رژیم آلکالاین از رایج ترین روش های لاغری است که با افزایش غذاهای قلیایی و کم کردن مصرف غذاهای اسیدی تناسب اندام شما را بهبود می بخشد
رژیم آلکالاین, گاهی اوقات، بعنوان رژیم غذایی Ph نیز شناخته میشود که به تعادل سطح ph مایعات بدن شما ،ازجمله خون و ادرار کمک میکند. ph بدن شما تا حد زیادی، توسط تراکم مواد غذایی که میخورید تعیین میشود ؛تمام موجودات زنده و شکل زندگی برروی زمین بستگی به حفظ مناسب سطح Ph دارد و اغلب میگویند که زمانی که بدن Ph متعادل داشته باشد، بیماری و اختلال نمیتواند در آن ریشه کند در ادامه این بخش از فان اطلاعات کاملی در مورد رژیم غذایی آلکالاین یا قلیایی بدست خواهید آورد.
رژیم غذایی آلکالاین چرا اینقدر رایج و شایع است؟
اگر شما میخواهید، که یک رژیم آلکالاین داشته باشید, مهم است که از آن به تدریج استفاده کنید و مصرف غذاهای اسیدی را به یک باره متوقف نکنید اگر اینکار را انجام ندیهد ,ممکن است، بدن شما رنج ببرد در این رقابت، بین غذاهای قلیایی و اسیدی,برنده ها باید آجیل و هرچیز سبز باشد .Ph خود را بارژیم قلیایی تنظیم کنید. فلسفه اساسی ،این رژیم میگوید,زمانی که محیط سلولی بدن شما اسیدی است ,بدن شما میتواند از بیماری هایی، رنج ببرد اگر این محیط قلیایی باشد,بدن بسیار سالم خواهد بود.
در رژیم غذایی آلکالاین ،شما باید 80%مواد غذایی قلیایی مصرف کنید هنگامی که سطح Ph خود را تثبیت کردید، از نتیجه آن احساس خوشحالی میکنید سپس شما میتوانید با مخلوط 40-60، تعادل را حفظ کنید ، برای این کار بهترین روش تغییر در تغذیه است . رایج ترین مواد غذایی قلیایی ،عبارتند از:میوه ها, سبزیجات سبز,دانه ها ,آجیل,ادویه جات.
قوانین و نکاتی برای رژیم خوب آلکالاین
به تدریج شروع کنید:
خلاص شدن یک دفعه ای از همه مواد غذایی اسیدی ،تاثیر منفی خواهد داشت ؛ این انتقال ،باید آهسته باشد به یاد داشته باشید که شما باید یک شیوه زندگی جدید را شروع کنید
توزیع20-80:
برای دیدن سریع نتایج یا فقط خوردن غذاهای قلیایی ،عجله نکنید در ابتدا بشقاب خود را به 80 %مواد قلیایی و 20%اسیدی تقسیم کنید.
جایگزین کردن غذا:
برنج را با برنج سبوس دار یا دانه کویینا عوض کنید ، تقریبا برای هر نسخه قلیایی، دستورالعمل سنتی وجود دارد.
میوه های تازه و سبزیجات ،میزان قلیایی را افزایش میدهند.برخی از انتخاب ها شامل:قارچ ها,مرکبات,خرما,کشمش,اسفناج,گریپ فروت,گوجه فرنگی ,آووکادو,یونجه چینی,علف جو,خیار,کلم,جیکاما, گیاه گندم,کلم بروکلی,پونه کوهی,سیر,زنجبیل,لوبیا سبز,کاسنی,کرفس,چغندر قرمز,هندوانه,انجیر و موز رسیده ،است.
تمام مواد غذایی خام
در حالت ایده آل، سعی کنید بخش خوبی از تولیدات خام خود را مصرف کنید گفته میشود، که میوه ها و سبزیجات، مواد غذایی، حیات بخش"هستند. غذاهای پختنی ، موادمعدنی قلیایی را کاهش میدهند پس،مصرف غذاهای خام را افزایش دهید و آب میوه یا سبزیجات را امتحان کنید.
پروتئین های گیاهی
بادام,لوبیای دریایی,لوبیا لیما و سایر لوبیا ها انتخاب خوبی هستند.
آب قلیایی
آب قلیایی ،دارای Ph 6تا 11است, و فقط آب مقطر برای نوشیدن خوب است آب فیلتر شده با فیلتر اسمز معکوس کمی اسیدی است اما هنوز هم گزینه بهتری از آب شیر یا آب بطری خالص است. اضافه کردن قطره های ph, لیمو یا آهک یا جوش شیرین به آب میتواند خاصیت، قلیایی را افزایش دهد.
نوشیدنی های سبز
نوشیدنی هایی که از سبزیجات سبز یا گیاهان ،به شکل پودر تهیه میشوند، با غذاهای قلیایی و کلروفیل دار مصرف می شوند.کلروفیل، از لحاظ ساختاری، شبیه به خون ماست و به قلیایی شدن خون کمک میکند.
سایر غذاهایی که در رژیم آلکالاین قرار میگیرند شامل:جوانه ها ,گیاه گندم, کاموت, مخمر سویا مانند ناتو یا تمپه و دانه ها ... .
مواد غذایی که باعث اسیدی شدن بیشتر می شوند، عبارتند از:
غذاهای غنی از سدیم :غذاهای فرآوری شده حاوی تن از کلرید سدیم ,نمک سفره,که رگ های خونی را کاهش میدهد و اسیدیته راایجادمیکند.
تخم مرغ و نوشیدنی های کافئین دار
جو و محصولات گندم :تمام دانه ها که خاصیت,اسیدیته در بدن ایجاد می کنند.
شیر:محصولات لبنی ،غنی از کلسیم هستند و باعث جلوگیری از پوکی استخوان میشوند این به این دلیل است که ،آنها اسیدیته را، در بدن ایجاد میکنند. هنگامی که جریان خون شما بیش از حد اسیدی شود، کلسیم (یک ماده قلیایی بیشتری)از استخوان ها میگیرد تا سطح ph را تنطیم کند بنابراین بهترین راه برای جلوگیری کردن از پوکی استخوان این است که مقدارزیادی سبزیجات برگ سبز قلیایی بخورید.
بادام زمینی و گردو ، پاستا , برنج , نان و محصولات غلات بسته بندی شده.
چه عادتهای دیگری باعث اسیدی شدن بدنتان میشود؟
افکار نهایی درباره رژیم قلیایی:
رژیم قلیایی شامل غذاهای کاملی است، که تاثیرات مثبت روی سطح ph خون و ادرار دارد. مزایای رژیم قلیایی میتواند شامل:سلامت قلب,استخوان های قوی تر,کاهش درد و کاهش کمبود مواد مغذی باشد. غذاهایی که به عنوان بخشی از رژیم قلیایی تاکید شده اند ،شامل میوه ها ,سبزیجات,غذاهای خام ,آب سبزیجات ,لوبیا,آجیل بنابراین غذاهایی که اسیدی هستند ،در رژیم غذایی قلیایی محدود میشوند که شامل :غذاهایی با سدیم بالا , دانه های فرآوری شده میشوند.
دستورالعمل تهیه آبمیوه قلیایی:
مواد لازم:
- 2 عدد هویج
- 1عدد خیار
- 1/4سر کلم
- 1فنجان کلم پیچ یا اسفناج
- 1/2لیمو ترش
- 1پیاله زنجبیل
تمام مواد تشکیل دهنده را در آب میوه گیری بریزید و به آرامی آنها را با هم مخلوط کنید و بلافاصله آن را بنوشید.قلیایی بودن، برای سلامت ما بسیار مهم است زیرا سلول های بدن ما برای سالم ماندن ,نیاز دارند که تعادل قلیایی طبیعی خود را حفظ کنند ازاین جهت ،مصرف مواد غذایی قلیایی می تواند سلامت کلی بدن مارا بالا ببرد .این دستورالعمل تهیه آب میوه قلیایی بسیار خوشمزه و راحت است که میتوانید به رژیم غذاییتان اضافه کنید.
پاسخ ها