السا شریفی نیا

السا شریفی نیا

جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

این ادویه خاصیت ضد سرطانی دارد

اگر از آن‌هایی هستید که بدون انواع ادویه‌ها غذا از گلویتان پایین نمی‌رود، سعی کنید کاری کنید که بیشتر ادویه‌تان زنجبیل باشد و درواقع تلاش کنید هر روز بیشتر زنجبیل بخورید.

 بهداشت نیوز: اگر از آن‌هایی هستید که بدون انواع ادویه‌ها غذا از گلویتان پایین نمی‌رود، سعی کنید کاری کنید که بیشتر ادویه‌تان زنجبیل باشد و درواقع تلاش کنید هر روز بیشتر زنجبیل بخورید. البته هزاران ادویه مختلف وجود دارد که هر کدام هم منافع بی‌شماری برای سلامتی شما دارند، اما به سهولت می‌توان ادعا کرد که زنجبیل به خاطر منافع زیادی که دارد، در فهرست ادویه‌ها می‌تواند در صدر جدول قرار بگیرد.

5905970

زنجبیل هم‌چنین برخلاف بیشتر محصولات غذایی که روزانه مصرفشان می‌کنیم، مزه عالی و درجه یکی هم دارد (البته به شرطی که به این تعریف ما سرکه سیب حسادت نکند و ازمان دلگیر نشود!).

یکی از مهم‌ترین دلایل این واقعیت که زنجبیل برای سلامتی انسان مفیدتر از هر محصول غذایی و هر ادویه آشنا و ناآشنای دیگری است، به وجود ترکیبی به نام جینجرول در زنجبیل بازمی‌گردد. این ماده ضد التهاب است، به این معنی که می‌تواند درد و تورم را تسکین دهد. همچنین می‌توان آن را آنتی اکسیدانی نامید که رادیکال‌های آزاد مضر را در بدن خنثی می‌کند. این می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در طول زندگی فرد کاهش دهد.

فکر می‌کنیم بعد از خوردن زنجبیل و البته دانستن فواید آن شگفت‌زده خواهید شد و احساس خوبی بهتان دست خواهد داد. چنان که به این نتیجه خواهید رسید که زنجبیل می‌تواند بهترین دوست شما در زندگی لقب بگیرد.

 

السا شریفی نیا
السا شریفی نیا جهانگرد، بلاگر، علاقمند به سینما، دانشجوی کارگردانی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋