Atefeh Mirghiasi

Atefeh Mirghiasi

لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی

برای انتخاب نرم افزار حسابداری مناسب کسب و کارمان بین هزارارن هزار نرم افزاری که به صورت آفلاین یا آنلاین ساخته شده اند و در اختیار کاربران گذاشته می شوند ، می توانیم بنا به شرایط و امکانات مجموعه مان انتخاب های متفاوتی داشته باشیم اما آیا همه آن ها قانونی می باشند ؟ آیا برای انجام امور مالیاتی و تحویل آن به دارایی ، همه نرم افزار های حسابداری موجود ، در اولویت برای انتخاب های ما می باشند ؟

آیا می توان تمام امور مالیاتی مورد تایید دارایی را ، با هر نرم افزار حسابداری به نتیجه رساند ؟

با ما همراه باشید تا به سوالات شما درباره لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی پاسخ دهیم .

لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی کدام است ؟

در قانون کسب وکار ها و تجارت ایران ذکر شده است که همه شرکت ها و مجموعه هایی که از نرم افزار حسابداری استفاده می کنند ، در آخر هر ماه یک گزارش از معاملات خود به صورت سند حسابداری از نرم افزار حسابداری شرکتی خود بگیرند و به اداره دارایی ارسال کنند و یا در سایت آن بارگزاری کنند . اما اینجا سوال پیش می آید که آیا نرم افزار حسابداری شرکتی من مورد تایید اداره دارایی می باشد یا خیر ؟ آیا همه نرم افزار های حسابداری موجود قابل قبول می باشند ؟

برای پاسخ باید بگوییم که لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی باید توانایی محاسبه خودکار مالیات ، حفظ و نگهداری قدرتمند اطلاعات و دارای گزینه ثبت اطلاعات در سامانه مالیات ارزش افزوده را داشته باشد و خروجی ذکر شده ، منطبق بر استاندارد های اداره مالیات باشد و نماد استاندارد و ای نماد در سایت نرم افزار حسابداری مربوطه باشد .

لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی :

1- نرم افزار حسابداری هلو

2- نرم افزار حسابداری آنلاین چرتکه

3- نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم

4- نرم افزار حسابداری راهکاران سیستم

5- نرم افزار حسابداری دشت

موارد ذکر شده بالا ، لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی می باشند . اما اگر مورد دیگری را مد نظر دارید میتوانید با دانستن ویژگی های ذکر شده در بالا آن نرم افزار را انتخاب کنید . از جمله وامل دقیق در انتخاب نرم افزار ، دقت در امور مالیاتی ، دقیق بودن بود ثبت اطلاعات ، امنیت و نگهداری آن ها ، معتبر بودن سایت نمرم افزار انتخابی شما  و عوامل دیگری که در ادامه به آن می پردازیم .

رتبه بندی نرم افزار های حسابداری در بین عوامل موجود

امروزه با سرچ در گوگل می توانید لیستی بلند بالا از نرم افزار های حسابداری را ببینید ، اما آیا می توان برای مثال از یک به ده به طور کلی نرم افزار ها دسته بندی کرد ؟

پاسخ این سوال منفی می باشد ، زیرا هر کدام از نرم های مربوطه و یا در خصوص این مقاله ، لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی ، عملی غیر ممکن است زیرا هر نرم افزار حسابداری یک سری ویژگی بارز دارد که می توان از آن ها یاد کرد . برای مثال پشتیبانی مناسب نرم افزار ، گزارشات کامل نرم افزار ، کاربری ساده ، قیمت نرم افار حسابداری نسبت به بودجه انتخابی شما ، آنلاین و آفلاین بودن نرم افزار حسابداری ، استفاده در گوشی یا لپ تاپ ، که بنا به شرایط شما می توان رتبه بندی متفاوتی انجام داد و نرم افزار های متفاوتی به شما معرفی کرد . اما به صورت کلی نرم افزار های ذکر شده در بالا ، فارغ از رتبه بندی ، جزعی از برترین های نرم افزار حسابداری می باشند که شما می توانید از بین آن ها یکی را بنا به شرایط خود انتخاب کنید . برای مثال نرم افزار حسابداری سپیدار ، نرم افزاری قوی و قدرتمند می باشد و جزعه لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی می باشد . اما عیبی که این نرم افزار دارد ، قیمت بالای آن در همان پرداخت اولیه برای خرید نرم افزار می اشد . در عوض نرم افزار حسابداری چرتکه که آن را هم در لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی نام بردیم ، می توانید به صورت  اشتراک ماهانه و به راحتی دریافت کنید ، اما ممکن است طبق نیاز شما باشد یا نباشد و این شمایید که تعیین کننده انتخاب آخر می باشید .

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر نیز می توانید مراجعه کنید.

https://b2n.ir/x87315

نرم افزار حسابداری شرکتی چه ویژگی هایی دارد ؟

در پاسخ به این سوال در ابتدا نرم افزار حسابداری را تعریف میکنیم >

نرم افزار حسابداری میتواند در بستر اینترنت یا به صورت یک برنامه در کامپیوتر شما باشد ف، که تمام مور حسابداری و مالی خود را با آن به انجام می رسانید . نرم افزار حسابداری به نسبت کاغذ و دفتر مزایایی دارد که می توان به امنیت بالای نگهداری اطلاعات و سریع تر بودن ، در دسترس بودن ، کاربری ساده تر ، انجام بعضی امور به شکل خودکار ، نمایش گزارشات از فاکتور ها و سند های حسابداری که در نرم افزار ثبت می کنید و .... را می توان از ویژگی های منحصر به فرد نرم افزار های حسابداری امروزه دانست . نرم افزار های حسابداری آمده اند که کار حسابداران و صاحبان کسب و کار ها را آسان تر کنند و اطلاعات قدرتمند تر و با دقت بیشتری بدهند .

 این نرم افزار ها می توانند مختلف باشند همچون نوع کسب وکارها . برای مثال  لیست نرم افزارهای حسابداری را که در دسته بندی های زیر می باشند را با هم ببینیم :

1- نرم افزار حسابداری شرکتی

2- نرم افزار حسابداری پیمانکاری

3- نرم افزار حسابدلری تولیدی

4- نرم افزار حسابداری فروشگاهی

5- نرم افزار حسابداری شخصی

6- نرم افزار حسابداری فروشگاه های آنلاین

7- نرم افزار حسابداری دولتی

و ...

 

 

 

 اما در این بخش میخواهیم از نرم افزار حسابداری شرکتی ساده صحبت کنیم و اطلاعاتی راجع به آن را به اشتراک بگذاریم .

ویژگی های مهم نرم افزار حسابداری شرکتی به شکل زیر می باشد .

1-  در بدهکار ، بستانکار بودن حساب ، نرم افزار به صورت خودکار عمل کند و یا در صورت بروز اشتباه اخطار بدهد .

2- گزارشات را به صورت جامع و کامل نمایش دهد .

3- جزعی از لیست نرم افزار های حسابداری مورد تایید دارایی باشد .

4- توان محاسبه ارقام ، ممیز و لیست های پیشنهادی را دارا باشد .

5- سیستم حقوق دستمزد برای پرداخت کارکنان را داشته باشد .

6- مدیر شرکت توانایی تعیین محدودیت و دسترسی نرم افزار را برای هر شخص از جمله حسابدار ، مدیر مالی ، دستیار حسابدار و ... مشخص کند .

7- امکاان استفاده چندین نفر کارمند از نرم افزار حسابداری وجود داشته باشد . ( چند کاربره بودن )

و ...... 

 

پرکاربرد ترین نرم افزار حسابداری کدام ها هستند ؟

پر کاربرد ترین نوع نرم افزار ساده ترین نوع آن می باشد ، زیرا امروزه تمام افرادی که حتی علم حسابداری را نمی دانند ، به نرم افزار های حسابداری نیاز پیدا می کنند . زیرا در اکثر فروشگاه ها ، نرم افزار های حسابداری وجود دارند ولی همه صاحبان کسب و کار ها نمی توانند بنا به شرایط مالی و یا امکاناتی مجموعه ، حسابدار استخدام کنند . پس نرم افزاری کاربرد لازم را دارد که بتواند نیاز این قشر را پاسخگو باشد .

منظور از نرم افزار پرکاربرد و ساده چیست ؟

1- نرم افزاری که با اصطلاحات سنگین و علمی مختص به علم حسابداری تدوین نشده باشد .

2- کاربری ساده ای را به نمایش بگزارد و کار با آن راحت باشد .

3- توانایی ارائه گزارشاتی قابل فهم برای هر شخص از سود و زیان ، هزینه ها و در آمد ها ، داشته باشد .

4- چک ها و پرداخت و دریافت ها را یاد آوری نماید .

5- مفهوم سنگینی از بدهکار ، بستانکار نداشته باشد و حد الامکان به صورت خودکار محاسبه کند .

6- هزینه مناسبی نسبت به خدماتی که ارائه می دهد داشته باشد ، تا اکثریت مشاغل از قشر متوسط توانایی خرید آن را داشته باشند .

و ...

مواردی که گفته شد ، می تواند کمک کند تا شما با دانستن ویژگی های نرم افزار دلخواه تان ، بدانید که می تواند برای شما پرکاربرد باشد و یا به اصطلاح کاربرد مناسبی برای مجموعه تان داشته باشد یا خیر .

 

Atefeh Mirghiasi
Atefeh Mirghiasi

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋