مجله علمی

مجله علمی

مجله اینترنتی علمی، مطالب کوتاه علمی و آموزنده

6 عادت کارآفرینان و تاجران موفق + 5 کارآفرینی که این عادت را دنبال کردند

۶ عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق + ۵ کارآفرینی که این عادت را رعایت کردند

اگر می‌شد رازهای موفقیت در کسب و کار را به یک دفترچه راهنما تبدیل کرد و به فارغ‌التحصیلان MBA داد، دیگر کسی در راه موفقیت مشکلی نداشت. اما امروزه موفقیت به‌معنای مطالعه مفاهیم اثبات‌شده و یادگیری مهارت‌ها و عادت‌های کارآفرینان موفق است. اگر می‌خواهید در مسیر رهبری سازمانی از دیگران پیشی بگیرید، در اینجا شش عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق آورده شده است که باید در خود پرورش دهید.

کارآفرین موفق به چه معناست؟ آیا به‌معنای جاه‌طلبی ذاتی است؟ آیا نیازمند شخصیت برون‌گرا است؟ یا شاید کاریزمایی که بتواند مشتریان را متقاعد کند؟ برخی کارآفرینان ممکن است این ویژگی‌ها را داشته باشند، اما این‌ها تنها صفات تعیین‌کننده‌ کارآفرینان موفق نیستند. بسیاری از کارآفرینان موفق امروزی افرادی هستند که شاید در دوران تحصیل نادیده گرفته می‌شدند. برای مثال، بیل گیتس جمله معروفی دارد: «اگر به ازای هر بار که کسی در دبیرستان مرا مسخره می‌کرد، یک دلار داشتم – اوه، صبر کنید، دارم!»

با هم نگاهی به ۶ عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق داریم.

۶ عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق

هر کسی می‌تواند یک کارآفرین موفق شود، اما چند ویژگی اصلی شخصیتی وجود دارد که تقریباً همه‌ کارآفرینان موفق از آن‌ها برخوردارند و می‌توانید از آن‌ها پیروی کنید:

۱با طلوع خورشید بیدار شوید

هرچند ممکن است وسوسه شوید تا دیروقت بیدار بمانید و برنامه‌های تلویزیونی یا وبلاگ‌های مورد علاقه‌تان را دنبال کنید، اما اگر دیر بخوابید، نمی‌توانید صبح زود بیدار شوید. مطالعات نشان می‌دهد که سحرخیزان نسبت به همتایان دیرخواب خود فعال‌ترند، برنامه‌ریزی بهتری دارند و مشکلات را بهتر پیش‌بینی می‌کنند. همچنین، صبح‌ها در خلوت برای همان روز برنامه‌ریزی می‌کنند. این کار، بهره‌وری آن‌ها را افزایش می‌دهد.

۲از شکست نترسید

سر جیمز دایسون(Sir James Dyson)، خالق جاروبرقی دایسون، ارزش شکست را در مسیر موفقیت تجلیل می‌کند. شکست فرآیند خلاقیت را تحریک می‌کند و به نوآوری منجر می‌شود. دایسون قبل از اینکه فرمول جادویی جاروبرقی‌های انقلابی خود را پیدا کند، 5126 بار شکست خورد. امروز، دایسون برند پیشرو جاروبرقی است و سهم چشمگیری از بازار را در اختیار دارد.

یک کارآفرین موفق از تغییر برنامه‌ها و نیاز به بازسازی پروژه ناراحت نمی‌شود و بدون اینکه در رکود بماند، از نو شروع می‌کند. بسیاری از کارآفرینان می‌گویند کسب‌وکارشان با آنچه در ابتدا تصور می‌کردند متفاوت شده است، اما این تغییرات را پذیرفته‌اند و از آن‌ها استفاده کرده‌اند. در برابر سختی‌ها تسلیم نشوید و کارها را به تعویق نیندازید. سعی کنید بدون نیاز به تشویق دیگران، کارهایی را انجام دهید و در پروژه‌های خود ابتکار عمل داشته باشید.

۳به وعده‌های خود وفا کنید

روابط تجاری موفق بر پایه اعتماد بنا می‌شوند. اگر به کارمندان یا مشتریان خود قولی می‌دهید، ضروری است که به آن عمل کنید. فقط قول چیزی را بدهید که می‌توانید تحویل دهید. همیشه بهتر است کمتر قول بدهید و بیشتر تحویل دهید تا برعکس. توجه داشته باشید که هیچ کس همه‌چیز را نمی‌داند. یک کسب‌وکار جدید اغلب به دلیل کمبود بودجه، در بخش‌های مختلف، کمبود کارمند دارد. این کارآفرینان هستند که باید از همان ابتدا همه‌چیز را از حسابداری تا بازاریابی یاد بگیرند. پس اخلاق کاری را رعایت کنید و برای انگیزه و تشویق کارمند و مشتری خود، وعده‌ای ندهید که نتوانید به آن عمل کنید.

۴- ورزش کنید و تناسب اندام خود را حفظ کنید

ورزش فقط فواید جسمی ندارد، بلکه فواید روانی نیز دارد. ورزش به بهبود تمرکز، حافظه، یادگیری سریع‌تر و استقامت ذهنی کمک می‌کند. همچنین برای کسانی که با افسردگی، اضطراب و استرس مبارزه می‌کنند، مفید است. زمانی را برای ورزش اختصاص دهید تا ذهن شما برای کار در بهترین حالت خود باشد. ورزش سبب می‌شود ذهنی آرام و جسمی سالم داشته باشید و در ادامه برای کسب و کار خود تصمیمات خلاقانه بگیرید. توجه داشته باشید که منظور از خلاقیت در اینجا فکر کردن به ایده‌های تجاری منحصر به فرد و پیدا کردن راه‌حل‌های نوآورانه برای مشکلات است.

بیشتر بخوانید: ۱۱ عادت کارآفرین‌های میلیاردر

۵- همیشه در حال شبکه‌سازی باشید

شبکه سالم از دوستان و روابط تجاری با ارزش‌ترین دارایی شغلی شماست. روابط با ارزش را شناسایی کنید و پرورش دهید و فراتر از حلقه دوستان و همکاران خود بروید تا افراد جدیدی را در صنایع مختلف پیدا کنید. تماس منظم با اعضای شبکه خود را حفظ کنید و همیشه به دنبال راه‌هایی برای کمک به دیگران و ارزش‌آفرینی برای شبکه خود باشید.

۶برای رسیدن به اهداف خود مشتاقانه وقت بگذارید

کارآفرینان موفق به دلایل متعدد به روال‌های روزانه وابسته هستند. آن‌ها کارهای روزمره خود را ساده و سرراست می‌کنند تا بهره‌وری بیشتری داشته باشند. با برنامه‌‌ریزی روزانه، می‌توانید تعداد تصمیم‌گیری‌های لازم را کاهش ‌دهید و برای مسائل مهم‌تر بیشتر وقت بگذارید. در این میان، اهداف کارآفرینی خود را مشتاقانه دنبال کنید چرا که اشتیاق به نظر مهم‌ترین ویژگی شخصیتی هر کارآفرین موفق است. آن‌ها در کارهایی که دوست دارند موفق می‌شوند. این اشتیاق به آن‌ها انگیزه می‌دهد تا تلاش کنند و به نتایج عالی دست یابند.

۵ کارآفرین موفق که این عادت‌ها رعایت کردند

۶ عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق + ۵ کارآفرینی که این عادت را رعایت کردند

اگر فکر می‌کنید ۶ عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق که گفتیم تنها شعار است، اشتباه می‌کنید! کارآفرینانی هستند که با رعایت این عادت‌ها موفق شدند.

ریچارد برانسون

بنیان‌گذار گروه ویرجین، ریچارد برانسون، به خلاقیت و توانایی فکر کردن خارج از چارچوب شناخته می‌شود. او چندین کسب‌وکار موفق در صنایع مختلف راه‌اندازی کرده است و با رویکرد نوآورانه خود در مدیریت، توانسته است گروه ویرجین را به یکی از بزرگ‌ترین و متنوع‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل کند.

گروه ویرجین شامل بیش از ۲۰۰ شرکت خصوصی است. بزرگترین شرکت این هولدینگ، هواپیمایی ویرجین آتلانتیک است که با عنوان دومین شرکت بزرگ هواپیمایی انگلستان شناخته می‌شود. بعضی از شرکت‌های دیگر گروه ویرجین:

  • Virgin Active: باشگاه‌های ورزشی و تناسب اندام
  • Virgin Galactic: پروازهای فضایی تجاری
  • Virgin Media: خدمات رسانه‌ای و ارتباطات
  • Virgin Mobile: خدمات تلفن همراه
  • Virgin Hotels: هتل‌های لوکس
  • Virgin Money: خدمات مالی و بانکی
  • Virgin Records: تولید و توزیع موسیقی
  • Virgin Voyages: خطوط کروز

شریل سندبرگ

مدیر عملیاتی فیسبوک، شریل سندبرگ است که مهارت‌های رهبری قوی و دیدگاه واضحی دارد. او نقش مهمی در توسعه فیسبوک و سودآوری آن ایفا کرده است. علاوه بر این، او یکی از مدافعان برابری جنسیتی در محیط کار است و کتاب معروف «تکیه بده» را نیز نوشته است.

جک ما

هم‌بنیان‌گذار گروه علی‌بابا، جک ما، به سازگاری و عزم خود شناخته می‌شود. اگرچه در اوایل مسیر کاری‌اش، بارها و بارها طرح‌هایش رد شده و شکست خورده است، باز هم به تلاش ادامه داد و یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های تجارت الکترونیک در جهان را ساخت. جک ما همچنین سخنران الهام‌بخش و حامی کارآفرینی است. جک ما در دانشگاه عادی هانگژو تحصیل کرد و پس از فارغ‌التحصیلی در سمَت مدرس زبان انگلیسی و تجارت بین‌الملل در دانشگاه دیانزی هانگژو مشغول به کار شد. او در سال ۱۹۹۹ به همراه همکارانش گروه علی‌بابا را تأسیس کرد.

ایندرا نویی

مدیرعامل سابق پپسی‌کو، ایندرا نویی، به‌خاطر تفکر استراتژیک و مهارت‌های رهبری قوی خود شناخته می‌شود. تحت رهبری او، سبد محصولات پپسی متنوع و گسترده شد. نویی یکی از زنان پیشرو در دنیای تجارت است و جوایز متعددی دریافت کرده و الگوی بسیاری از مدیران جوان است.

بیل گیتس

هم‌بنیان‌گذار مایکروسافت، بیل گیتس، به انضباط و تمرکز خود شناخته می‌شود. او برای تأسیس مایکروسافت از دانشگاه هاروارد ترک تحصیل کرد و آن را به یکی از موفق‌ترین شرکت‌های فناوری در جهان تبدیل کرد. بیل گیتس همچنین به عنوان یک خیّر بزرگ و بنیان‌گذار بنیاد بیل و ملیندا گیتس شناخته می‌شود که در زمینه‌های بهداشت، آموزش و کاهش فقر فعالیت می‌کند.

اگر به مدل بیل گیتس علاقه دارید:‌ بیل گیتس چگونه به اسطوره‌ رهبری تبدیل شد؟

چطور موفق شویم؟

۶ عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق + ۵ کارآفرینی که این عادت را رعایت کردند

در حالی که هیچ راز واحدی برای موفقیت در کسب و کار وجود ندارد، با تمرین و تکرار این شش عادت، می‌توانید موفقیت‌های آتی خود را در جایی محکم پایه‌گذاری کنید. هر کسی می‌تواند این عادات را در زندگی خود پیاده کند و با استفاده از تحصیلات عالی یا مهارت‌های کاربردی، مسیر موفقیت را هموارتر سازد. این عادت‌ها عبارت است از سحرخیزی، شجاعت، خوش‌قولی، شبکه‌سازی، صرف وقت.

فرقی ندارد که می‌خواهید کارآفرین شوید یا نه، تازه‌کار هستید یا باتجربه، به هر حال با تمرین و تکرار و صبر و اشتیاق می‌توانید موفق شوید. اگرچه به نظر می‌رسد که این ویژگی‌ها به شما کمک می‌کند تا در آینده یک کارآفرین موفق شوید، اما عجیب هم نیست اگر از قبل این ویژگی‌ها را داشته‌اید. به‌نظر شما چطور می‌شود در آینده موفق شد؟ این ۶ عادت کارآفرینان و بازرگانان موفق باعث موفقیت شما هم می‌شود؟

 

مجله علمی
مجله علمی مجله اینترنتی علمی، مطالب کوتاه علمی و آموزنده

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋