اجاق گاز انتخابی ارجح برای بسیاری از سرآشپزها و آشپزهای خانگی است. از آنجایی که شعله ها برای گرم شدن یا خنک شدن نیازی به زمان ندارند، تغییرات سریع حرارت را آسان می کند. اما دقت و کنترلی که در اجاق گاز پیدا میشود امکان دارد کم شود زیرا دریچههای گاز با باقیمانده مسدود میشوند. ناگفته نماند، روغن ریختن روغن روی اجاق باعث جمع شدن چربی ها روی اجاق می شود. در این روش از منگنه های خانگی و کمی گریس آرنج استفاده می شود تا مشعل ها خاموش نشوند. برای آموزش تمیز کردن مشعل های اجاق گاز به ادامه مطلب مراجعه کنید. همچنین می توانید برای تعمیرات اجاق گاز رومیزی در کرج از خدمات مجموعه شرکت خدمات فنی استفاده کنید.
هر چند وقت یکبار باید مشعل های اجاق گاز را تمیز کنید؟
هر چند وقت یکبار مشعلهای خود را تمیز میکنید بستگی به تعداد دفعات استفاده از آنها (و دفعات ریختن مواد غذایی) دارد. یک قانون خوب این است که اگر شعله نامنظم یا زرد رنگ شد، ممکن است زمان تمیز کردن اساسی آن فرا رسیده باشد. در غیر این صورت، تمیز کردن اساسی و حرفه ای یک بار در ماه کافی است، اما تعمیر و نگهداری منظم (یعنی پاک کردن مواد ریخته شده) تمیز کردن را آسان تر می کند.
در این روش از سرکه و جوش شیرین، دو وسیله خانگی که پاک کننده های طبیعی هستند، استفاده می شود. سرکه به تجزیه چربی کمک می کند، در حالی که جوش شیرین به عنوان یک ماده پاک کننده ملایم عمل می کند تا کیک روی غذا و باقی مانده را پاک کند.
مواد لازم:
تابه کم عمق
سرکه سفید
اب
بطری اسپری
جوش شیرین
برس یا مسواک اسکراب
اجازه دهید مشعل ها کاملا خنک شوند. رنده ها، درپوش های مشعل و سر مشعل ها را بردارید. می توانید از یک نگهدارنده قابلمه برای انجام این کار استفاده کنید در صورتی که هر یک از قسمت های قابل جابجایی هنوز گرم باشد.
یک تابه کم عمق را با نصف آب و نصف سرکه پر کنید. رنده ها را در تابه قرار دهید تا کاملا ببندند.
اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در محلول بمانند.
رنده ها را بردارید و آبکشی کنید.
آب و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید تا خمیری ایجاد شود.
رنده ها را با رب بپوشانید. اجازه دهید 15-30 دقیقه بنشینند.
از یک برس اسکراب یا مسواک استفاده کنید تا بقایای کیک را پاک کنید.
قبل از مونتاژ مجدد سر و درپوش مشعل را بشویید، خشک کنید و تمیز کنید.
دستورالعمل های تمیز کردن سر و کلاه مشعل
نصف آب و نصف سرکه را در یک بطری اسپری مخلوط کنید.
سر و کلاه های مشعل را اسپری کنید و آنها را به خوبی بپوشانید.
اجازه دهید 15-20 دقیقه بنشینند.
آب و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید تا خمیری ایجاد شود.
یک لایه نازک از خمیر را به سر و درپوش مشعل بمالید. به آنها 15-30 دقیقه اجازه دهید.
از یک مسواک یا برس اسکراب برای پاک کردن کیک روی غذاها استفاده کنید.
قطعات را بشویید، خشک کنید و دوباره سرهم کنید.
برای خواندن مقاله های بیشتر می توانید به سایت خدمات فنی مراجعه کنید.
پاسخ ها