در مناطق سفید پذیرش کودکان زیر دو سال و دو الی ۴ سال با نصف ظرفیت انجام می شود. همچنین پذیرش کودکان ۵ و ۶ سال در این مناطق آزاد است.
اعلام نحوه پذیرش کودکان در مهدهای کودک از فردا شنبهمدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور توضیحاتی را در خصوص نحوه فعالیت و پذیرش کودکان در مهدهای کودک اعلام کرد.
"سعید بابایی" مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در گفت و گو با ایلنا درباره بازگشایی مهدهای کودک گفت: پیرو مصوبه مورخ ۹۹/۳/۱۷ ستاد ملی مبارزه با کرونا و دستور رئیسجمهور مبنی بر بازگشایی مهدهایکودک از تاریخ ۹۹/۳/۲۴، علاوه بر ضوابط ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی نیز پروتکلهای بهداشتی مورد نظرخود را جهت اجرا در مهدهای کودک اعلام کرده است.
وی با اشاره به اینکه پذیرش کودکان در مهدهای کودک در مناطق سفید صورت می گیرد، ادامه داد: در مناطق سفید پذیرش کودکان زیر دو سال و دو الی ۴ سال با نصف ظرفیت انجام می شود. همچنین پذیرش کودکان ۵ و ۶ سال در این مناطق آزاد است.
مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور درباره فعالیت مهدهای کودک در مناطق زرد خاطرنشان کرد: در این مناطق نیز پذیرش کودکان زیر دو سال و کودکان دو الی ۴ سال با نصف ظرفیت انجام می شود. همچنین پذیرش کودکان ۵ و ۶ سال با نصف ظرفیت و با اولویت فرزندان مادران شاغل است.
بابایی یادآور شد: در مناطق قرمز نیز پذیرش کودکان زیر دو سال و دو الی ۴ سال با یک سوم ظرفیت و همچنین کودکان ۵ و ۶ سال با نصف ظرفیت و با اولویت فرزندان مادران شاغل انجام می شود.
وی با اشاره به پروتکل های اعلام شده به مهدهای کودک از سوی سازمان بهزیستی گفت: ضدعفونی کامل مهدکودک شامل تجهیزات، اسباببازیها، محیط و کلیه مکانها چون دستشویی و... قبل از بازگشایی و در پایان هر روز، عدم استفاده از فضاهای بازی مشترک مانند تاب، سرسره، حوض توپ و...، تعطیلی برنامهها و فعالیتهایی که نیاز به تحرک بالا است، حضور پرسنل مهدکودک با وسایل و تجهیزات بهداشتی نظیر دستکش و ماسک و رعایت پروتکلهای مربوطه، تهیه و در اختیار قراردادن مواد ضدعفونیکننده به پرسنل، نظارت ویژه مربیان بر شستشوی صحیح دست کودکان و موارد نظافتی از جمله این موارد است.
مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: به همراه داشتن ماسک و وسایل نظافت انفرادی توسط کودکان در کیفی مخصوص، خارج کردن کفشها از محیط داخلی، تغییر چیدمان کلاسها و پخش کودکان در فضاهای مختلف مهد با حضور مربی و تأکید بر انجام فعالیتهای انفرادی یا با حفظ فاصله مطمئن، عدم حضور اولیاء و اشخاص متفرقه در محیط مهدکودک، آموزش اولیاء جهت اجرای پروتکل بهداشتی و اعلام ساعت تحویل و ترخیص که موجب تجمع اولیا و معطلی نشود، اخذ تعهد از اولیاء مبنی بر اطلاع رسانی به مهدکودک در صورت ابتلای نزدیکان کودک به کرونا و عدم پذیرش کودک در ایام قرنطینه و همچنین اطلاع رسانی والدین باید نسبت به بیماری کودکانشان به ویژه بیماریهای زمینهای از دیگر موارد مورد تاکید است.
بابایی همچنین درباره دریافت شهریه از والدین خاطرنشان کرد: بدیهی است میزان شهریه ثابت خرداد ماه سال جاری ۲۵ درصد شهریه ماهیانه مهدکودک (یک هفته از ۴ هفته) است و تا ابلاغ شهریه جدید سال ۹۹، اعلام افزایش قطعی شهریه به والدین صورت نپذیرفته و شهریه دریافتی به صورت علیالحساب است.
پاسخ ها