rozetfood

rozetfood

توسط ۲ نفر دنبال می شود

ادویه کاری چیست؟ فواید، استفاده در غذا

کاری: ادویه غنی از غذاهای سنتی هندی

کاری که به طعم محلی هند معروف است، اولین طعمی است که با نام غذای هندی به ذهن می رسد. به عنوان مخلوطی از بسیاری از ادویه ها به میز می آید. بنابراین اگر بخواهید بپرسید کاری چیست ; کور جشنواره ادویه است.

اگرچه این طعم رایجی است که بعد از غذاهای آسیایی در غذاهای اروپایی استفاده می شود، اما طعمی که به تازگی جای خود را در غذاهای ترکی باز کرده است، با عطر مطبوعی که به غذاها می بخشد، دوستداران ادویه را مجذوب خود می کند.

 

کاری چیست؟ چگونه انجام می شود؟

طعم محلی غذاهای جنوب شرقی آسیا کاری است:

  • زیره
  • فلفل
  • زردچوبه
  • گشنیز
  • میخک
  • هل
  • زنجبیل
  • نارگیل
  • تمر هندی
  • مخلوطی است که ادویه فلفل قرمز تند به آن اضافه می شود.
  • پودر کاری که ترکیبات اصلی آن زردچوبه و سماق است رنگ زرد روشنی دارد.
  • این مخلوط که رنگ خود را از زردچوبه اضافه شده به آن می گیرد، رنگ منحصر به فردی به ظرفی که در آن استفاده می شود می بخشد.
  • این مخلوط که طعمی تند و رایحه ای معطر و در عین حال شدید دارد، به لطف برگ کاری بوی خود را به دست می آورد.
  • برگ درخت کاری، که از خانواده مرکبات می آید ، جزء ضروری مخلوط در نظر گرفته می شود. برگ گیاه کاری که به پودر کاری رایحه لیمویی می بخشد ، نه تنها در مخلوط ادویه جات، بلکه به طرق مختلف با طعم معطر خود مناسب است.
  • کاری به صورت پودر به عنوان ادویه و همچنین با ایجاد سس کاری با موادی مانند روغن، آرد و شیر استفاده می شود.
  • انواع خمیر کاری نیز وجود دارد که در رنگ های زرد، سبز و قرمز قابل تهیه است.
  • اگر علاقه مند به استفاده از خمیرهای کاری مختلف هستید، می توان گفت که معمولاً گشنیز، سیر، پیاز، زنجبیل و فلفل تند به رب ها اضافه می شود. اگر طعم های تلخ و تند را دوست دارید، خمیر کاری را دوست خواهید داشت.

برای تهیه ادویه های اصل میتوانید به این لینک بروید و خرید عمده ادویه انجام بدیم.

فواید کاری چیست؟

  • کاری که ترکیبی از طعم و فواید بیش از یک ادویه است، با ترکیب کورکومین خود برای دردهای مفاصل مفید است.
  • این ماده که به کاهش التهاب مفاصل کمک می کند، از رشد مغز نیز حمایت می کند و به عنوان یک پیشگیری کننده در برابر بیماری آلزایمر، که رویای ترسناک افراد مسن است، عمل می کند.
  • مطالعات روی ادویه کاری که یک جزء غنی است، نشان داده است که کاری دارای خواص درمانی برای انواع مختلف سرطان است.
  • علاوه بر این، بیان شده است که تأثیری دارد که پیشرفت سرطان را در افرادی که به طور منظم کاری مصرف می کنند متوقف می کند.
  • با زردچوبه و زنجبیل موجود در آن به رفع مشکلات گوارشی کمک می کند. مخصوصاً دستگاه گوارش را تنظیم می کند. برای کسانی که می گویند کاری برای معده مفید است، باید گفت که کاری برای سوء هاضمه مفید است. با این حال، توصیه می شود کسانی که ناراحتی معده دارند قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند.
  • استخوان ها را تقویت می کند و با پوکی استخوان مبارزه می کند.
  • قابل توجه ترین ویژگی کاری این است که مضرات سیگار را کاهش می دهد. کاری که غذای معجزه آسایی برای افراد سیگاری است با ماده کروسین خود به دفع سموم مضر از بدن کمک می کند.
  • برای کسانی که نمی دانند کاری برای چه چیزی مفید است، نکته دیگر اختلالات کبدی است. ادویه جات که از قدیم الایام در درمان بیماری های کبدی استفاده می شده، خاصیت تقویت کننده خون دارند.
  • به غیر از ادویه، از مزایای برگ کاری می توان به اثر حذف گاز اشاره کرد. برگ کاری که در صورت استفاده به تنهایی اثر آرامش بخش و با طراوت بر روی دستگاه گوارش دارد، در مراقبت از پوست و مو نیز استفاده می شود.
  • کاری، که سلامت چشم را نیز تقویت می کند، همچنین از همه بیماری ها محافظت می کند زیرا به طور کلی سیستم ایمنی را تقویت می کند.
  • به لطف مصرف کاری، می توانید نوآوری را از سر تا پا به دست آورید. به لطف این مخلوط ادویه جات حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان، به تمیز کردن اندام های داخلی و در عین حال بازسازی پوست کمک می کنید.
  • کاری که تقریبا در هر خانه ای یافت می شود، یکی از ادویه های مفیدی است که از سلامت مصرف کنندگان آن محافظت می کند.

کاری کجا استفاده می شود؟ کدام وعده غذایی مناسب است؟

  • با آوردن طعم غذاهای آسیایی به میزها، ادویه کاری تقریباً با استفاده گسترده در آشپزخانه به هر غذا اضافه می شود.
  • این مخلوط که با هر دستور غذایی از غذاهای گوشتی گرفته تا سالاد در غذاهای آسیایی همراه است، با افزودن دانه های کاری در غذاهای ترکی برای کام مناسب می شود و عمدتاً در غذاهای گوشت سفید مانند مرغ و غذاهای سبزیجات استفاده می شود.
  • کاری که مخصوصاً به عنوان سس تهیه می شود. این یکی از خوشمزه ترین طعم هایی است که در غذاهای گوشتی استفاده می کنید.
  • کاری که با طعم معطری که به غذاها می دهد روز به روز محبوب تر می شود. در غذاهایی مانند پاستا و سوپ نیز گنجانده شده است.
  • به ویژه با دستور العمل هایی مانند برنج کاری و سیب زمینی کاری روی میزها می آید.
  • کاری که ایده آل ترین ادویه ای است که می توانید برای طعم دادن به گوشت در غذاهای گوشتی انتخاب کنید، با رایحه خود شما را به سفره دعوت می کند.
  • اگر قصد تهیه ماکارونی خامه ای دارید؛ می توانید طعم پاستا را با 1 قاشق چایخوری کاری دو برابر کنید. علاوه بر این، کاری مخلوط شده با خامه به ماکارونی کمک می کند تا راحت تر در معده شما هضم شود.
  • می توانید کاری را به سوپ ها اضافه کنید. چاشنی ایده آلی برای سوپ سبزیجات است.

آیا کاری ضعیف می شود؟

  • کسانی که نمی‌دانند کاری باعث کاهش وزن شما می‌شود، می‌توانند با تاثیر کاری که شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه می‌دارد، راحت‌تر وزن کم کنند.
  • از آنجایی که کاری برای تسریع چربی سوزی شناخته شده است، برای کسانی که در طول لاغری دچار مشکل وزن هستند، راحتی زیادی را ارائه می دهد.
  • مشخص است که افرادی که به دلیل رژیم های سخت در کاهش وزن مشکل دارند، به لطف اثر تسریع کننده متابولیسم ادویه، کالری را سریعتر می سوزانند.
  • کاری یک ادویه کم کالری است.
  • واضح است که مخلوط ادویه که رژیم غذایی منحصر به فردی با اثر تضعیف کننده خود دارد و نام خود را به لیست های مختلف رژیم غذایی می دهد، با توجه به دستور پختی که در آن استفاده می شود، متفاوت است.
  • مثلاً مرغ کاری که بسیار رایج است، از نظر کالری در هر 100 گرم 150 کالری دارد.
  • نباید فراموش کرد کاری، که به عنوان چای همراه با وعده های غذایی نیز مصرف می شود، از سلامتی حمایت می کند، زیرا یک جزء ادویه ای غنی و همچنین کاهش وزن است.
  • البته باید غذاهای سالم تهیه کرد تا اثر تضعیف کننده ادویه کاری را دید. افزودن کاری به وعده های غذایی با غذاهای کم کالری و خوشمزه، متابولیسم را تسریع می کند و روند لاغری را تسهیل می کند.
  • به لطف نزدیک به 20 ادویه مختلف در ادویه کاری، روده ها تمیز و تسریع می شوند.
  • اگر دوست دارید در حین رژیم، درمان های ماست را امتحان کنید، می توانید ادویه کاری را با ماست نیز مصرف کنید.
  • ضمن تقویت سیستم ایمنی، می توانید آنتی اکسیدان های لازم برای کاهش وزن را از کاری دریافت کنید.
  • اگر در حین تهیه بلغور پلو یا پلو پلو، کاری اضافه کنید، می توانید هضم آن را آسان کنید. بنابراین، در حین طعم دادن به غذای رژیمی، هضم غذا را تسریع خواهید کرد.

کاری از کجا بخریم؟

  • یافتن پودر کاری که به عنوان ادویه در بازارها یا گیاهان دارویی به فروش می رسد کار دشواری نیست.
  • ادویه کاری که معمولا در بازارها به صورت بسته بندی شده با آن برخورد می کنیم، کار کسانی را که نمی خواهند با سس سازی سر و کار داشته باشند، بسیار راحت می کند زیرا به صورت سس نیز به فروش می رسد.
  • سس کاری آماده که در بطری های شیشه ای فروخته می شود، برای غذاهایی مانند مرغ یا پاستا بسیار مناسب است. در عطاری ها، ادویه را که به صورت پودر باز است، می توان در اندازه های دلخواه خریداری کرد.
  • اگر به این سوال برسیم که برگ کاری که با عطر و فواید وارد خانه ها می شود را از کجا بفروشیم، این محصول را می توان به صورت خشک شده از گیاهان دارویی تهیه کرد.

قیمت ادویه کاری چقدر است؟

  • ادویه کاری که طعم بی نظیری به وعده های غذایی شما می بخشد، به راحتی در دسترس است و برای هر بودجه ای جذاب است. از آنجایی که ادویه کاری را می توان به صورت باز و بسته بندی شده از بازارها و عطاری ها تهیه کرد، پاسخ به سوالات چند کاری و قیمت پودر کاری متفاوت است.
  • مانند سایر ادویه‌ها، کاری نیز بسته به برند، قیمت‌های گسترده‌ای دارد.
  • قیمت کاری که در بسته بندی های کوچک 35 گرمی یا 50 گرمی به فروش می رسد در بازارها بین 2 تا 5 لیر است.
  • کاری که با قیمت های بسیار مناسب از بازارها خریداری می شود در عطاری ها با قیمت های مشابه به شما عرضه می شود.
  • این محصول که در عطاری ها به قیمت 5 لیر در هر 100 گرم به فروش می رسد را می توان در بسته بندی های بزرگ یا کوچک از اغذیه فروشی ها نیز تهیه کرد.

3 دستور غذای خوشمزه با ادویه کاری تهیه شده است

1) کسانی که این دستور غذا را امتحان می کنند دیگر بیرون غذا نمی خورند: مرغ با سس کاری

کاری که سنگ بنای غذاهای هندی است، وارد غذاهای ترکی شده و به مهم ترین عنصر دستور پخت های مختلف تبدیل می شود. مرغ با سس کاری یکی از پرطرفدارترین دستورهای تهیه شده با کاری است که با رنگ زرد خردلی و رایحه معطر خود فرهنگی ضروری را به میزها منتقل می کند. این دستور را که با رنگ زرد کاری به میزها طعم می دهد، می توانید به تنهایی یا با اضافه کردن غذاهای مختلف مانند برنج با بو و طعم آن سرو کنید. می توانید با افزودن قارچ به دستور غذا، مرغ کاری با قارچ درست کنید.

2) آیا چیزی بهتر از سیب زمینی تند وجود دارد: سیب زمینی کاری

یکی دیگر از دستورهایی که با ادویه کاری تهیه می شود، دستور رشته سس کاری است که در کنار مرغ در رستوران ها سرو می شود. این دستور پخت با ترکیب نودل های سنتی مادر با طعم غذاهای هندی به یکی از اشتها آورترین طعم ها همراه با کره تبدیل می شود. این دستور غذا که برای کسانی که می خواهند دستور نودل جدیدی را به میزها اضافه کنند ایده آل است، از جمله غذاهایی است که با ظاهر رضایت بخش خود مورد تحسین خانواده قرار می گیرد.

3) ترکیب کاری با خامه، یک طعم عالی آشکار شد: پاستا کاری

محبوب ترین دستور پختی که طعم شدید کاری را برای دوستداران پاستا به ارمغان می آورد، دستور پخت ماکارونی با سس کاری است. نودل، نوعی پاستا، از پرطرفدارترین انواع نودل با کاری است. پاستا با سس کاری، طعمی کاملاً جدید برای کسانی که از دستور العمل های کلاسیک ماکارونی خسته شده اند. این غذا با سبزیجاتی مانند هویج، کدو سبز و فلفل تهیه می شود و بیش از یک طعم را با هم ترکیب می کند. علاوه بر این، دستور تهیه شده با افزودن خامه طعمی دارد که باعث حسادت پاستاهای ایتالیایی می شود. شما همچنین می توانید ماکارونی جوجه سس کاری را با ترکیب دستور مرغ سس کاری با دستور پاستا درست کنید. به این ترتیب یک غذای بسیار خوشمزه و بسیار مقوی تهیه خواهید کرد.

شما می توانید سس را که در بسیاری از دستور العمل ها و غذاهای گوشتی موجود است، با امتحان دستور العمل های قارچ سس کاری به سفره های خود اضافه کنید و برای دیدن بسیاری از غذاهای خوشمزه دیگر که با سس کاری تهیه شده اند، می توانید به وب سایت ما مراجعه کنید.

rozetfood
rozetfood

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋