آرد : دو لیوان سرخالی
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : یک لیوان سر خالی
روغن مایع : حدودا سه چهارم لیوان
دارچین : یک و نیم قاشق چای خوری
بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای خوذی
مغز گردو : نصف لیوان
وانیل : نوک قاشق چای خوری
نمک : نوک قاشق چای خوری
هویج ریز رنده شده : دو لیوان سر خالی
برای شروع پخت کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید تا کاملا تغییر رنگ دهد و رنگ آن روشن شود. توجه داشته باشید که این مرحله در بافت کیک اهمیت زیادی دارد. سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط نمایید.
آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک (مواد خشک) را الک نموده و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. هم زدن در حدی باشد که آرد گلوله نشود و مخلوط ما یکدست شود، توجه داشته باشید که هم زدن زیاد باعث سفت شدن کیک می شود.حال هویج رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه نمایید و مخلوط کنید.مواد کیک را داخل قالبی که چرب نموده و آرد پاشی کرده اید بریزید و در فر که از قبل گرم نموده اید با درجه ۱۸۰ قرار دهید.
مدت زمان پخت این کیک بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است که بستگی به فر شما دارد و می توانید از پخت آن با یک خلال دندان مطمئن شوید.کیک هویج ما آماده شد آن را در ظرف مناسب قرار داده و به دلخواه به تزیین کیک بپردازید و نوش جان نمایید. یکی از ایده های جالب برای تزیین کیک هویج استفاده از حلوای هویج است، مقداری از حلوا را با دست به شکل هویج فرم داده و روی کیک بچینید.همانطور که مشاهده نمودید.
پاسخ ها