شیما شادکام

شیما شادکام

روزمرگی های یک دانشجوی مامایی علاقمند به هنر و کتاب
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه دیپ چیزبرگر، پیش غذای خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه دیپ چیزبرگر، پیش غذایی لذیذ و خوشمزه



طرز تهیه دیپ چیز برگر

طرز تهیه دیپ چیزبرگر

 

در این مقاله از ، با نحوه درست کردن دیپ چیزبرگر آشنا می شوید. دیپ چیزبرگر یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه است که طعم محبوب چیزبرگر را در قالبی خامه ای و داغ به شما می دهد. با ترکیب گوشت چرخ کرده، پنیر ذوب شده، ترشی، پیاز و گوجه فرنگی، این دِپ یک میان وعده جذاب و معتادکننده برای مهمانی ها و دورهمی هاست.

دیپ چیزبرگر یک پیش غذای محبوب و خوشمزه است که برای مهمانی ها، جشن ها و دورهمی ها عالی است! این دستور غذا با استفاده از مواد تشکیل دهنده خوشمزه چیزبرگر مانند گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، ترشی، و پنیر، یک میان وعده لذیذ و معتادکننده آماده می کند!

 

طرز تهیه دیپ چیزبرگر :

 

مواد لازم :

 گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
 پیاز خرد شده نصف فنجان (حدود ½ پیاز متوسط)
گوجه فرنگی خرد شده تازه یا کنسرو ۱ قوطی (۴۱۰ گرم)
 ترشی یا خیارشور با طعم شوید ۴ قاشق چای خوری 
پنیر ولویتا ۲۲۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۱۵ گرم 
فلفل سیاه آسیاب شده به مقدار لازم
 نمک به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تزیینات :

کاهو رنده شده به مقدار لازم
پیاز گریل شده به مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده به مقدار لازم

 

طرزتهیه دیپ چیزبرگر :

ابتدا مواد لازم را آماده کنید.

 

نکاتی برای تهیه دیپ چیزبرگر

مواد لازم برای تهیه دیپ چیزبرگر

 

گوشت چرخ کرده را به یک تابه متوسط یا تابه چدنی اضافه کنید و روی حرارت متوسط بپزید تا گوشت کاملاً پخته و رنگ صورتی آن از بین برود. چربی اضافی را به جز ۱ قاشق غذاخوری تخلیه کنید و گوشت را از تابه خارج کنید.

 

پیازها را به تابه اضافه کرده و در چربی باقی مانده از گوشت هم بزنید. به مدت ۳-۴ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا پیازها نرم و شفاف شوند. سپس گوشت پخته شده، گوجه فرنگی خرد شده و ترشی یا خیارشور را به پیازها اضافه کنید. خوب هم بزنید و به مدت ۲ دقیقه بپزید تا همه مواد داغ شوند.

 

پنیر ولویتا و پنیر خامه ای را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به تابه اضافه کنید. هم بزنید و بپزید تا پنیرها ذوب شوند. سپس چشیده و با نمک و فلفل طبق سلیقه خود طعم دار کنید.

 

مخلوط را به یک ظرف سرو منتقل کرده و با کاهو رنده شده، پیاز کاراملی شده و گوجه فرنگی خرد شده تزیین کنید. این دیپ را همراه با نان یا کراکر سرو کنید.

 

آیا می خواهید این غذا را در پلوپز بپزید

مراحل درست کردن دیپ چیز برگر

 

دستور پخت در پلوپز:

مرحله ۱ را انجام دهید و سپس گوشت پخته شده و تخلیه شده، پیاز، گوجه فرنگی خرد شده، ترشی، پنیر ولویتا و پنیر خامه ای را به یک پلوپز ۴ لیتری اضافه کنید. درپوش را بگذارید و به مدت ۲-۳ ساعت با حرارت کم بپزید و گاهی هم بزنید تا همه مواد داغ و ذوب شوند. قبل از سرو، چشیده و با نمک و فلفل طعم دار کنید.

 

آیا می خواهید این غذا را در پلوپز بپزید؟

گوشت را در یک تابه بپزید تا قهوه ای شود، سپس آن را به کف یک پلوپز ۴ لیتری اضافه کنید.

پیازها، گوجه فرنگی های خرد شده، ترشی، پنیر ول ویتا و پنیر خامه ای را اضافه کنید.

درپوش را بگذارید و به مدت ۲-۳ ساعت با حرارت کم بپزید و گاهی هم بزنید تا همه چیز داغ و ذوب شود. قبل از سرو، چشیده و با نمک و فلفل طعم دار کنید.

 

تغییرات تهیه دیپ چیزبرگر

روش پخت دیپ چیزبرگر

 

نکات و تغییرات :

این دیپ چیزبرگر شگفت انگیز خودش یک مهمانی در دهان شما خواهد بود، اما با برخی نکات ساده می توانیم آن را به سطح بعدی ببریم!

 

گوشت چرخ کرده کم چرب: اگر از گوشت چرخ کرده کم چرب استفاده کنید، ممکن است چربی زیادی برای پخت پیاز باقی نماند. در این صورت، چند قاشق چایخوری کره یا روغن زیتون به تابه اضافه کنید و قبل از افزودن پیازها بگذارید داغ شود.

 

نوع پنیر: اگر نمی خواهید از پنیر ولویتا استفاده کنید یا دسترسی به آن ندارید، می توانید ولویتا را با ۲ فنجان پنیر چدار رنده شده و ۴ اونس پنیر خامه ای جایگزین کنید. با اینکه بافت و طعم کمی متفاوت خواهد بود، نتیجه نهایی همچنان بسیار خوشمزه خواهد بود! برای دیپ یا دِپ نرم تر، از چدار ملایم به جای چدار تند یا فوق العاده تند استفاده کنید.

 

تزیینات بیشتر! یکی از ویژگی های عالی چیزبرگر این است که هر کسی می تواند آن را به سلیقه خود درست کند. بنابراین می توانید این دِپ را به طوری که دوست دارید تغییر دهید. می توانید بیکن خرد شده، پنیر چدار رنده شده یا پنیر فلفلی جک، آووکادوهای خرد شده، فلفل هالاپینیوهای ورقه شده، یا حتی چند قاشق غذاخوری سس باربیکیو به آن اضافه کنید!

 

نگهداری دیپ چیزبرگر باقیمانده :

نگهداری: دیپ را در یک ظرف دربسته در یخچال به مدت ۷ روز نگهداری کنید.

 

گرم کردن مجدد: قبل از سرو، دیپ را روی حرارت متوسط-کم گرم کنید تا بخار کند و کاملاً داغ شود.

 

آماده سازی از پیش: می توانید این دیپ را ۲-۳ روز قبل تهیه کنید. آن را نگهداری کنید و طبق روش های بالا گرم کنید.

 

فریز کردن: من توصیه نمی کنم این دیپ را فریز کنید، زیرا پنیر ول ویتا هنگام یخ زدایی، دانه دانه و زبر می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

شیما شادکام
شیما شادکام روزمرگی های یک دانشجوی مامایی علاقمند به هنر و کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋