در دنیای صنعتی، از آنجایی که اجاقها جایگزین آتشهای باز و منقل به عنوان منبع گرمایش کارآمدتر و مطمئنتر شدند، مدلهایی توسعه یافتند که میتوانستند برای پخت و پز نیز استفاده شوند، و اینها به عنوان اجاقهای آشپزخانه شناخته شدند.زمانی که خانهها با سیستمهای گرمایش مرکزی شروع به گرم کردن کردند، نیاز کمتری به وسیلهای وجود داشت که هم بهعنوان منبع گرما و هم بهعنوان اجاق گاز و اجاقهای مستقل جایگزین آنها شود. اجاق گاز و اجاق گاز اغلب به جای هم استفاده می شوند. اجاق گاز سوز ابتدایی ترین طراحی اجاق گاز آشپزخانه است. در سال 2012، مشخص شد که «تقریبا نیمی از مردم جهان (عمدتاً در کشورهای در حال توسعه)، زیست توده (چوب، زغال چوب، بقایای گیاهی و سرگین) و زغال سنگ را در اجاقهای آشپزی اولیه یا آتشهای باز میسوزانند تا غذای خود را بپزند.اجاق گازهای زیست توده با مصرف سوخت کارآمدتر و سازگار با محیط زیست برای استفاده در آنجا در حال توسعه هستند.برای مطالب بیشتر کلیک نمایید.
پاسخ ها