mrkarami937

mrkarami937

رضا کرمی هستم عاشق نوشتن در مورد موضوعات مختلف.... شغل اصلی من طراحی سایت، سئو و املاک هستش و عاشق این هستم تا این ها رو به هم ربط بدم!

انواع مخزن تحت فشار آب

مخزن تحت فشار آب از جمله مخازنی می باشد که به طور معمول داری جنس فایبرگلاس یا فلز خواهد بود. همچنین این مخزن ها دارای با ظرفیت های متفاوت بین ۲ تا ۵۰۰ لیتر می باشند. معمولا این مخازن در کنار یا بر روی پمپ ها تعبیه می گردند و وظیفه اصلی آن ها افزایش فشار آب می باشد. علاوه بر آن مخزن تحت فشار آب موجب می گردد تا سر و صدای پمپ آب و هزینه های آن کاهش پیدا کند. به طور کلی می ‌توان گفت این مخازن دارای طراحی خاصی هستند که نیاز به روشن شدن پمپ با هر بار باز و یا بسته شدن شیر نخواهد بود. علاوه بر آن مخازنی که دارای حجم بالاتری هستند پمپ آن ها کمتر روشن و خاموش خواهد شد. پس در نتیجه فشار کمتری بر آن ها وارد می گردد.
در ادامه این مطلب قصد داریم که اطلاعات بیشتری در مورد مخزن تحت فشار آب در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم. با ما همراه باشید.

مخزن تحت فشار آب چیست

در یک تعریف ساده می ‌توان گفت مخزن تحت فشار آب از جمله دستگاه هایی می باشد که موجب افزایش فشار آب در ساختمان ها و خانه ها می گردد. اندازه این مخازن با توجه به تعداد واحدهای یک ساختمان یا آپارتمان ممکن است کوچک یا بزرگ باشد. در واقع این مخزن تحت فشار باعث می گردند تا میزان معینی آب همیشه تحت فشار نگه داشته شود و این آب با کمک هوا تحت فشار قرار گرفته می شود. سپس زمانی که در یکی از واحدهای آپارتمان شیر آبی باز شود آب دیگر دچار کاهش فشار نخواهد شد و با فشار مناسب خارج می شود. جالب است بدانید پمپی که در این مخازن وجود دارد همیشه روشن نیست و تنها زمانی که فشار آب کم می شود روشن می گردد.

 

انواع مخزن تحت فشار آب

به طور کلی می ‌توان مخزن تحت فشار آب را در دو دسته تقسیم بندی نمود که شامل مخزن تحت فشار آب تیوپی و مخزن تحت فشار آب دیافراگمی یا همان بدون تیوب می باشند. در زیر هر کدام از این مخازن را به صورت جداگانه توضیح داده ایم.

مخزن تحت فشار آب تیوپی:

چگونگی عملکرد مخزن تحت فشار آب تیوپی را می توان به این گونه بیان کرد که درون مخزن این دستگاه یک تیوپ وجود دارد که آب به کمک این تیوب تحت فشار قرار خواهد گرفت. به طور کلی مخزن تحت فشار پمپ آب تیوپی از جمله دستگاه هایی می باشد که در سیستم های قدیمی استفاده می گردیده است. بنابراین نسبت به مخازن دیافراگمی کارایی و همین طور دوام کمتری خواهد داشت.

البته مخازن تیوپی مزایایی دارند که از جمله این مزایا می ‌توان به قیمت مناسب آن نسبت به مخازن دیافراگمی اشاره کرد. همچنین درست است که این مخازن بیشتر دچار مشکل می گردند اما تعمیر آن ها به مراتب ساده تر خواهد بود. در کل شما می ‌توانید با رعایت چند نکته ساده احتمال بروز خرابی را در آن ها کاهش دهید. به گونه ای که نیاز به تعمیر آن ها کاهش پیدا کند.

اما نمی ‌توان گفت که مخزن تحت فشار آب تیوپی بدون هیچ گونه معایبی است. در واقع این مخازن معایبی مانند تغییر مزه و بوی آب، سوراخ شدن توپ داخلی یا کم شدن باد مخزن در طی زمان را خواهند داشت.

mrkarami937
mrkarami937 رضا کرمی هستم عاشق نوشتن در مورد موضوعات مختلف.... شغل اصلی من طراحی سایت، سئو و املاک هستش و عاشق این هستم تا این ها رو به هم ربط بدم!

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋