آیا براتون پیش اومده که زعفران دم کرده رو تو یخچال بذارید و بعد از چند روز متوجه بشید که کپک زده؟ واقعاً چقدر ناراحتکننده است وقتی زعفران گرانقیمت شما خراب میشه! 😅
شاید فکر کنید که چون زعفران یک ماده باارزش و طبیعی هست، نباید اینطور مشکلات پیش بیاد. اما واقعیت اینه که با اینکه زعفران یه محصول طبیعی و سالمه، اگر بهدرستی نگهداری نشه، میتونه به راحتی خراب بشه و همین اتفاق ممکنه برای همه پیش بیاد.
خب، پس چطور میتونیم از کپک زدن زعفران در یخچال جلوگیری کنیم؟ اینجا جوابش رو پیدا میکنید!
به زبان ساده، رطوبت زیاد و دمای نادرست یخچال باعث کپک زدن زعفران میشه. وقتی زعفران دم میکنید، چون خودش حاوی مقداری رطوبت است، این رطوبت به محیط داخل ظرف منتقل میشه و اگه ظرف دربسته و مناسب نباشه، به راحتی میتونه کپک بزنه.
خب، اینجا یه سری راهحل ساده داریم که میتونه به شما کمک کنه تا از خراب شدن زعفران دم کردهتون جلوگیری کنید:
اولین نکته اینه که باید زعفران دم کردهتون رو در ظرفهای دربسته و مناسب نگهداری کنید. بهتره از ظروف شیشهای یا پلاستیکی با درب محکم استفاده کنید تا هوا و رطوبت وارد نشه.
زعفران دم کرده رو تو یخچال بذارید، ولی یادتون باشه دمای یخچال باید بین ۴ تا ۷ درجه سانتیگراد باشه. اگه یخچالتون خیلی سرد باشه یا خیلی گرم باشه، ممکنه باعث فساد زعفران بشه.
اگر شما هم مثل من گاهی وقتها میخواهید یک مقدار زیادی زعفران دم کنید، پیشنهاد میکنم فقط به اندازهای که نیاز دارید دم کنید. اینجوری دیگه نگران خراب شدن مقدار باقیمونده نخواهید بود.
یکی از بهترین راهها برای داشتن زعفرانی با کیفیت بالا و رنگدهی عالی، خرید از برندهای معتبر مثل زرچین هست. زعفران زرچین بهدلیل کیفیت بالا و بستهبندی استانداردش، برای نگهداری خیلی مناسبتره. حتی بعد از مدتی هم که زعفران رو تو یخچال نگه میدارید، با خیال راحت میتونید از اون استفاده کنید.
خب، دیگه با این راهحلها هیچ نگرانی از بابت خراب شدن زعفران دم کردهتون نخواهید داشت! تنها کافیست که زعفران زرچین رو با کیفیت بالا تهیه کنید و از ظروف مناسب برای نگهداری استفاده کنید.
اگر هنوز زعفران اصل و با کیفیت ندارید، همین حالا میتونید از فروشگاه آنلاین زرچین خرید کنید و از زعفران تازه با عطر و طعم فوقالعاده بهرهمند بشید.
پاسخ ها