تهیه غذای ساده در فر کار راحتی است و معمولا وقت و انرژی چندانی نیاز ندارد. در این شیوه آشپزی، روغن کمتری هم مصرف میشود. با انواع مختلف مرغ و ماهی و سبزیجات میتوان انواع غذا در فر را درست کرد، آنهم غذاهای ساده و خوشمزه. در این مطلب، با طرز تهیه ۱۲ غذای ساده در فر آشنا میشوید.
۱. بال مرغ ترش و تند
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۷۵ دقیقه
مواد لازم
۹۰۰ گرم بال مرغ؛
یکچهارم فنجان روغن زیتون فرابکر؛
آب ۲ عدد لیموترش و پوست رندهشده یکی از آنها؛
نمک و فلفل سیاه؛
برشهای لیموترش برای تزیین؛
۲ حبه سیر خردشده.
طرز تهیه این غذای ساده در فر
ابتدا فر را به دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ سانتیگراد) برسانید. بر روی سینی فر یک کاغذ مومی آشپزی بچینید. در یک کاسه یزرگ بال مرغ، روغن زیتون، آب لیموترش و پوست رندهشده آن و سیر را مخلوط بکنید. نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
بالها را در سینی بچینید و تا تغییر رنگ آنها به طلایی و تردشدنشان آنها را بپزید (تقریبا ۵۰ دقیقه).
درانتها بال مرغ را با برشهای لیموترش تزیین و سرو بکنید.
برای تهیه این غذا با مرغ در فر فر را به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) برسانید. پودر سیر، چیلی، نمک، زیره، پاپریکا و فلفل قرمز را باهم ترکیب کنید و روی مرغ بریزید. سپس، مرغها را روی یک سینی فر با ابعاد ۱۰ در ۱۵ سانتیمتر بچینید.
آنها را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. اگر دماسنج دارید، باید در این حالت دمای مرکز مرغ ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) را نشان بدهد.
عسل و سرکه را باهم ترکیب کنید و در ۱۰ دقیقه پایانی پخت، روی مرغ بریزید.
۳. خوراک ماهی
تعداد وعده: برای ۸ نفر زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
یکچهارم فنجان آب مرغ؛
فیله ماهی؛ ترجیحا ماهی سالمون (۹۰۰ گرم)؛
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش؛
۲ قاشق چایخوری کره آبشده؛
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه؛
نصف قاشق چایخوری ترخون خشک.
طرز تهیه این غذای ساده در فر
ابتدا سینی فر با ابعاد ۱۳ در ۹ سانتیمتر را با روغن چرب کنید. سپس ماهی را در سینی قرار دهید و روی آن کره آبشده بریزید. سایر ترکیبات را نیز مخلوط کنید و روی ماهی بریزید؛
بدون گذاشتن درپوشی روی ماهی، آن را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) بپزید.
۴. ماهی (تیلاپیا) با کاپاریس
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
مواد لازم
نصف قاشق چایخوری اورگانو؛
۳ قاشق غذاخوری کره آبشده؛
۱٫۵ قاشق چایخوری پودر سیر؛
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش؛
یکهشتم قاشق چایخوری نمک؛
یکهشتم قاشق چایخوری پاپریکا؛
۲ قاشق غذاخوری کاپاریس بدون آب؛
۴ عدد فیله ماهی؛ ترجیحا ماهی تیلاپیا (هرکدام ۱۶۰ گرم).
طرز تهیه این غذای ساده در فر
ابتدا ماهی تیلاپیا را در یک سینی فر با ابعاد ۱۳ در ۹ سانتیمتر قرار بدهید.
در کاسهای کوچک، آب لیموترش و پودر سیر را مخلوط کنید. آن را روی ماهی بریزید. سپس کاپاریس، اورگانو و پاپریکا را نیز روی ماهی بریزید.
بدون قراردادن درپوش روی ماهی، آن را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) بپزید.
۵. سینه بوقلمون با سیر و زنجبیل
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
۱ فنجان آب مرغ؛
۶ حبه سیر خردشده؛
۵۵۰ گرم سینه بوقلمون؛
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت؛
۳ قاشق غذاخوری شکر قهوهای؛
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه؛
۲ قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل آسیابشده؛
۲ قاشق غذاخوری و ۲ قاشق چایخوری سس سویا.
طرز تهیه این غذای ساده در فر
فر را به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) برسانید. در تابهای کوچک، ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوهای، ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، زنجبیل، سیر و فلفل سیاه را ترکیب کنید.
بوقلمون را در یک سینی فر با ابعاد ۱۳ در ۹ سانتیمتر قرار بدهید. سپس روی بوقلمون را چرب کنید. نصف سس سویا را نیز روی آن بریزید. سپس آن را ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
در همین زمان، نشاسته ذرت، باقیمانده شکر قهوهای و سس سویا را به باقیمانده ترکیبات موجود اضافه کنید و هم بزنید. آب مرغ را نیز به آن اضافه کنید و آنها را به جوش بیاورید تا غلیظ بشوند (حدود ۱ تا ۲ دقیقه).
سینه بوقلمون را برش دهید و با سس سرو کنید.
۶. مرغ کبابشده روی سبزیجات
تعداد وعده: برای ۴ تا ۶ نفر زمان آمادهسازی: ۷۵ تا ۸۵ دقیقه
مرغ کبابشده روی سبزیجات یک غذای خوشمزه در فر است. ابتدا فر را به دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) برسانید. سبزیجات دلخواهتان را بشویید و در ابعاد کوچک خرد کنید. سبزیجات را در کف سینی فر قرار دهید و روی آن روغنزیتون، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل سیاه و سبزی خشک بریزید.
ران مرغ را با روغنزیتون چرب کنید. روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید و مرغها را روی سبزیجات قرار بدهید.
بهمدت ۱ ساعت یا تا زمان پخت کامل مرغ را بپزید. پس از آن، در صورت دلخواه، میتوانید سبزیجات را ۱۰ تا ۱۵ دقیقۀ دیگر بپزید. در نهایت، روی غذایتان جعفری بریزید و آن را سرو کنید.
۷. گلکلم کبابی همراه با زیره و ماست
تعداد وعده: برای ۲ نفر زمان آمادهسازی: ۵۰ دقیقه
مواد لازم
انار؛
ماست ساده؛
نعنای ساطوریشده؛
۱ قاشق چایخوری زیره؛
نصف قاشق چایخوری نمک؛
۲ قاشق غذاخوری روغنزیتون؛
یکچهارم فنجان پنیر فتا (اختیاری)؛
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه؛
۱ عدد گلکلم بزرگ (حدودا ۸۰۰ گرم).
طرز تهیه این غذای ساده در فر
ابتدا فر را به دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ سانتیگراد) برسانید. کف یک سینی بزرگ را با ۱ قاشق غذاخوری روغنزیتون چرب کنید.
گلکلم را در ابعاد کوچک خرد کنید. آنها را با روغنزیتون، زیره، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و روی سینی بریزید. گلکلم را ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کبابی کنید.
مقداری نمک به ماست اضافه کنید. اگر میخواهید از پنیر فتا استفاده کنید، باید آن را در این مرحله با ماست در غذاساز ترکیب کنید. ترکیب ماست را روی گلکلم ریخته و روی آن نعنا و انار بریزید. سپس غذا را سرو کنید.
۸. سینه مرغ با زیتون سبز و گلکلم کاراملی
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۵۰ دقیقه
مواد لازم
نمک؛
فلفل سیاه؛
۴۵۰ گرم سینه مرغ؛
۱ عدد گلکلم خردشده؛
یکچهارم فنجان خلال بادام؛
یک فنجان زیتون سبز بدون هسته؛
۲ قاشق غذاخوری روغنزیتون فرابکر؛
یکچهارم فنجان جعفری ساطوریشده؛
۱ قاشق غذاخوری پوست لیموترش رندهشده.
طرز تهیه این غذای ساده در فر
فر را به دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۲ درجه سانتیگراد) برسانید. در یک سینی ۱۸ در ۱۲، گلکلم، ۲ قاشق چایخوری روغن و یکهشتم قاشق چایخوری از نمک و فلفل سیاه را باهم ترکیب کنید. گلکلم را در یک لایه کف سینی بچینید. آن را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا گلکلم بهرنگ قهوهای مایل به طلایی دربیاید.
در حالی که گلکلم در حال کبابشدن است، در کاسهای بزرگ، سینه مرغ، پوست لیموترش، ۱ قاشق چایخوری روغنزیتون، یکچهارم قاشق چایخوری از نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. گلکلم را در یک سمت سینی جمع کنید. در سمت دیگر سینی مرغ را بچینید. مرغ را ۱۰ دقیقه بپزید تا قسمت صورتیرنگ داخل آن کامل بپزد.
در این زمان، در غذاساز، بادام را خرد کنید تا بهشکل خلالی دربیاید. زیتون و جعفری را در غذاساز بریزید. در ادامه و در حالی که غذاساز روشن است، ۱ قاشق غذاخوری روغنزیتون اضافه کنید. این سس را با مرغ و گلکلم ترکیب و آن را سرو کنید.
۹. میگو با کلم بروکلی کبابی
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
۴۵۰ گرم میگو پاکشده؛
۱٫۵ قاشق چایخوری نمک؛
۹۰۰ گرم کلم بروکلی خردشده؛
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه؛
۴ قاشق غذاخوری روغنزیتون فرابکر؛
یکهشتم قاشق چایخوری پودر چیلی تند؛
یک و یکچهارم قاشق چایخوری پوست لیموترش رندهشده؛
۱ قاشق چایخوری زیره (یا نصف قاشق چایخوری زیره آسیابشده)؛
ابتدا فر را به دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۱۸ درجه سانتیگراد) برسانید. در کاسهای بزرگ کلم بروکلی را با ۲ قاشق غذاخوری روغن، گشنیز، زیره، ۱ قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و پودر چیلی تند ترکیب کنید.
در کاسهای جدا، میگو را با ۲ قاشق غذاخوری روغنزیتون، پوست لیموترش، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید.
کلم بروکلی را در سینی فر بچینید. آن را ۱۰ دقیقه کبابی کنید. سپس میگو را اضافه کنید و با کلم بروکلی ترکیب کنید. حدود ۱۰ دقیقه آنها را بپزید. در نهایت، میتوانید روی آن آب لیموترش بریزید و سرو کنید.
۱۰. سینه مرغ با نخود، گوجه گیلاسی و پاپریکا
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۳۵ دقیقه
مواد لازم
۴ عدد سینه مرغ؛
۴ حبه سیر خردشده؛
۳۴۰ گرم گوجه گیلاسی؛
۱ قاشق غذاخوری پاپریکا؛
۱ فنجان گشنیز ساطوریشده؛
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز؛
یکچهارم فنجان روغنزیتون فرابکر؛
۴۲۰ گرم نخود پخته و خشک شده؛
نصف فنجان ماست ساده یا ماست یونانی؛
۱ قاشق چایخوری زیره آسیابشده.
طرز تهیه این غذای ساده در فر
این غذای ساده در فر با مرغ درست میشود. ابتدا فر را به دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۲ درجه سانتیگراد) برسانید. روغنزیتون، سیر، پاپریکا، زیره و فلفل قرمز را در کاسهای متوسط ترکیب کنید. ۱ قاشق چایخوری از این ترکیب را در کاسه کوچکی بریزید و با ماست ترکیب کنید.
مرغها را در سینی فر بچینید. ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب بالا را روی آن بریزید. نخود، گوجهفرنگی و نصف فنجان گشنیز را به باقیمانده ترکیب روغن اضافه کنید. آنها را هم بزنید و در نهایت، ترکیب آن را در اطراف مرغ بریزید. روی آن نمک و فلفل سیاه بریزید.
مرغ را حدود ۲۰ دقیقه و تا زمان پخت کامل بپزید. نصف فنجان گشنیز را به آن اضافه کنید. سپس مرغ را به بشقاب منتقل کنید و روی آن مخلوط نخود را بریزید. در نهایت، مرغ را با سس ماست سرو کنید.
۱۱. تخممرغ پختهشده در سس گوجهفرنگی تند
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۲۵-۳۰ دقیقه
مواد لازم
۲ عدد پیاز قرمز برششده؛
روغن زیتون؛
۱ عدد کدو سبز خردشده؛
۲ حبه سیر لهشده؛
۱ قاشق چایخوری پودر چیلی یا پرک چیلی؛
کمی شکر؛
۸۰۰ گرم گوجهفرنگی یا گوجه گیلاسی؛
۱۰۰ گرم اسفناج؛
مقداری ریحان ساطوزیشده؛
۶ عدد تخممرغ؛
نمک و فلفل سیاه؛
آبلیمو.
طرز تهیه این غذای ساده در فر
ابتدا فر را به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد برسانید. روغن زیتون را در یک ظرف ریخته و پیاز و کدوسبز را بهمدت ۱۰ دقیقه در آن تفت بدهید.
سیر لهشده، پودر چیلی، شکر و گوجهفرنگی را اضافه کنید و بگذارید ۸ تا ۱۰ دقیقه در حالت نیمجوش بپزد.
اسفناج و ریحان را اضافه کنید و طعم آن را امتحان کنید.
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواهتان اضافه بکنید. مواد را با هم ترکیب کرده و سپس تخممرغ را اضافه کنید. درپوشی بر روی ظرفتان قرار داده و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه در فر باقی بماند تا سفیده تخممرغ ببندد و زرده به سفتی دلخواهتان برسد.
درنهایت بر روی غذایتان مقداری آبلیمو و چند برگ ریحان تازه ریخته و آن را سرو بکنید.
۱۲. سینه مرغ طعمدار
تعداد وعده: برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
۹۰۰ گرم سینه مرغ پاکشده؛
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوهای؛
۱ قاشق چایخوری پاپریکا؛
۱ قاشق چایخوری نمک؛
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه؛
روغن زیتون فرابکر؛
۱ عدد لیموترش برششده؛
جعفری ساطوریشده برای تزیین.
طرز تهیه این غذای ساده در فر
ابتدا فر را به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) برسانید. در یک کاسه کوچک شکر قهوهای، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را ترکیب بکنید. بر روی مرغ روغن بریزید تا دورتادور آن با روغن چرب بشود. سپس مخلوط ادویه را افزوده و آنها را مخلوط بکنید. در کف سینی برشهای لیموترش را قرار داده و بر روی آن سینه مرغ را بچینید.
مرغ را تا پخت کامل بپزید (در حدود ۲۵ دقیقه).
بگذارید مرغ بهمدت حداقل ۵ دقیقه استراحت کند و سپس آن را با جعفری تزیین کرده و سرو بکنید.
شما چقدر اهل استفاده از فر و غذاپختن در آن هستید؟ چه غذاهایی را در فر میپزید؟ چه غذاهایی را برای پختن در فر پیشنهاد میکنید؟ خواندن تجربه شما از آشپزی و پخت غذا در فر میتوانید برای خیلیها مفید باشد.
کتاب الکترونیکی
قیمت نسخه انگلیسی در سایت آمازون
۱۵ دلار
قالب فایل
PDF
تعداد صفحه
۲۲۶
سال انتشار
۱۳۹۷
ناشر
Beginning Press
تعداد فایل
۱ فایل PDF
کتاب الکترونیکی رازهای زیبایی
به کمک یافتههای علمی بهطور صحیح از پوست خود مراقبت کنید در هر سنی پوستی زیبا و جذاب داشته باشد
دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسبوکار، سلامتمجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی
پاسخ ها