بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

دستور تهیه ترشه خشک بابلی از خورش های خوشمزه و سنتی بابل



مواد لازم ترشه خشک بابلی, دستور تهیه ترشه خشک بابلی, غذای سنتی شهر بابل

ترشه خشک بابلی

 

طرز تهیه ترشه خشک بابلی خوشمزه به روش سنتی

ترشه خشک یکی از خورش های خوشمزه بابلی است که با مرغ و پوره گوجه فرنگی تهیه می شود. اگر میخواهید مرغ را با روشی جدید بپزید می توانید این بار از دستور پخت ترشه خشک بابلی استفاده کنید. 

ترشه خشک بابلی یک روش متفاوت برای پخت مرغ است و یکی از  غذاهای خوشمزه و سنتی بابل محسوب می شود که از ران مرغ در آن استفاده می شود. در این روش طبخ مرغ ، سه مرحله پخت جداگانه داریم و مرغ ها را باید دو بار سرخ کنید و با سس گوجه فرنگی مخصوص در کنار برنج سرو نمایید.  

اگر می خواهید یک روش جدید پخت مرغ بیاموزید با ما همراه شوید و روشی جدید برای پخت مرغ را امتحان کنید.

 

ترشه خشک بابلی, طرز تهیه ترشه خشک بابلی, خورش های خوشمزه بابلی

دستور پخت ترشه خشک بابلی

 

ترشه خشک بابلی

مواد لازم ترشه خشک بابلی

برای 4 نفر 

 

ران مرغ  ۴ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۶ عدد
زعفران دم کرده  ۳ قاشق غذاخوری
آب غوره۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی 
زردچوبه، کره و روغن به مقدار کافی 

 

خورش های خوشمزه بابلی, دستور پخت ترشه خشک بابلی, ترشه خشک با مرغ

طرز تهیه ترشه خشک بابلی

 

طرز تهیه ترشه خشک بابلی

ران های مرغ را بعد از شستن کاملا خشک کنید و سپس رویشان نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و در روغن تفت دهید تا حدی که تغییر رنگ بدهید. 

سیر و پیاز را پوست گرفته و به صورت کامل داخل ظرف بیندازید.

2 – 3 لیوان آب جوش اضافه کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

 

مرغ ها را از تابه خارج کنید. 

در تابه ای دیگر 1 قاشق غذا خوری کره و 4 قاشق غذا خوری روغن مایع بریزید و داغ که شد حرارت را ملایم کنید و تکه های مرغ را درون تابه بچینید و اجازه دهید با حرارت بسیار ملایم به طور کامل هر دو طرفش برشته شوند. 

برای تهیه سس غذا گوجه فرنگی را رنده کنید و با کمی روغن تفت  دهید تا کاملا سرخ شود.

 

مقداری آب مرغ به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. 

زعفران دم کرده و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود. 

ران های سرخ شده را به همراه سس گوجه فرنگی در ظرف مناسب کشیده و به همراه برنج سرو نمایید.

 

گردآوری:بخش تغذیه و آشپزی  

  

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋