دکتر مارینا ماشا، متخصص تغذیه روسی، توضیح داد که تخمه آفتابگردان حاوی درصد بالایی از ویتامین E است.
جماران: دکتر مارینا ماشا، متخصص تغذیه روسی، توضیح داد که تخمه آفتابگردان حاوی درصد بالایی از ویتامین E است. این متخصص خاطرنشان کرد: تخمه آفتابگردان یک غذای سالم و خوشمزه است و می تواند به بهبود سلامتی و کاهش پیری کمک کند.
به گفته وی، تخمه آفتابگردان یکی از غنی ترین منابع ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین E همچنین برای سلامت پوست مهم است زیرا به حفظ حالت ارتجاعی و جوانی پوست کمک می کند.
علاوه بر این، تخمه آفتابگردان حاوی سلنیوم است که خاصیت آنتی اکسیدانی نیز دارد و با محافظت از سلول ها در برابر آسیب و تقویت تولید کلاژن، که به پوست خاصیت ارتجاعی می بخشد، روند پیری را کند می کند. همچنین حاوی اسید لینولئیک است که به کاهش فشار خون و بهبود جریان خون کمک می کند. تخمه آفتابگردان همچنین حاوی اسید کلروژنیک است که بر سطح گلوکز خون تأثیر می گذارد و به کنترل سطح آن کمک می کند. این به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت و همچنین کسانی که از پیش دیابت رنج می برند مفید است.
پاسخ ها