ارتباط فقط صحبت کردن نیست. گوش دادن و احترام گذاشتن به همان اندازه مهم هستند. ارتباط سالم یک خیابان دو طرفه است.
صحبت کردن در مورد چیزهایی که اوقات خوب است یا وقتی هر دو نفر چشم در چشم می بینند آسان است. اما در یک رابطه سالم می توانید بدون توهین یا آزار یکدیگر در مورد مسائل سخت صحبت کنید. ممکن است همیشه موافق نباشید، اما در عین حال که احساس امنیت، احترام و شنیده شدن میکنید، از اختلافات خود صحبت میکنید. این بدان معناست که به کسی بگویید چه می خواهید و چه احساسی دارید و همچنین به آنچه می گویند گوش دهید و احترام بگذارید.
ارتباط سالم دستکاری، بداخلاقی، بی احترامی یا یک طرفه نیست. مهم این نیست که راه خود را طی کنید - بلکه به این است که هر دوی شما در کنار یکدیگر باشید.
ارتباط سالم نیازمند تمرین و برنامه ریزی است. در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما در شروع کار کمک می کند.
از "گزاره های من" استفاده کنید. جملاتی مانند: «وقتی شما ___ احساس ناراحتی میکنم» به جای این که «شما مرا ناراحت میکنید، از سرزنش یا متهم کردن عمدی آنها برای صدمه زدن به شما خودداری کنید».
واضح و مستقیم باشید. هیچ کس نمی تواند ذهن شما را بخواند، پس به او بگویید چه فکر می کنید، چه احساسی دارید و چه نیازی دارید.
احساسات خود را کنار نزنید. چیزهایی که آزارتان می دهد را زود به میان بیاورید تا ایجاد نشوند و به مشکلات بزرگ تری تبدیل نشوند.
اعتماد ایجاد کنید. مگر اینکه کسی دلیلی برای نپذیرفتن این موضوع به شما ارائه کرده باشد، با این باور که او حقیقت را به شما می گوید و فرض اینکه منظورش خوب است، به ایجاد اعتماد کمک می کند.
سوال بپرسید. اگر متوجه نمی شوید که آنها چه می گویند یا چرا، سؤال بپرسید. حدس و گمان نزنید
حضوری صحبت کنید. درک اشتباه یا تفسیر نادرست پیامک یا ایمیل واقعاً آسان است. صحبت حضوری (یا از طریق چت تصویری) به شما این امکان را می دهد که لحن صدای آنها را بشنوید و زبان بدن آنها را ببینید.
فریاد نزن عصبانی شدن یا حالت تدافعی در حین مشاجره کاملاً طبیعی است. اما اگر احساس ناراحتی یا عصبانیت می کنید، استراحت کنید تا هر دوی شما خنک شوید.
حاضر به عذرخواهی باشید. همه اشتباه می کنند. گفتن متاسفم (و منظورش) کمک زیادی به ادامه کار بعد از دعوا می کند.
پاسخ ها