راهنمای بارداری و نوزاد🥰

راهنمای بارداری و نوزاد🥰

راهنمای بارداری😍 بچه داری 😘 کودک و نوزادی 🥰 همه چیز درباره خانواده، دوران بارداری، زنان و زایمان😎
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۳ نفر را دنبال می کند

به چه علت سیر برای استفاده روزانه مفید است؟

آلیسین (یک ترکیب شیمیایی روغنی) موجود در سیر خام و تازه حاوی گوگرد است که به همین دلیل دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچ، ضد بیوتیک و ضد عفونی‌کننده است. آلیسین تنها زمانی فعال می‌شود که سیر تازه جویده شود یا له شود یا خرد شود. سیر سرشار از ویتأمین‌های B1، B2، B3، B6، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، ویتأمین C، آهن، فسفر، آهن، مس و فولات است. سیر در تیره آلیوم قرار می‌گیرد که برادر پیاز، موسیر، پیازچه، پیازچه، تره فرنگی و راکیو است. یک پیاز کوچک سیر حاوی حدود 10-12بخش گوشتی است که به عنوان میخک شناخته می‌شوند.

 

 سرماخوردگی را درمان می‌کند:

اعتقاد بر این است که سیر به طور سنتی از سرماخوردگی جلوگیری کرده و آن را التیام می‌بخشد زیرا باعث ایجاد و تقویت قدرت ایمنی بدن می‌شود. مطالعه‌ای که به مدت بیش از 12 هفته انجام شد نشان داد افرادی که روزانه مکمل سیر حاوی آلیسین مصرف می‌کنند کمتر به سرماخوردگی مبتلا می‌شوند و در صورت ابتلا زودتر بهبود می‌یابند.

 حاوی پروبیوتیک است:

سیر منبع خوبی از پروبیوتیک است که به پیشگیری از برخی بیماری‌های دستگاه گوارش

بوده کمک می‌کند. در یک مطالعه یکی از اجزای اصلی سیر، فروکتان سیر (GFs) برای تقویت رشد مؤثر بود. همچنین مشخص شده است که GF‌ها به کاهش باکتری‌های مضر مانند کلستریدیا کمک می‌کنند و در نهایت محیط میکروبی دستگاه گوارش را بهبود می‌بخشند.

 برای پوست و مو مفید است:

گنجاندن سیر در برنامه غذایی روزانه یا استفاده از مخلوط سیر در مو یا پوست برای داشتن پوست و موی سالم مفید است. همانطور که توسط یک مطالعه نشان داده شده است، آلیسین موجود در سیر دارای خواص ضد التهابی است که در درمان بیماری‌های التهابی مزمن مؤثر است. این خاصیت ضد التهابی سیر با التهاب و تورم ناشی از آکنه مبارزه کرده و به کاهش آن کمک می‌کند. همچنین سیر دارای خواص ضد باکتریایی است که به مهار باکتری‌هایی که باعث آکنه می‌شوند کمک می‌کند.

 کلسترول و فشار خون بالا را کاهش می‌دهد:

مکمل‌های عصاره سیر چربی خون را بهبود می‌بخشد، پتانسیل آنتی‌اکسیدانی خون را تقویت می‌کند و فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می‌دهد و در نتیجه منجر به کاهش واکنش‌های اکسیداسیون در بدن می‌شود. این بدان معناست که مصرف مکمل‌های سیر به طور منظم سطح کلسترول و فشار خون را در انسان‌های مبتلا به فشار خون بالا کاهش می‌دهد.

 خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد:

ترکیبات ارگانو گوگرد خالص موجود سیر در ریشه‌کن کردن سلول‌های سرطانی مغز مؤثر بوده‌اند. با برخی از مطالعات مشخص شده است که مصرف سیر خام به طور بالقوه می‌تواند به عنوان یک عامل شیمی درمانی برای سرطان ریه عمل کند. به طور مشابه مطالعات مختلف اثربخشی مصرف سیر را در پیشگیری از سرطان معده و روده بزرگ نشان داده‌اند.

خون را تصفیه می‌کند:

اعتقاد بر این است که سیر تازه یک تصفیه‌کننده طبیعی خون است. این خاصیت سیر به وجود آلیسین در سیر تازه یا خام اعتبار دارد. تحقیقات و مطالعات متعدد نشان داده‌اند که سیر به دفع سموم از خون کمک می‌کند. همچنین دارای خواص ضد باکتری، ضد میکروبی، ضد قارچی، آنتی بیوتیکی و ضد عفونی‌کننده است که به پاکسازی خون و دفع عفونت‌های مختلف باکتریایی، قارچی و انگلی از بدن شما کمک می‌کند.

 

منبع:

english.onlinekhabar.com

راهنمای بارداری و نوزاد🥰
راهنمای بارداری و نوزاد🥰 راهنمای بارداری😍 بچه داری 😘 کودک و نوزادی 🥰 همه چیز درباره خانواده، دوران بارداری، زنان و زایمان😎

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋