پس در صورت تمایل به یافتن چرایی سوالات خود ، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید .
اهمیت اصلی استفاده از نرم افزار های حسابداری در چه موضوعی می تواند باشد ؟ یا به عبارت بهتر چرا باید از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم ؟
نرم افزار های حسابداری بر چه اساسی شکل گرفته اند ؟
برای شروع به پاسخ دادن این قبیل از سوالات باید اعتراف کنیم که در جامعه امروز ، مجموعه ها ، شازمان ها ، شرکت ها ، مغازه ها و ... بیشتری در حال پیوستن به تکنولوژی و استفاده از نرم افزار های ساخته شده دست بشر می باشند که در این حوزه ، علم حسابداری هم از قلم نیوفتاده است و برای تدوام آسان تر این حرفه نرم افزار های حسابداری مختلفی توسط شرکت های برنامه نویسی راهی بازار شده اند .
دلایل مهمی برای استفاده از این نرم افزار های حسابداری وجود دارند که پاسخ سوال چرا باید از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم می باشند ؟
1- امنیت بالا در نگهداری اطلاعات مالی و حسابداری هر مجموعه ، سبب شده است تا کار فرما های بیشتر به این حوزه سوق پیدا کنند . زیرا در حالت عادی و استفاده از دفتر و کاغذ می تواند اطلاعات را به راحتی از بین ببرند و دستکاری کنند و امکان مقود شدن و ... وجود دارد . اما در نرم افزار های حسابداری از این مشکل به راحتی می توان رهایی پیدا کرد .
امنیت و نگهداری اطلاعات مالی هر مجموعه جز موارد حیاتی آن مجموعه می باشد و بهتر است تمام سازمان ها در حفظ و نگهداری اطلاعات مالی ، انجام بدهند زیرا در هنگام محاسبه سالیانه و ماهیانه سود و زیان ، تحویل گزارش مالیاتی به ادارات دولتی از جمله اداره مالیات ، محاسبه رشد مالی و .... نیاز مبرم به آن اطلاعات می باشد .
2- دسترسی آسان تر و دسته بندی شده در نرم افزار های حسابداری اولین گزینه برتری بر دفتر های کل و روزنامه می باشد . زیرا با یک سرچ ساده به اطلاعات خود دست می یابید و نیازی به در ذهن ماندن اطلاعات زیاد ، نمی باشد که در نهایت ممکن است به خطا یا اشتباهی منجر بشود .
3- دقت در ثبت اطلاعات ، محاسبه موارد مالی و سر و کار داشتن با اعداد و ارقام ها راحت تر بوده و نیازی به به محاسبات سخت و پیچیده در نرم افزار های حسابداری نمی باشد .
4- سرعت در ثبت اطلاعات و کمتر شدن زمان انجام امور مالی ، می تواند یک گزینه بسیار مهم برای پاسخ سوال چرا باید از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم باشد ؟ زیرا در دنیای ماشینی و جهان امروز ، سرعت عمل در انجام امور ، همراه با دقت و تخصص می تواند یک نتیجه فوق العاده در هر حوزه ای به شمار بی آید .
5- تخصص در انجام امور مالی و حسابداری در ثبت اطلاعات و فهم و درک آن ها ، در زمان گذشته بسیار سخت تر بوده است و این امر برای به نتیجه رسیدن درست امور ، حتما نیاز به تخصص در رشته حسابداری داشته است . ثبت و محاسبه گزارشات بدون نمای نموداری و محاسبه ماشینی ، با نداشتن علم حسابداری در ذهن هر شخص کاری دشوار به نظر می آید اما خب نشدنی و دور از ذهن هم نمی باشد . اما با نرم افزار های حسابداری امروزه ، جموعه هی کوچک و ساده ، خودشان هم می توانند امور مالی مجموعه شان را به انجام برسانند و نیازی حتمی به تخصص نیست اما در مجموعه های بزرگ و نرم افزار های پیچیده ، نمی توانیم منکر وجود یک متخصص حسابداری بشویم .
6- گزارشات ، نتیجه و چکیده یک محاسبه مالی هستند . یعنی در اصل تمام محاسبات را یک حسابدار به انجام می رساند تا در نمای یک گزارش کامل و دقیق به سمع افراد دیگر برسد . این گزارشات حسابداری می توانند بر حسب نمودار و یا جدول و یا اعداد باشند که در قالب های ماهیانه و یا سالیانه محاسبه می شوند . در نرم افزار های حسابداری این گزارشات ، قابل فهم تر و رسا تر برای مخاطب می باشد و جالب تر اینکه ، در نرم افزار های حسابداری ، گزارشات به صورت خودکار و لحظه ای قابل نمایش می باشد و نیازی به محاسبات و ثبت های دستی نیست .
7- هزینه های شما کاهش می یابد ! با انجام امور مالی و حسابداری توسط شخص شما ، دیگر نیازی به یک فرد دیگر در مجموعه تان نمی باشد و با پرداخت اشتراک ماهیانه نرم افزار و یا خرید کامل نرم افزار ، می توانید در هزینه های مجموعه تان اندکی صرفه جویی نمایید .
در صورت تمایل برای خواندن موارد بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه بفرمایید :
و مواردی از این قبیل که راحتی و آسایش بیشتری در انجام امور مالی برای مخاطب به همراه می آورد .
حال با خواندن موارد بالا و مزیت های بودن یک نرم افزار حسابداری در مجموعه تان باز هم این سوال را دارید که چرا باید از نرم افزار حسابداری استفاده کنیم ؟
پس باز هم با ما همراه باشید تا به مفاهیم بیشتری در مقایسه این دو و معرفی نرم افزار های حسابداری بپردازیم .
نرم افزار های حسابداری ساخته شده توسط دست بشر ، دارای دو نوع آنلاین ( تحت وب ) و آفلاین می باشند . هر کدام از این موارد دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشد که به صورت کلی به می توان گفت :
نرم افزار حسابداری آنلاین :
نرم افزار حسابداری آنلاین بیشتر در هزینه ها صرفه جویی می کند ، نگهداری اطلاعات در فضای ابری ، کاربرد آسان از 3 ویژگی برتر این نوع از نرم افزار می باشند .
نرم افزار حسابداری آفلاین :
دقت بالا در نرم افزار ، گزارشات کامل نرم افزار ، عدم نیاز به اینترنت از 3 ویژگی برتر نرم افزار حسابداری آفلاین می باشد .
لیست بهترین نرم افزار حسابداری ایران
در جدول بالا 5 مورد از بهترین نرم افزار حسابداری ایرانی را معرفی کردیم که با توجه به خواست مجموعه تان می توانید از بین بهترین ها انتخاب کنید .
سوال * ارسال گزارشات مالیاتی به سایت های مالیاتی از طریق نرم افزار های آنلاین امکان پذیر است ؟
پاسخ * بله
در نرم افزار حسابداری های آنلاین از طریق گزارشات کامل مالیاتی می توانید با وارد شدن در سایت اداره مالیات ، آن ها را با گذار کنید .
سوال * آیا نرم افزار های حسابداری در مغازه ها و کسب وکار های کوچک هم مناسب می باشند ؟
پاسخ * بله
در کسب و کار های کوچک ، استفاده ازنرم افزار حسابداری باعث صرفه جویی در هزینه و انجام امور توسط خود شخص می شود .
سوال * آیا استفاده از نرم افزار حسابداری نیازمند تخصص در رشته حسابداری می باشد ؟
پاسخ * بله ، خیر
در پاسخ این سوال می توان گفت در بعضی موارد همچون کسب و کار های کوچک که امور حسابداری شان به ثبت فاکتور و اسناد دستی و مشاهده گزارشات مالی مختصر می شود ، خیر نیازی به تخصص در امور حسابداری نمی باشد .
اما در مواردی همچون شرکت های وسیع و گسترده در سطح شهر و یا فروشگاه های چند شعبه ای و .... ، بله نیاز است تا متخصصان حسابداری به بررسی و انجام امور مالی بپردازند تا در نتایج به مشکل برخورد نشود .
پاسخ ها