ اندازه‌های مساوی تقسیم کنید؛
  7. یک قسمت از مخلوط‌تان را بردارید و با دست‌تان آن را بپیچانید تا به‌شکل یک توپ دربیاید؛
  8. به‌آرامی با انگشت‌تان روی پدا فشار دهید و مقداری خلال بادام یا سایر میوه‌های خشک‌شده را روی آن بریزید؛
  9. همین روند را با مابقی پدا‌ها انجام دهید؛
  10. پدا انبه آماده‌ است‌. می‌توانید آن را در یخچال بگذارید و در زمان موردنظرتان سرو کنید.
خوب است بدانید می‌توانید خودتان در خانه از کره روغن حیوانی بگیرید.

۸. مستانی انبه (میلک‌شیک هندی با دسر انبه)

طرز تهیه انواع دسر انبه - ازجمله دسرهای با انبه می‌توان به مستانی انبه اشاره کرد.

– زمان موردنیاز برای تهیه مستانی انبه: ۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه میلک‌شیک:
– ۱ پیمانه شیر کامل؛
– ۲ پیمانه انبه خردشده؛
– ۲ اسکوپ بستنی وانیلی؛
– ۱ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری).

مواد موردنیاز برای تاپینگ:
– زعفران دم‌کرده؛
– میوه‌های دلخواهتان؛
– ۴ اسکوپ بستنی وانیلی؛
– ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام؛
– ۲ قاشق غذاخوری خلال پسته؛
– خامه هوادهی‌شده به مقدار دلخواه؛
– ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری انبه خردشده.

طرز تهیه مستانی انبه

  1. بیشتر انبه را در داخل غذاساز بریزید و مقداری از انبه خردشده را برای تزئین نگه دارید. انبه را در غذاساز پوره کنید؛
  2. شیر سردشده را به پوره انبه بیفزایید؛
  3. بستنی وانیلی را به ترکیبتان بیفزایید. در صورت شیرین‌نبودن، به پوره انبه شکر بیفزایید و آن را به‌خوبی هم بزنید تا پوره یک‌دست و بدون آب اضافه تشکیل شود؛
  4. غلظت این نوشیدنی باید زیاد باشد و حالت خامه‌ای داشته باشد. میلک‌شیک انبه آماده‌شده را در یخچال نگه دارید تا سرد شود؛
  5. در زمان سرو، میلک‌شیک سرد انبه را در لیوان‌ها بریزید. تا سه‌چهارم لیوان را با میلک‌شیک پر کنید و روی آن بستنی وانیلی، خامه هوادهی‌شده، خلال بادام، خلال پسته و زعفران بریزید؛
  6. می‌توانید در انتها روی نوشیدنی‌تان تکه‌های انبه و سایر میوه‌ها را بریزید و آن را سرو کنید.

۹. بستنی یخی انبه با شکلات تلخ

– زمان موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه با شکلات تلخ: ۴ ساعت و ۱۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۰ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه بستنی یخی انبه با شکلات تلخ:
– سه‌چهارم پیمانه شیر؛
– ۲۸۰ گرم ماست یونانی؛
– ۲ قاشق غذاخوری عسل؛
– ۸۵ گرم شکلات تلخ باکیفیت ذوب‌شده؛
– سه‌چهارم قاشق چای‌خوری اسانس وانیل؛
– ۲ پیمانه همراه با یک‌سوم پیمانه انبه خردشده (جداگانه).

طرز تهیه بستنی یخی انبه با شکلات تلخ

  1. در غذاساز، ۲ پیمانه انبه خردشده، ماست، شیر عسلی و اسانس وانیل را مخلوط کنید تا به‌خوبی ترکیب شوند. سپس مخلوط را در قالب‌های بستنی بریزید؛
  2. یک‌سوم پیمانه باقی‌مانده از انبه خردشده را در داخل هریک از قالب‌ها بریزید؛
  3. یک چوب‌بستنی در داخل قالب قرار دهید و آن را حداقل ۴ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید؛
  4. بستنی‌های یخ‌زده را از قالب خارج کنید و آنها را روی سینی بگذارید؛
  5. شکلات تلخ ذوب‌شده را روی بستنی‌ها بریزید و دوباره آنها را در فریزر بگذارید تا سفت شوند؛
  6. بستنی‌هایی را که میل نمی‌کنید در کیسه‌فریزر بگذارید و در فریزر نگهداری کنید.

۱۰. چیزکیک انبه

– زمان موردنیاز برای تهیه چیزکیک انبه: ۴۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۱۲ نفر.

مواد لازم برای تهیه پایه چیزکیک:
– ۹۰ گرم کره ذوب‌شده؛
– ۱۰۰ گرم کوکی کره‌ای.

مواد لازم برای تهیه فیلینگ پنیر خامه‌ای:
– ۸۰ گرم شکر؛
– ۲۰۰ گرم انبه؛
– ۱۰ گرم ژلاتین؛
– ۷۰ میلی‌لیتر آب‌؛
– ۲۳۰ گرم پنیر خامه‌ای؛
– ۲۰۰ گرم‌ خامه هوادهی‌شده.

طرز تهیه چیزکیک انبه

  1. ابتدا کار را با آماده‌سازی پایه چیزکیک شروع کنید. کوکی‌ها را در کیسه‌ای دردار قرار دهید و درِ آن را ببندید. سپس با ضربه‌هایی با دست یا وردنه کوکی‌ها را خرد کنید؛
  2. کوکی‌های خردشده را در قالب دایره‌ای چیزکیک بریزید. کره ذوب‌شده را به آن افزوده و هم بزنید. این کار را تا زمانی انجام بدهید که حالت خمیری ایجاد شود؛
  3. سپس سطح آن را صاف کنید و قالب را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود؛
  4. در همین حین، فیلینگ انبه و پنیر خامه‌ای را آماده کنید. این کار را با هوادهی خامه شروع کنید. سپس شکر، پنیر خامه‌ای و انبه را به آن بیفزایید و به‌خوبی هم بزنید؛
  5. ژلاتین را در آب بریزید و بگذارید خیس بخورد تا نرم شود. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود؛
  6. زمانی که ژلاتین به‌طور کامل حل شد، بخشی از مخلوط پنیر خامه‌ای و انبه را در داخل ژلاتین گرم بریزید تا ژلاتین به‌خوبی با آن حل شود؛
  7. ترکیب ژلاتین و بخشی از انبه را که آماده کرده‌اید با مابقی پنیر خامه‌ای و انبه مخلوط کنید؛
  8. فیلینگ چیزکیک انبه را روی پایه کوکی در قالب بریزید. آن را ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود؛
  9. پس از گذشت این زمان، چیزکیک را از قالب خارج کنید و برش بزنید. می‌توانید روی چیزکیک تکه‌های انبه بریزید و آن را سرد سرو‌ کنید.
اگر می‌خواهید دسر انبه شما کاملا خانگی باشد، می‌توانید خودتان پنیر خامه ای را در خانه تهیه کنید.

۱۱. پارفه انبه

– زمان موردنیاز برای تهیه پارفه انبه: ۳۰ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۴ نفر.

مواد لازم برای تهیه پارفه انبه:
– نصف پیمانه شکر؛
– نصف پیمانه خامه؛
– ۲ عدد انبه رسیده؛
– ۱ بسته کراکر خردشده؛
– ۲۲۰ گرم پنیر خامه‌ای (در دمای اتاق باشد).

طرز تهیه پارفه انبه

  1. انبه را در غذاساز پوره کنید؛
  2. خامه را هم بزنید. سپس شکر و پنیر خامه‌ای را به آن بیفزایید و هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شوند؛
  3. کراکر خردشده را در کف ۴ لیوان بچینید؛
  4. پوره انبه و مخلوط پنیر خامه‌ای را به‌صورت لایه‌لایه در هر لیوان بچینید و آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود.

۱۲. لاسی انبه

طرز تهیه انواع دسر انبه - ازچمله دسرهای با انبه می‌توان به لاسی انبه اشاره کرد.

– زمان موردنیاز برای تهیه لاسی انبه: ۵ دقیقه؛
– تعداد سرو: ۳ نفر.

مواد لازم برای تهیه لاسی انبه:
– چند قالب یخ؛
– ۱ پیمانه انبه خردشده؛
– ۱ قاشق غذاخوری شیر؛
– بادام و پسته برای تزئین؛
– ۲ قاشق غذاخوری شکر؛
– پودر هل به مقدار دلخواه؛
– نصف پیمانه ماست پرچرب؛
– زعفران دم‌کرده به مقدار دلخواه.

طرز تهیه لاسی انبه

  1. زعفران را به‌خوبی با ۱ قاشق چای‌خوری شیر داغ مخلوط کنید؛
  2. ماست، انبه، شیر زعفران، پودر هل و شکر را در غذاساز بریزید؛
  3. آنها را تا رسیدن به بافت یک‌دست و خامه‌ای هم بزنید؛
  4. آب و قالب‌های یخ را بیفزایید و دوباره در غذاساز مخلوط کنید؛
  5. لاسی را در لیوان‌ بریزید و روی آن را با بادام و پسته تزئین کنید؛
  6. آن را بلافاصله سرو کنید.
غذاساز کارتان را در تهیه دسر انبه راحت‌تر و سریع‌تر می‌کند؛ اما برای پوره‌کردن و هم‌زدن می‌توانید از ابزارهای دیگر هم استفاده کنید.

۱۳. پودینگ برنج و انبه

طرز تهیه دسر انبه - ازچمله دسرهای با انبه می‌توان به پودینگ برنج و انبه اشاره کرد.

– زمان موردنیاز برای تهیه پودینگ برنج و انبه: ۴ ساعت؛
– تعداد سرو: ۸ تا ۱۰ نفر.

مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج و انبه:
– ۴ پیمانه شیر؛
– ۴ عدد انبه رسیده؛
– شکر به مقدار لازم؛
– ۱ پیمانه شیر نارگیل؛
– یک‌چهارم پیمانه برنج؛
– ۱ قاشق چای‌خوری پودر هل.

طرز تهیه پودینگ برنج و انبه

  1. در قابلمه‌ای بزرگ، شیر را جوش بیاورید. سپس حرارت را کم و برنج شسته‌شده را به آن اضافه کنید. آنها را هم بزنید و بگذارید روی شعله‌ متوسط رو به پایین بپزد. گاهی آن را هم بزنید تا به‌ هم نچسبند. بگذارید برنج ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد؛
  2. سپس به آن شکر و پودر هل را بیفزایید و آن را تقریبا ۱ دقیقه هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. تابه را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود؛
  3. کاسه‌ای کوچک را تا نصف با پودینگ برنج پر کنید. تکه‌های انبه و شیر نارگیل را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. حتما باید انبه‌تان شیرین و رسیده باشد؛
  4. پوره انبه را روی پودینگ برنج بریزید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود؛
  5. سپس آن را سرو کنید.

بسیار خب، حتماً. با رعایت کامل اصول ویراستاری و نشانه‌گذاری که تأکید کرده‌اید، ۱۰ دسر جدید و خوش‌طعم با انبه به فهرست شما اضافه می‌شود.

انبه‌ میوه‌ای شیرین و سرشار از مواد مغذی است‌. طعم منحصربه‌فرد و خواص انبه آن را به ماده‌ای مناسب برای دسرها تبدیل کرده است. در بسیاری از دستورالعمل‌های دسرها انبه دیده می‌شود. انبه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها است و به سلامت فرد کمک می‌کند. در ادامه این مطلب، با طرز تهیه ۱۰ دسر جدید با انبه آشنا می‌شوید.

۱۴. برنج چسبناک انبه (دسر تایلندی)

برنج چسبناک انبه

  • زمان موردنیاز برای تهیه برنج چسبناک انبه: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه (بدون احتساب زمان خیساندن برنج)؛
  • تعداد سرو: ۴ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه برنج چسبناک انبه:

  • ۱٫۵ پیمانه برنج گلوتینوس (برنج چسبناک)؛
  • ۱ پیمانه شیر نارگیل پرچرب؛
  • نصف پیمانه شکر سفید؛
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک؛
  • ۲ عدد انبه بزرگ و رسیده؛
  • دانه کنجد بوداده برای تزئین (اختیاری).

طرز تهیه برنج چسبناک انبه

ابتدا برنج را حداقل ۴ ساعت یا یک شب کامل در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و برنج را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بخارپز کنید تا کاملاً نرم و پخته شود؛

در یک قابلمه کوچک، شیر نارگیل را با شکر و نمک مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط را هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود؛ اما اجازه ندهید به جوش بیاید؛

برنج پخته‌شده و داغ را به یک کاسه منتقل کنید و سس شیر نارگیل را روی آن بریزید. خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا برنج به مدت ۳۰ دقیقه سس را به خود جذب کند؛

انبه‌ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه‌ای برش بزنید؛

برای سرو، مقداری از برنج چسبناک را در بشقاب قرار دهید، چند برش انبه کنار آن بگذارید و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.

۱۵. کیک یخچالی انبه و بیسکویت (Mango Float)

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه کیک یخچالی انبه: ۲۰ دقیقه (به‌علاوه ۶ ساعت زمان خنک‌شدن)؛
  • تعداد سرو: ۸ تا ۱۰ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه کیک یخچالی انبه:

  • ۲ پیمانه خامه پرچرب (سرد)؛
  • ۱ قوطی شیر عسلی (حدود ۴۰۰ گرم)؛
  • ۳ تا ۴ عدد انبه بزرگ و رسیده (نازک ورقه‌شده)؛
  • ۱ بسته بیسکویت گراهام یا پتی‌بور.

طرز تهیه کیک یخچالی انبه

خامه سرد را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. سپس شیر عسلی را به‌آرامی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود؛

کف یک ظرف پیرکس مستطیلی، یک لایه از بیسکویت‌ها را بچینید؛

یک لایه از مخلوط خامه را روی بیسکویت‌ها پخش کنید؛

یک لایه از ورقه‌های انبه را روی خامه بچینید؛

این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شود. لایه آخر باید مخلوط خامه باشد؛

روی لایه آخر را با ورقه‌های انبه یا خرده‌بیسکویت تزئین کنید. ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد.

۱۶. پاناکوتای انبه

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه پاناکوتای انبه: ۲۰ دقیقه (به‌علاوه ۴ ساعت زمان خنک‌شدن)؛
  • تعداد سرو: ۶ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه پاناکوتا:

  • ۲ پیمانه خامه پرچرب؛
  • نصف پیمانه شکر؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل؛
  • ۱٫۵ قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین؛
  • ۳ قاشق غذاخوری آب سرد.

مواد موردنیاز برای تهیه سس انبه:

  • ۱٫۵ پیمانه پوره انبه (از ۲ انبه رسیده)؛
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه؛
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر (اختیاری).

طرز تهیه پاناکوتای انبه

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید تا اسفنجی شود؛

در یک قابلمه، خامه، شکر و وانیل را روی حرارت متوسط گرم کنید تا شکر حل شود. قبل از جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید. مخلوط ژلاتین را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً حل شود؛

مایع پاناکوتا را در ۶ لیوان یا قالب دلخواه بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد؛

برای تهیه سس، پوره انبه را با آب لیموترش و شکر (در صورت نیاز) مخلوط کنید؛

هنگام سرو، سس انبه را روی پاناکوتای بسته‌شده بریزید.

۱۷. تارت انبه و پنیر خامه‌ای

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه تارت انبه: ۴۰ دقیقه (به‌علاوه زمان خنک‌شدن)؛
  • تعداد سرو: ۸ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه تارت انبه:

  • ۱ عدد خمیر تارت آماده یا خانگی؛
  • ۲۲۰ گرم پنیر خامه‌ای (به دمای محیط رسیده)؛
  • نصف پیمانه پودر قند؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل؛
  • نصف پیمانه خامه فرم‌گرفته؛
  • ۲ عدد انبه رسیده (نازک ورقه‌شده).

طرز تهیه تارت انبه

خمیر تارت را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی در قالب مخصوص بپزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود؛

در یک کاسه، پنیر خامه‌ای و پودر قند را با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید؛

خامه فرم‌گرفته را به‌آرامی با لیسک به مخلوط پنیر اضافه کنید؛

فیلینگ پنیری را روی پوسته تارت خنک‌شده بریزید و سطح آن را صاف کنید؛

ورقه‌های نازک انبه را به شکل دلخواه (مثلاً گل رز) روی فیلینگ بچینید؛

تارت را حداقل ۱ ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.

۱۸. سوربه انبه

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه سوربه انبه: ۱۰ دقیقه (به‌علاوه زمان فریز شدن)؛
  • تعداد سرو: ۴ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه سوربه انبه:

  • ۴ پیمانه انبه خردشده و منجمد؛
  • یک‌چهارم پیمانه عسل یا شربت افرا؛
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه.

طرز تهیه سوربه انبه

تمام مواد –یعنی انبه منجمد، عسل و آب لیموترش– را در یک غذاساز یا مخلوط‌کن قوی بریزید؛

دستگاه را روشن کنید و مواد را مخلوط کنید تا بافتی نرم و یکدست شبیه بستنی به دست آید. ممکن است لازم باشد چند بار دستگاه را متوقف کرده و مواد را از کناره‌ها به مرکز برگردانید؛

سوربه را می‌توانید بلافاصله سرو کنید یا برای سفت‌تر شدن، آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در فریزر قرار دهید.

۱۹. ترایفل انبه

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه ترایفل انبه: ۳۰ دقیقه (به‌علاوه زمان خنک‌شدن)؛
  • تعداد سرو: ۸ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه ترایفل انبه:

  • ۱ عدد کیک اسفنجی یا شیفون (خردشده)؛
  • ۳ عدد انبه بزرگ و رسیده (پوست‌کنده و خردشده)؛
  • ۲ پیمانه پودینگ وانیلی یا کاسترد آماده؛
  • ۲ پیمانه خامه فرم‌گرفته؛
  • برگ نعنا برای تزئین.

طرز تهیه ترایفل انبه

یک‌سوم از تکه‌های کیک را کف یک ظرف شیشه‌ای بزرگ و شفاف بچینید؛

روی کیک، یک‌سوم از انبه‌های خردشده را پخش کنید؛

یک‌سوم از پودینگ وانیلی را روی لایه انبه بریزید؛

یک‌سوم از خامه فرم‌گرفته را روی پودینگ پخش کنید؛

این لایه‌ها را دو بار دیگر تکرار کنید تا ظرف پر شود؛

روی لایه آخر را با باقیمانده انبه و چند برگ نعنای تازه تزئین کنید و حداقل ۲ ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خورد هم بروند.

۲۰. مافین انبه و نارگیل

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه مافین انبه و نارگیل: ۴۵ دقیقه؛
  • تعداد سرو: ۱۲ عدد.

مواد موردنیاز برای تهیه مافین انبه و نارگیل:

  • ۲ پیمانه آرد سفید؛
  • سه‌چهارم پیمانه شکر؛
  • ۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر؛
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک؛
  • ۱ پیمانه پوره انبه؛
  • نصف پیمانه روغن مایع؛
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ؛
  • نصف پیمانه پودر نارگیل.

طرز تهیه مافین انبه و نارگیل

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و قالب مافین را با کاغذهای مخصوص آماده کنید؛

در یک کاسه بزرگ، مواد خشک –یعنی آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر نارگیل– را با هم مخلوط کنید؛

در کاسه‌ای دیگر، مواد تر –یعنی پوره انبه، روغن و تخم‌مرغ‌ها– را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند؛

مخلوط مواد تر را به مواد خشک اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مواد با هم ترکیب شوند. هم‌زدن بیش‌ازحد باعث سفت‌شدن مافین می‌شود؛

خمیر را به طور مساوی در قالب‌های مافین بریزید؛

قالب را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز مافین فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید؛

اجازه دهید مافین‌ها چند دقیقه در قالب خنک شوند و سپس آن‌ها را برای خنک‌شدن کامل به توری سیمی منتقل کنید.

۲۱. سالاد میوه گرمسیری با سس انبه

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه سالاد میوه: ۱۵ دقیقه؛
  • تعداد سرو: ۶ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه سالاد میوه:

  • ۲ پیمانه انبه خردشده؛
  • ۱ پیمانه آناناس خردشده؛
  • ۱ پیمانه پاپایا یا طالبی خردشده؛
  • ۱ پیمانه کیوی خردشده؛
  • برگ نعنای تازه.

مواد موردنیاز برای سس انبه:

  • ۱ پیمانه پوره انبه؛
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه؛
  • ۱ قاشق غذاخوری عسل.

طرز تهیه سالاد میوه گرمسیری

تمام میوه‌های خردشده را در یک کاسه بزرگ به‌آرامی با هم مخلوط کنید؛

در یک کاسه کوچک، مواد سس –یعنی پوره انبه، آب لیموترش و عسل– را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود؛

سس را روی مخلوط میوه‌ها بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا تمام میوه‌ها به سس آغشته شوند؛

سالاد را با چند برگ نعنای تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

۲۲. اسموتی‌بستنی انبه (Mango Thickshake)

  • زمان موردنیاز برای تهیه اسموتی‌بستنی: ۵ دقیقه؛
  • تعداد سرو: ۲ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه اسموتی‌بستنی:

  • ۱٫۵ پیمانه انبه خردشده (ترجیحاً یخ‌زده)؛
  • ۲ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی؛
  • ۱ پیمانه شیر سرد؛
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر یا عسل (اختیاری)؛
  • چند قطره عصاره وانیل.

طرز تهیه اسموتی‌بستنی انبه

تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید؛

دستگاه را با سرعت بالا روشن کنید و مخلوط کنید تا ترکیبی غلیظ، نرم و کاملاً یکدست حاصل شود؛

اسموتی‌بستنی را بلافاصله در لیوان‌های بلند بریزید و در صورت تمایل روی آن را با یک اسکوپ بستنی دیگر یا تکه‌های انبه تزئین و سرو کنید.

۲۳. حلوای انبه (Mango Halwa)

طرز تهیه دسر انبه؛ ۱۳ دسر با انبه که باید حتما بخورید

  • زمان موردنیاز برای تهیه حلوای انبه: ۳۰ دقیقه؛
  • تعداد سرو: ۶ نفر.

مواد موردنیاز برای تهیه حلوای انبه:

  • ۱ پیمانه پوره انبه شیرین؛
  • نصف پیمانه آرد سمولینا؛
  • نصف پیمانه شکر (یا طبق ذائقه)؛
  • یک‌چهارم پیمانه روغن حیوانی یا کره؛
  • ۱٫۵ پیمانه آب یا شیر؛
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر هل؛
  • خلال پسته و بادام برای تزئین.

طرز تهیه حلوای انبه

در یک تابه، روغن حیوانی را گرم کنید و آرد سمولینا را در آن تفت دهید تا طلایی و معطر شود. سپس آن را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید؛

در همان تابه، آب (یا شیر) و شکر را حرارت دهید تا شکر حل شود و مایع به جوش بیاید؛

حرارت را کم کنید و سمولینای تفت‌داده‌شده را به‌تدریج اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود؛

پوره انبه و پودر هل را اضافه کنید و به هم‌زدن ادامه دهید تا حلوا غلیظ شود و از کناره‌های تابه جدا شود؛

حلوا را در ظرف موردنظر بریزید، سطح آن را صاف کنید و با خلال پسته و بادام تزئین نمایید. می‌توانید آن را گرم یا سرد سرو کنید.

 

شما بگویید

انبه دوست دارید؟ دسر انبه را چطور؟ چقدر طرفدار دسرهایی هستید که در این مطلب معرفی کردیم؟ اگر خودتان دسر انبه درست می‌کنید، خوب است از تجربه‌تان و از ترفندهایتان برای ما بگویید.
سرگرمی و آموزش
سرگرمی و آموزش تینا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋