برای درخواست طلاق ابتدا باید دادخواست تنظیم کرد. در تنظیم دادخواست طلاق باید نکاتی را رعایت کرد تا به فهم قاضی پرونده کمک کند و نتیجه را در زمان کمتری بگیرید. در این دادخواست میتوان در مورد کلیه مسائل از جمله حضانت فرزندان، مهریه، نفقه و غیره صحبت کرد تا در پروسه طلاق مشکلی پیش نیاید. دادگاه همه موارد را در نظر می گیرد سپس آنها را در گواهی عدم امکان سازش ذکر میکند.
لازم به ذکر است که اگر سه ماه مهلت گواهی عدم سازش بگذرد و زن و مرد اقدامی نکند گواهی باطل می شود و برای طلاق توافقی باید از ابتدا دادخواست جدید بدهند و برایشان گواهی عدم سازش جدیدی صادر کنند و دوباره اقدام کنند.
لازم است بدانید که متن درخواست طلاق اهمیت چندانی ندارد و لزومی ندارد که در مورد تمام جزئیات توافقات زوجین توضیح داده شود. شرح کامل توافقات را میتوان در جلسات مشاوره دادگاه و یا نزد قاضی مطرح کرد. شما میتوانید با ارائه مدارک و درخواست طلاق توافقی بدون حضور وکیل هم دادخواست خود را تنظیم کنید. در حال حاضر در دفاتر خدمات الکترونیک متنهای آماده وجود دارند که زوجین فقط لازم است آن را امضا کنند.
برای نوشتن یک دادخواست معتبر باید نکاتی را رعایت کرد تا هم از مشکلات قانونی در امان بمانید و هم نتیجه را زودتر بگیرید. بهتر است برای تنظیم دادخواست طلاق به وکیل و یا متخصص حقوقی مراجعه کنید. بخشی از این نکات شامل موارد زیر میشوند:
علاوه بر اینها توجه داشته باشید که معمولاً دادخواست طلاق توافقی درون یک جدول طراحی میشود. در قسمت اول مشخصات کلی مانند اطلاعات شناسنامهای زن، شوهر و وکلای دو طرف و در بخش دوم نیز، اصل دادخواست که شامل یک درخواست رسمی است قرار میگیرد.
پاسخ ها