عشق تکنولوجی

عشق تکنولوجی

عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها
توسط ۲ نفر دنبال می شود
 ۱ نفر را دنبال می کند

کشورهای G7 خواستار توسعه هوش مصنوعی ایمن و قابل اعتماد شدند

کشورهای گروه هفت خواستار توسعه هوش مصنوعی ایمن و قابل‌ اطمینان شدند

کشورهای گروه هفت می‌خواهند در راستای تقویت نوآوری، به تعادلی مناسب و چهارچوبی قابل اطمینان در حوزه هوش مصنوعی دست پیدا کنند.

وزرای فناوری کشورهای گروه هفت (G7) در نشستی در ایتالیا متعهد شدند که به یک چشم‌انداز و هدف مشترک درباره هوش مصنوعی برسند. این کشورها می‌خواهند توسعه این فناوری ایمن، مطمئن و قابل‌ اعتماد شود، اما قاعدتاً این چهارچوب ممکن است در هر کشور متفاوت باشد. پیش‌تر نیز پارلمان اروپا اولین قانون برای کنترل هوش مصنوعی (AI Act) را با اکثریت آرا تصویب کرده بود.

براساس گزارشی تازه، کشورهای گروه هفت در بیانیه‌ای اعلام کردند که می‌خواهند در راستای تقویت نوآوری در حوزه هوش مصنوعی، به تعادل مناسب و چهارچوبی قابل‌ اطمینان دست پیدا کنند. گروه هفت که شامل ایالات‌متحده، ژاپن، آلمان، فرانسه، بریتانیا، ایتالیا و کانادا می‌شود، می‌گویند تلاش‌های مداومی برای پیشبرد و تقویت چهارچوب‌های حاکمیتی برای کنترل هوش مصنوعی درحال انجام است.

کشورهای گروه هفت خواستار توسعه هوش مصنوعی ایمن و قابل‌ اطمینان شدند

کشورهای گروه هفت و هوش مصنوعی ایمن و قابل اعتماد

نقطه آغاز رشد پرشتاب هوش مصنوعی را می‌توان با معرفی چت‌بات شرکت OpenAI مرتبط دانست. چت‌بات ChatGPT در اواخر سال 2022 با قابلیت‌های انسان‌مانند خود جهان را شگفت‌زده کرد؛ این هوش مصنوعی می‌تواند در زمان اندکی، پرامپت‌های مخاطب را درک کند و به او پاسخ دهد. هوش مصنوعی‌های تولید تصویر مانند DALL-E و میدجرنی نیز دائماً درحال پیشرفت هستند و در هر نسخه، تصاویر واقع‌گرایانه بهتری تولید می‌کنند.

بااین‌حال، همانند هر فناوری دوران‌ساز دیگری، هوش مصنوعی نیز خطرات و معایبی دارد که یکی از آن‌ها تولید صدا و تصویر تقلبی است. تاکنون دیپ‌فیک‌های مختلفی از افراد مشهور منتشر شده است که باعث شده نظر دولت‌ها و قانون‌گذاران جلب شود تا قوانین کنترل‌کننده‌ای برای هوش مصنوعی درنظر بگیرند.

کشورهای گروه هفت متفق‌القول هستند که باید قوانین و چهارچوب‌هایی برای این فناوری وضع شود، اما برخی از کشورهای عضو این گروه، مانند ایالات‌متحده و بریتانیا، طرفدار قوانین ملایم‌تری هستند و بیشتر بر نظارت داوطلبانه غول‌های فناوری بر سیستم‌های هوش مصنوعی خود تأکید می‌کنند.

وزیر فناوری بریتانیا گفته است: «رویکرد ما برای نظارت بر هوش مصنوعی با رویکرد اتحادیه اروپا متفاوت است. ما روی ریسک‌ها متمرکز می‌شویم و می‌خواهیم این نوآوری را ارتقا دهیم و مانع رشد آن نخواهیم شد.»

به‌طور کلی، رشد هوش مصنوعی بسیار سریع‌تر از روند قانون‌گذاری دولت‌هاست و باید دید که هر کشور چگونه می‌خواهد با خطرات این فناوری روبه‌رو شود.

عشق تکنولوجی
عشق تکنولوجی عاشق تکنولوژی های روز از جمله موبایل، لپ تاپ و ماشین ها

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋