نفخ یک مشکل گوارشی رایج است که بسیاری از افراد آن را تجربه میکنند.
خبرگزاری ایسنا: نفخ یک مشکل گوارشی رایج است که بسیاری از افراد آن را تجربه میکنند.
در این مطلب به برخی از مواد غذایی که به کاهش نفخ کمک میکنند اشاره شده است.
* زنجبیل
زنجبیل، ادویه تُندی است که مایعات داخل روده را به جریان میاندازد. این وضعیت به هضم غذا و تخلیه سریع معده کمک می کند که به نوبه خود از ایجاد نفخ جلوگیری میکند.
* مارچوبه
مارچوبه که ادرار را بدبو میکند، منبع خوبی از «اینولین» است؛ فیبری نامحلول که باکتریهای خوب روده را تغذیه میکند و در نهایت کمک میکند که دفع منظمی داشته باشید.
* رازیانه
این سبزی ریشهدار و دانههای آن ترکیبی دارند که اسپاسمهای دستگاه گوارش شما را آرام میکند. با اسپاسم کمتر، گاز میتواند راحت تر از روده عبور کند تا نفخ ایجاد نشود.
* گوجه فرنگی
رژیم غذایی حاوی گوجه فرنگی سطح «لیکوپن»، آنتی اکسیدانی که به عنوان یک ضد التهاب در سراسر بدن شما عمل می کند را افزایش میدهد. گوجه فرنگی همچنین مملو از پتاسیم است که سطح سدیم ایجاد کننده نفخ را در دستگاه گوارش کاهش میدهد.
* کفیر
برخی مطالعات میگویند نوشیدن کفیر، نوشیدنی تخمیری شبیه ماست، گاز معده را تا ۷۰ درصد از بین میبرد. کفیر به تجزیه قند موجود در شیر که میتواند منجر به نفخ و درد شود نیز کمک میکند. کِفیر، نوشیدنی تخمیری حاصل از شیر و دانههای کفیر است که سرمنشأ آن کوههای قفقاز در روسیه است. دارای عطر و طعم خوشی بوده و میتواند همراه با عسل و سایر میوهها مصرف شود.
پاسخ ها