طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به دو روش متفاوت
در این مقاله از ، با طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به دو روش متفاوت آشنا می شوید. کمپوت توت فرنگی یکی از راه های نگهداری و سرو توت فرنگی است. شما با تهیه این کمپوت خوشمزه می توانید در همه ی فصول از خوردن توت فرنگی لذت ببرید.
این کمپوت توت فرنگی فوق العاده ساده از ابتدا تا انتها حدود 20-25 دقیقه طول می کشد و راهی عالی برای استفاده از تمام آن توت های رسیده از باغ یا بازار کشاورز است. با بستنی وانیلی یا وافل های ترد برای یک خوراکی خوشمزه که خانواده شما دوستش دارند، جفت کنید!
توت فرنگی تازه یا منجمد، تمیز و خرد شده | 450 گرم |
شربت افرا | ¼ فنجان |
آب لیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | ½ قاشق چایخوری |
توت فرنگی، شربت افرا، آب لیمو و وانیل را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید. روی حرارت متوسط بگذارید بجوشد و بپزید و گاهی هم بزنید به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که توت فرنگی ها نرم و آبدار شوند.
مواد لازم برای تهیه کمپوت توت فرنگی
از روی حرارت بردارید. کمپوت با سرد شدن غلیظ می شود.
روش های پخت انواع کمپوت توت فرنگی
توت فرنگی | 450 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
آب پرتقال | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای کمپوت توت فرنگی را جمع کنید.
توت فرنگی ها را بشویید، اجازه بدهید خشک شوند و سپس برگ های آن را جدا کنید. برای انجام این کار، یک چاقو را با زاویه در زیر کلاهک قرار دهید و سپس بچرخانید تا برگ ها و قسمت سفید زیر آن را جدا کنید. این کار را با تمام توت ها تکرار کنید. توت های بسیار بزرگ را به نصف یا چهار قسمت کنید. توت های کوچکتر را کامل بگذارید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت توت فرنگی
توت ها را در یک قابلمه قرار دهید. شکر و آبمیوه یا آب را اضافه کنید. به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بین 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا توت فرنگی ها نرم شوند و تازه شروع به جدا شدن و غلیظ شدن مایعات کنند.
بچشید و در صورت لزوم شکر بیشتری اضافه کنید. کمپوت تا خنک شد کمی غلیظ می شود، اما اگر فکر می کنید خیلی رقیق است، 1 قاشق غذاخوری آب را با 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. اگر از میوه های یخ زده استفاده می کنید، ممکن است به مقدار کمی نشاسته ذرت بیشتری نیاز داشته باشید. خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
متفاوت ترین روش های تهیه کمپوت توت فرنگی
بگذارید کمپوت کاملا خنک شود. آن را داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزید و تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
کمپوت و مربا دو محصول متفاوتی هستند که از مواد مشابه تهیه می شوند. کمپوت ها دارای تکه های میوه بزرگ تری هستند و از توت های کوچکتر می توان به صورت کامل استفاده کرد، در حالی که مربا دارای تکه های میوه کوچک تری است که گاهی اوقات حتی پوره شده است. کمپوت ها کنسرو نیستند و شکر کمتری نسبت به مربا دارند.
یکی از راه های آسان برای افزودن طعم های مختلف این است که آب یا آب میوه را برای مایع دیگری جایگزین کنید:
• سرکه بالزامیک را اضافه کنید تا لبه تلخ و شیرینی داشته باشید.
• برای کاهش شیرینی توت ها، آب لیمو را اضافه کنید.
• میزان اضافه کردن شکر بستگی به ذائقه ی شما دارد.
• می توانید مرکبات را با 1/2 قاشق چایخوری پوست پرتقال یا لیمو اضافه کنید.
• یک جزء خوش طعم را با 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده اضافه کنید.
• از ترکیبی از انواع توت ها استفاده کنید: تمشک انتخاب خوبی است و رنگ قرمز را روشن نگه می دارد، اما هر میوه دیگری موثر خواهد بود. زغال اخته و شاه توت ممکن است رنگ را گل آلود کنند اما طعم تازه ی فوق العاده ای به آن اضافه می کنند.
شما را شگفت زده خواهد کرد که چه تعداد از غذاها با مقداری کمپوت جذب می شوند:
• آن را روی نان تست یا کراکر بمالید.
• آن را به ساندویچ های شور اضافه کنید.
• آن را روی اسکون و مافین سرو کنید.
• از آن به عنوان کیک یا کیک پرکن استفاده کنید.
• آن را با ماست یونانی و گرانولا برای یک پارفی صبحگاهی بپوشانید.
• یک کاسه بستنی را با آن بپوشانید تا شیرینی اضافه شود.
• آن را با یک بشقاب پنیر یا آلبالویی سرو کنید.
• می توانید از آن برای پوشاندن لایه ی رویی چیزکیک استفاده کنید.
• مقداری کمپوت را با شیر کامل و موز مخلوط کنید تا پاپ یخ زده درست شود.
کمپوت تازه را می توان تا 2 هفته در یخچال در یک ظرف شیشه ای یا ظرف در بسته نگهداری کرد. همیشه از یک ظرف تمیز برای بیرون آوردن مقداری از آن استفاده کنید و هرگز از قاشقی که از قبل آن را داخل دهان خود برده اید، استفاده نکنید، زیرا باکتری های موجود در بزاق می توانند در غذای شما رشد کنند و به راحتی آن را خراب کنند.
اگر مقدار زیادی درست کردید، قبل از قرار دادن کمپوت در ظروف فریزر، بگذارید کاملا خنک شود. می توانید تا شش ماه در فریزر نگهداری کنید و قبل از استفاده، یک شب در یخچال قرار دهید. می توانید آن را داخل قابلمه داغ کنید و در صورت نیاز یک قاشق چایخوری آب اضافه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها