تیرامیسو یک نوع دسر ایتالیایی است که در رده ی کیک و بیسکوییت های خیس قرار می گیرد. این دسر بی نظیر را معمولا با استفاده از بیسکوییت و قهوه درست می کنند.
اگر می خواهید مهمان های خود را شگفت زده کنید و بعد از اینکه از غذای اصلی شما لذت بردند، آن ها را به صرف یک دسر عالی و آسان دعوت کنید، در ادامه ی این مطلب از شادیما با ما همراه باشید تا طرز تهیه تیرامیسو را برای شما آموزش دهیم.
قهوه دم کشیده | 1 لیوان |
بیسکوییت انگشتی | 1 بسته |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر ماسکارپونه | 1 عدد |
خامه قنادی | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | به اندازه کافی |
توجه کنید که برای تهیه تیرامیسو به روش اصلی آن باید از یک نوع بیسکوییت مخصوص ایتالیایی استفاده کنید که معمولا پیدا کردن آن سخت است و به همین دلیل ما در این آموزش از هر نوع بیسکوییت انگشتی که می توانید از هر فروشگاهی خریداری کنید استفاده کرده ایم.
در این مرحله به اندازه ی یک لیوان قهوه فرانسه و یا قهوه آماده دم کنید و اجازه دهید تا دمای آن به دمای اتاف برسد.
در این مرحله ابتدا شکر را به زرده های تخم مرغ مخلوط کنید و به خوبی آن ها را با همزن برقی و یا دستی هم بزنید.
خامه قنادی را هم به خوبی هم بزنید تا بافت یک دستی پیدا کند.
پنیر ماسکارپونه را هم در ظرف دیگری هم بزنید و کنار بگذارید.
خامه قنادی هم زده شده را به پنیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یک دست شود. سپس تخم مرغ ها را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
یک ظرف به اندازه ی سرو هر نفر که می خواهید بیاورید که که عمق و ارتفاع آن باب میل خودتان باشد. بیسکوییت های انگشتی را داخل قهوه خیس کنید و سریعا کف ظرف بچینید.
سپس با خمیر آماده شده روی آن را بپوشانید و دوباره این کار را انجام دهید و دوباره روی آن را خمیر بپوشانید. روی آن را سلفون بکشید و اجازه دهید تا به مدت 6 ال 8 ساعت داخل یخچال بماند.
در این مرحله تیرامیسو شما آماده است و می توانید با استفاده از یک الک، پودر کاکائو را روی آن برای تزئین بپاشید و نوش جان کنید.
پاسخ ها