مهدی صمدی

مهدی صمدی

با این خوراکی ها وزن زیاد کنید اما مراقب باشید!

در ادامه دو مقاله قبل قصد داریم تا برخی دیگر از مواد غذایی را به شما معرفی کنیم که می توانند باعث افزایش وزن شما شوند اما مصرف بیش از حد آن ها می تواند باعث چاقی شکمی شود.

 

. 1نوشیدنی های ورزشی

نوشیدنی های ورزشی می توانند برای ورزشکاران و هرکسی که در تمرینات طولانی مدت و شدید شرکت می کنند مفید باشد.

 

با این حال، این نوشیدنی ها برای افراد عادی غیر ضروری هستند.

 

نوشیدنی های ورزشی را می توان با شکر پر کرد و ممکن است در مصرف کالری اضافی نقش داشته باشد.

 

به علاوه، هر نوع نوشیدنی شیرین می تواند سطح قند خون شما را افزایش دهد که می تواند منجر به مقاومت به انسولین و افزایش وزن شود.

 

به عنوان مثال، مطالعه ای روی بیش از 7500 کودک و نوجوان نشان داد که وزن افرادی که به طور منظم نوشیدنی های ورزشی می نوشند به طور قابل توجهی بیشتر از همسالان خود هستند .

. 2کره بادام زمینی رژیمی

کره بادام زمینی رژیمی نسبت به کره بادام زمینی معمولی کالری و چربی کمتری دارد.

 

اگرچه این ممکن است انتخاب خوبی برای کاهش وزن به نظر برسد، کره بادام زمینی رژیمی به طور منظم حاوی روغن های ناسالم و قندهای اضافه شده است.

 

کره بادام زمینی طبیعی ساخته شده با مواد محدود، انتخاب بهتری برای کاهش وزن است.

 

تحقیقات نشان می دهد که محدود کردن شکر افزوده ممکن است باعث کاهش وزن شود، بنابراین انتخاب کره بادام زمینی طبیعی بدون شکر افزوده بهترین انتخاب است.

. 3چاشنی های کم کالری

چاشنی های کم کالری مانند سس سالاد و سس گوجه فرنگی ممکن است منبع پنهان قندهای افزوده شده باشند که می توانند به افزایش وزن کمک کنند.

 

با کمال تعجب، بسیاری از سس‌های کم کالری مملو از شکر هستند.

 

به عنوان مثال، فقط 2 قاشق غذاخوری (31 گرم) از سس خردل عسل Lite Ken’s Steakhouse حاوی 2 قاشق چای خوری (8 گرم) شکر (17) است.

 

چاشنی های دیگری که قند زیادی دارند عبارتند از کباب و سس گوجه فرنگی.

 

.4 شیرینی "سالم".

بسیاری از دسرها و آب نبات ها به عنوان جایگزین های سالم برای شیرینی های پر کالری به بازار عرضه می شوند.

 

اگرچه ممکن است کالری کمتری نسبت به دسرهای سنتی داشته باشند، اما محصولات پخته شده کم کالری، آب نبات ها و سایر شیرینی ها را می توان با شکر و مواد مصنوعی بسته بندی کرد.

 

به منظور کاهش کالری با حفظ طعم، تولید کنندگان چربی ها را با قندها یا شیرین کننده های مصنوعی جایگزین می کنند.

 

قندهای اضافه شده می توانند به افزایش وزن کمک کنند. در عین حال، شیرین کننده های مصنوعی مانند الکل های قندی می توانند علائم گوارشی مانند نفخ، اسهال و گاز ایجاد کنند.

 

به علاوه، مصرف شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام و سوکرالوز با افزایش خطر چاقی مرتبط است و حتی ممکن است ولع و وابستگی به شکر را تشویق کند (منبع مورد اعتماد 19).

 

.5 غذاهای کم چرب

بسیاری از مردم هنگام تلاش برای کاهش وزن سعی می کنند غذاهای پرچرب را حذف کنند.

 

با این حال، تحقیقات نشان می دهد که این می تواند معکوس باشد.

 

یک بررسی نشان داد که غذاهای کم‌چرب و بدون چربی حاوی قند بیشتری نسبت به نسخه‌های معمولی همان غذاها هستند.

 

مصرف حتی مقادیر کمی شکر افزوده می تواند منجر به افزایش وزن، مشکلات قند خون و افزایش خطر بیماری قلبی شود.

امیدواریم توانسته باشیم مطالب مفیدی را دراختیار شما عزیزان قرار بدهیم.

 

مهدی صمدی
مهدی صمدی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋