mrkarami937

mrkarami937

رضا کرمی هستم عاشق نوشتن در مورد موضوعات مختلف.... شغل اصلی من طراحی سایت، سئو و املاک هستش و عاشق این هستم تا این ها رو به هم ربط بدم!

محل استفاده مخزن استیل

در تاسیسات تولیدی به محیطی امن و پایدار برای نگهداری مواد نیاز داریم. این عوامل از مهمترین عوامل تولید و استفاده از مخازن فولادی در صنعت می باشند.

 

مخزن فولادی چیست؟

به گزارش افکار نیوز به ظروف نگهداری جهت نگهداری و جابجایی و حمل کالا در صنایع مختلف نیازمندیم. مخازن فلزی را می توان در اندازه ها و اشکال مختلف ساخت. در طراحی و ساخت مخازن مواد به کار رفته در ساخت مخزن مهم و تعیین کننده است. این گزینه ارتباط مستقیمی با میزان آب ذخیره شده و نوع آن دارد. به عنوان مثال، اگرچه یک مخزن فلزی می تواند آب را ذخیره کند، استفاده از پایه فلزی برای ذخیره آب مناسب نیست، زیرا فلز در حضور آب و گرما تمایل به زنگ زدگی دارد. اگر مواد خورنده اسیدی در مخازن غیر مقاوم قرار گیرند، هم مخزن و هم آب موجود در آن آسیب می بیند.
بنابراین یکی از مهمترین وظایف در ساخت و طراحی مخزن این است که مشخص کنیم چه موادی را می توان در داخل آن ذخیره کرد. مخازن صنعتی و مصارف عمومی از یکی از مواد زیر ساخته می شوند:
مخزن فلزی مشکی: این نوع مخزن بیشتر برای نگهداری نفت و فرآورده های نفتی مناسب است.
مخازن پلی اتیلن: این مخازن ذخیره عمدتاً برای ذخیره آب و مواد عمومی استفاده می شود.
مخزن استیل: این مخزن با اشکال و طرح های مختلف پرکاربردترین نوع مخزن می باشد. مخازن فولادی در صنعت برای نگهداری مواد شیمیایی، دارویی، شیر و فرآورده های شیر، مواد شوینده و سایر مواد استفاده می شود.
همانطور که در بالا ذکر شد، هر یک از مخازن فوق برای استفاده و نگهداری مواد خاصی مناسب است
طراحی مخازن ذخیره سازی مواد فولادی کامپوزیت عمودی.
طراحی مخازن فولادی عمودی با میکسر برای نگهداری مواد.
نرده های فولادی و انواع آنها چیست؟
مخازن آلیاژی فولادی بیشترین استفاده را در بین انواع دیگر در صنعت دارند. این مصرف و استفاده از مخازن فولادی به دلیل خواص ویژه فولاد است که عبارتند از:
مخزن فولادی با استحکام بالا:
عمر مفید مخزن فولادی:
انتقال حرارت بهینه:
مقاومت در برابر خوردگی و خوردگی شیمیایی:
استحکام مخزن فولادی چند لایه:

 

کاربرد مخازن فولادی در صنعت چیست؟

مخازن فولادی از پرمصرف ترین مخازن در صنعت هستند. تفاوت در ساخت و کاربرد نوع آن به ویژگی ها و قابلیت های این نوع مخزن برمی گردد. این نوع ذخیره سازی در شرایط زیر استفاده می شود.
نگهداری مواد: استفاده از این نوع مخزن فولادی در صنعت بیشتر به صورت مخزن دیواری می باشد. اگرچه قیمت تمام شده این نوع مخازن نسبت به نمونه های مشابه با ظرفیت ذخیره سازی معمولی بیشتر است، اما استحکام و دوام بالای این مخازن آنها را مفید می کند.
حمل و نگهداری کالاهای فاسدشدنی مانند شیر و فرآورده های شیر: در چنین مواردی با پوشش دیواره های مخزن و استفاده از کندانسور برای خنک کردن مایع داخل آن از فساد محافظت می شود. این مخازن را می توان بر روی خودروهای حمل و نقل مختلف نصب کرد.
نگهداری موادی مانند شوینده ها و مواد دارویی و شیمیایی: برای این نوع استفاده از مخزن فولادی در صنعت می توان به استفاده از میکسر و یا امکان کار در فشار بالا اشاره کرد. در هر صورت با لایه بندی این گونه مخازن می توان مایع داخلی را خنک یا گرم کرد. در عین حال می توان آن را با مخلوط کن مخلوط کرد تا مایع داخلی آن یکنواخت شود.
منطقه اختلاط و فرآوری مواد اولیه: هدف اصلی این نوع مخازن ذخیره و نگهداری مواد نیست، بلکه در صنعت از مخازن فولادی برای فرآوری و ترکیب مواد اولیه برای تولید محصولات استفاده می شود. در این حالت ماده اولیه وارد مخزن شده و اختلاط با میکسرهای مخزن انجام می شود. به این ترتیب مواد با هم ترکیب شده و محصول نهایی به دست می آید. این واکنش ها را می توان در فشار بالا یا در دمای مورد نظر در ظروف چند جداره انجام داد.

مخزن فولادی دو جداره.
مخازن دو جداره فولادی.


تفاوت مخازن فولادی دو جداره و سه جداره در صنعت چیست؟

مخازن دو جداره را می توان برای دو عملکرد مختلف استفاده کرد که عبارتند از:
حفظ دمای داخل ظروف فولادی با پوشش عایق بین دیوارها:
برای کاهش یا افزایش دما در مخازن فولادی با استفاده از کابل بین دو جداره:
اما مخزن سه جداره قطعا ترکیبی عالی از دو ویژگی بالا خواهد بود. طراحی و ساخت مخازن سه جداره نسبت به نمونه های معمولی و دوجداره پیچیده تر و دشوارتر است، اما به دلیل کاربردی بودن و نیاز صنعت به انجام فرآیندهای شیمیایی در داخل این مخازن، در شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند. در این حالت بسترهایی از لوله های فلزی یا مسی بین لایه های داخلی اول و دوم قرار می گیرند تا آب گرم یا سرد از آنها عبور کند. یک پوشش محافظ از پشم شیشه بین لایه های میانی و بیرونی این نوع مخزن قرار می گیرد تا انتقال حرارت بین قسمت های داخلی و خارجی مخزن کاهش یابد.
بنابراین می توانند از این نوع مخزن برای انجام ترکیبات شیمیایی در محیط مورد نظر استفاده کنند. این مهم ترین دلیل استفاده از مخازن فولادی در صنعت است.
کاربرد ظروف فولادی در صنعت
کاربرد مخازن فولادی در صنعت
ویژگی های ساخت و کاربرد مخازن فولادی صنعتی چیست؟
مخازن فولادی از مخلوطی از گوگرد، کربن، فسفر، منگنز، نیکل و آهن ساخته می شوند. از این ترکیبات در صنایع مختلف می توان فولادهای مختلفی ساخت. در ساخت مخازن فولادی از آلیاژهای فولادی 304 و 316 با قطر بیشتر از 1.5 میلی متر استفاده می شود. از روش نورد فولادی در ساخت دیواره های مخزن برای افزایش استحکام و یکپارچگی فولاد استفاده می شود. همچنین برای اتصال قطعات باید از جوش آرگون استفاده شود تا اتصال قوی، پیوسته و کامل بین دو قطعه حاصل شود.
مخازن استیل را می توان با توجه به نیاز مشتری در اندازه ها و اشکال مختلف طراحی و ساخت. اما در بیشتر موارد این مخازن به صورت سیلندر در حجم های مختلف تولید می شوند.
چگونه یک مخزن فولادی تهیه کنیم؟
در نتیجه استفاده گسترده از انواع مخازن فولادی در صنعت، شرکت های زیادی در کشور اقدام به تولید این نوع مخازن کردند. در این میان تانک وزین یکی از بزرگترین شرکت های طراحی و ساخت انواع مخازن فولادی مورد نیاز صنایع مختلف با قابلیت طراحی و ساخت مخازن فولادی در هر طرح و اندازه ای می باشد. این شرکت بر اساس سال ها تجربه و تخصص می تواند هر نوع مخزن را بنا به سفارش مشتریان خود طراحی و در کمترین زمان ممکن با کمترین هزینه تحویل دهد.

mrkarami937
mrkarami937 رضا کرمی هستم عاشق نوشتن در مورد موضوعات مختلف.... شغل اصلی من طراحی سایت، سئو و املاک هستش و عاشق این هستم تا این ها رو به هم ربط بدم!

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋