یو پی اس، یکی از شناخته شده ترین دستگاه الکترونیکی است که در سال های اخیر توانسته است جایگاه بسیار خوبی را در صنعت و حوزه باتری های صنعتی برای خود ایجاد نماید. امروزه با کمی توجه به وسیله ها و تمام چیزهایی که در زندگی ما نقش دارند به سادگی متوجه می شویم که اکثر آنها یا به صورت مستقیم به جریان برق وصل شده اند و یا از یک منبع تغذیه خاص مصرف دارند، از همین رو زمینه برای یکی از شگفتی های دنیای باتری و الکتریسیته فراهم شد که یو پی اس ها با آخرین ورژن از تغییرات در سیستم های خود توانستند که راهکار بسیاری از مشکلات وسایل برقی شوند.
به همین سبب در این مقاله از سایت تسلا قرار است به یکی از قدیمی ترین ولی پیشرو و بهترین مدل یو پی اس ها بپردازیم که طراحی و آماده شدن آنها در مقدار آمپراژ های متنوع و همچنین هزینه تهیه و نگهداری به نسبت کم آنها باعث می شود که استقبال خوبی از آنها به عمل آید. یو پی اس های مدل ای ای سی که اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در مورد این منبع تغذیه های بدون وقفه می باشید، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
تاریخچه کاربرد یو پی اس
تاریخچه یو پی اس را می توان نزدیک به صد سال دانست و برای اولین بار در کشورهایی همچون آمریکا، آلمان و چین این مدل از منبع تغذیه ها طراحی و به صورت رسمی در محیط های صنعتی و دیگر حوزه ها مورد استفاده قرار گرفتند. یو پی اس ها که در ابتدا به عنوان باتری های صنعتی در بازار مصرف شناخته می شدند، با گذشت زمان شرکت های ساخت و تولید آنها تغییرات و برخی از امکانات را به ساختار یو پی اس ها اضافه کردند که سبب شد دیگر فقط به عنوان باتری مورد استفاده قرار نگیرد.
باتری های یو پی اس را می توان اصلی ترین و حیاتی ترین عضو داخل یو پی اس دانست که در صورت عدم حضور و یا خراب شدن آن کاربرد و کارایی یو پی اس به به کمتر از حد معمول آن می رسد ولی دلیل این همه اهمیت آن هم فقط برای یک باتری چیست؟ اگر با نوع عملکرد و کاربرد یو پی اس ها آشنایی ندارید باید بگوییم که از این دسته دستگاه ها در حوزه های مختلف برای ذخیره و وصل جریان برق در زمان های قطعی استفاده می کنند. بدین صورت که یو پی اس با قرار گرفتن در بین دستگاه مورد نظر و جریان برق شهری، علاوه بر انتقال ذخیره جریان الکتریسیته آن را ذخیره می کند.
به زبان ساده تر وقتی که یو پی اس را در یک سیستم نصب می کنیم، باتری های آن توسط جریان برق شهری بدون افت ولتاژ ذخیره می شود که قابلیت این را دارند در هنگام قطعی های برق، جریان را بلافاصله و بدون کمترین افتی به دستگاه متصل به پورت خروجی وصل نماید. در واقع بیشترین کارایی و کاربردی که یو پی اس ها دارند به خاطر همین سیستم اتصال جریان دوباره است که در زمان قطعی برق شهری و یا هرگونه اختلال در آن باتری های مربوطه فعال می شوند.
علاوه بر این ویژگی، سیستم یو پی اس در تمامی سری ها این قابلیت را دارد که در صورت بروز انتقال و یا به جود آمدن بار اضافه و یا بارهای تشدید شده در مسیر جریان از ورود آنها به داخل سیستم نصب شده جلوگیری کند که در نوع خودش یکی از کارآمد ترین امکانات یو پی اس ها است که می تواند در طول عمر و حتی نگهداری بسیاری از دستگاه های الکترونیکی مفید واقع شود. همه این موارد ذکر شده را می توانید در ساختار یو پی اس ها مشاهده کنید که باعث شده است بسیاری از فعالان و کاربران مشغول به کار در حوزه تجهیزات الکترونیک به سمت یو پی اس ها جذب شوند.
AEC یو پی اس
همان طور که در ابتدای مقاله نیز به آن اشاره شد، یو پی اس ها را امروزه می توان در تنوع بسیار زیادی مشاهده کرد که یکی از مطرح ترین آنها مدل اِی ای سی است که از نظر قدمت و زمان ساخت یکی از قدمت دار ترین یو پی اس ها است. این یو پی اس ها با طراحی و ساخت در بسیاری از مقدارهای آمپراژی باعث شده است که بتوان از آنها در حوزه های مختلفی استفاده نمود. در سال های اولیه عرضه یو پی اس ها به بازار مصرف به دلیل محدود بودن تنوع آنها و همچنین عدم امکان پشتیبانی آنها از بسیاری دامنه ولتاژِ سبب شده بود که کارایی محدود به یک حوزه و یا یک فعالیت شود.
اما امروزه ساخت انواع آنها و طراحی در مدل ها و سری های مختلف می توان در بسیاری از فعالیت ها و سیستم ها استفاده کرد. به عنوان مثال در بخش سیستم های امنیتی و دوربین های مداربسته، سیستم برق اضطراری بخش های حساس از جمله بانک ها و صرافی ها، سیستم های کنترل ترافیک و از همه مهمتر دیتا سنترها از یو پی اس های اِی ای سی می توان بهره برد. هزینه کم اولیه و همچنین نگهداری آن از دیگر مولفه های مهم است که سبب می شود در هنگام خرید یو پی اس ها بیشتر افراد از این مدل یو پی اس ها استقبال نمایند.
پاسخ ها