عشق تکنولوجی

عشق تکنولوجی

عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها
توسط ۵ نفر دنبال می شود
 ۱ نفر را دنبال می کند

تعویق اقساط وام شرکت‌های دانش‌بنیان آسیب‌دیده در جنگ تصویب شد

استمهال اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تصویب شد

رئیس مرکز تأمین مالی، از تخصیص ۱.۲ همت تسهیلات ریالی از محل صندوق توسعه ملی با نرخ اسمی ۲۳ درصد خبر داد

معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از تصویب استمهال اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در بازه جنگ خبر داد. این اقدام همراه با تخصیص ۱.۲ همت تسهیلات ریالی و ۱۰۰ میلیون دلار منابع دلاری، برای حمایت از زیست‌بوم نوآوری و جلوگیری از ریزش نیروی انسانی متخصص انجام شده است.

حمایت‌های مالی جدید برای زیست‌بوم دانش‌بنیان

به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «حامد رفیعی»، رئیس مرکز تامین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری معاونت علمی، در نشستی در کارخانه نوآوری آزادی از تصویب استمهال اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان که در بازه جنگ دچار خسارت شده‌اند خبر داد.

رفیعی از تخصیص ۱.۲ همت تسهیلات ریالی از محل صندوق توسعه ملی با نرخ اسمی ۲۳ درصد خبر داد و گفت: «شرکت‌های فعال در زیست‌بوم دانش‌بنیان می‌توانند با ارائه مدل کسب و کار، این تسهیلات را دریافت کنند. مهلت استفاده از این تسهیلات محدود بوده و لازم است شرکت‌ها در این خصوص هرچه سریع‌تر اقدام کرده و با مرکز ارتباط بگیرند. همچنین منابع دلاری تا سقف ۱۰۰ میلیون دلار نیز در تفاهم با صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.»
او همچنین از نهایی شدن انتشار «اوراق توسعه فناوری» خبر داد و افزود: «شرکت‌های فعال در زیست‌بوم دانش‌بنیان می‌توانند از طریق این اوراق در قالب اوراق گواهی سپرده خاص، با ضمانت‌نامه‌های مشخص، تأمین مالی انجام دهند.»

رفیعی پیشنهاد تاسیس صندوقی با رویکرد اثرات اجتماعی فناورانه را مطرح کرد که امکان مشارکت جامعه را در توسعه زیست‌بوم نوآوری را فراهم کند. وی گفت: «لازم است شرکت‌های صاحب ایده در طراحی پلتفرم و بستر این صندوق اقدام کنند و پیشنهادهای کاربردی خود را با مرکز به اشتراک بگذارند.»
او همچنین از نهایی‌سازی بستری برای توسعه فاکتورینگ خبر داد و اظهار داشت: «شرکت‌های فعال در زیست‌بوم باید همکاری بیشتری در نهایی شدن این بستر داشته باشند تا بتوانند قراردادها و فاکتورهای قابل معامله خود را برای تأمین مالی زودتر از سررسید عرضه کنند.»

عدم ارائه مدل کسب‌وکار جامع؛ مانع جذب منابع شرکت‌ها

رئیس مرکز تامین مالی با تاکید بر اهمیت تدوین طرح کسب‌وکار (BP) و مطالعات امکان‌سنجی (FS) گفت: «وقتی منابع مالی فراهم شده و معاونت مسیر تأمین را هموار کرده، دیگر کم‌کاری در این زمینه جای توجیه ندارد. نپرداختن به طرح کسب و کار در زیست بوم دانش‌بنیان یکی از ضعف‌های بزرگ شرکت‌هایی است که مشکل تأمین مالی دارند. البته حتی اگر شرکتی نیازی به تسهیلات ندارد، بازهم داشتن طرح تجاری برای طراحی مسیر موفقیت و پایش عملکرد کسب‌وکار ضرورتی انکارناپذیر است.»

رفیعی از شرکت‌ها خواست گزارش‌های خسارت خود را به‌صورت مستمر و محرمانه به مرکز ارسال کنند. او در پایان جلسه افزود: «به عنوان یک وظیفه، ما در مرکز تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری آمادگی کامل خود را جهت تشکیل جلسات مستمر با شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام می‌کنیم تا بتوانیم در کنار همدیگر، ضمن عبور موفق از شرایط ایجاد شده، مسیر توسعه زیست‌بوم دانش‌‎بنیان را با شتاب بیش‌تری ادامه دهیم.»

عشق تکنولوجی
عشق تکنولوجی عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋