ترشه خشک بابلی
طرز تهیه ترشه خشک بابلی خوشمزه به روش سنتی
ترشه خشک یکی از خورش های خوشمزه بابلی است که با مرغ و پوره گوجه فرنگی تهیه می شود. اگر میخواهید مرغ را با روشی جدید بپزید می توانید این بار از دستور پخت ترشه خشک بابلی استفاده کنید.
ترشه خشک بابلی یک روش متفاوت برای پخت مرغ است و یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی بابل محسوب می شود که از ران مرغ در آن استفاده می شود. در این روش طبخ مرغ ، سه مرحله پخت جداگانه داریم و مرغ ها را باید دو بار سرخ کنید و با سس گوجه فرنگی مخصوص در کنار برنج سرو نمایید.
اگر می خواهید یک روش جدید پخت مرغ بیاموزید با ما همراه شوید و روشی جدید برای پخت مرغ را امتحان کنید.
دستور پخت ترشه خشک بابلی
ترشه خشک بابلی
مواد لازم ترشه خشک بابلی
برای 4 نفر
ران مرغ | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۶ عدد |
زعفران دم کرده | ۳ قاشق غذاخوری |
آب غوره | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه، کره و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشه خشک بابلی
طرز تهیه ترشه خشک بابلی
ران های مرغ را بعد از شستن کاملا خشک کنید و سپس رویشان نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و در روغن تفت دهید تا حدی که تغییر رنگ بدهید.
سیر و پیاز را پوست گرفته و به صورت کامل داخل ظرف بیندازید.
2 – 3 لیوان آب جوش اضافه کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
مرغ ها را از تابه خارج کنید.
در تابه ای دیگر 1 قاشق غذا خوری کره و 4 قاشق غذا خوری روغن مایع بریزید و داغ که شد حرارت را ملایم کنید و تکه های مرغ را درون تابه بچینید و اجازه دهید با حرارت بسیار ملایم به طور کامل هر دو طرفش برشته شوند.
برای تهیه سس غذا گوجه فرنگی را رنده کنید و با کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود.
مقداری آب مرغ به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.
زعفران دم کرده و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
ران های سرخ شده را به همراه سس گوجه فرنگی در ظرف مناسب کشیده و به همراه برنج سرو نمایید.
گردآوری:بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها