تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما به نوع منویی که میتوانید سرو کنید، کیفیت غذای شما و حتی کارایی آشپزخانه شما کمک میکند. اگرچه برخی از تجهیزات آشپزخانه مانند یخچال و فریزر صنعتی یا اجاق گاز صنعتی وجود دارد که شما آنها را بدیهی میدانید،، اما ابزار و تجهیزات دیگری نیز وجود دارد که باید در نظر بگیرید.
ابزار و تجهیزاتی که رستوران شما روی آنها سرمایهگذاری میکند میتواند کسبوکار شما را رونق دهد و یا موجب شکست آن شود. بنابراین انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کیفیت بسیار حائز اهمیت است. در اینجا و به گزارش از نگین طبخ خاورمیانه به عنوان بزرگترین مرجع تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران در ایران، ما به 12 ابزار و تجهیزات ضروری آشپزخانه صنعتی که هر رستورانی برای موفقیت نیاز دارد، نگاه میکنیم.
تجهیزات پخت غذا در آشپزخانه صنعتی عموماً شامل مایکروفر، دیگ چلوپز صنعتی، چرخ گوشت صنعتی، دیگ خورشت پز صنعتی، باربیکیو، سرخکن صنعتی، اجاق گاز صنعتی، کبابپز صنعتی، سیخ صنعتی، اجاق پلوپز صنعتی، اجاق گریل صنعتی، ماهیتابه گردان صنعتی و فر صنعتی است که در ادامه به اساسیترین آن خواهیم پرداخت.
فرهای صنعتی به شما این امکان را میدهند که فهرست بلندبالایی از اقلام منو از نان تازه گرفته تا شیرینی و از کاسرول گرفته تا گوشتهای کاملاً بریان شده تهیه کنید. آنها پختوپز با ظرفیت بالا را با کیفیت زیادی متناسب با اندازه آشپزخانه و تقاضای مشتری ارائه میدهند. طرحهای فرهای زیادی از فرهای پیتزا گرفته تا آنهایی که بهطور خاص برای سینیهای محصولات پخته شده طراحی شدهاند، وجود دارد؛ بنابراین، منو و نوع رستوران شما به شما کمک میکند تا نوع فر یا فرهای موردنیاز خود را انتخاب کنید، از جمله:
شما به راحتی میتوانید تمامی تجهیزات آشپزخانه صنعتی را به صورت آنلاین از شرکت نگین طبخ خاورمیانه تهیه کنید. شرکت تجهیزات نگین طبخ خاورمیانه یکی از بهترین ارائهکنندگان تجهیزات آشپزخانه صنعتی است که شما به راحتی میتوانید علاوه بر بررسی کامل تجهیزات مختلف، از مشاوره کادر حرفهای و متخصص، این شرکت بهره ببرید.
اجاقهای صنعتی برای تهیه انواع غذاهای پخته شده در قابلمه و ماهیتابه از ماکارونی گرفته تا سس و غذاهای گوشتی ایده ال هستند. شما میتوانید بین اجاق گاز یا برقی یکی را انتخاب کنید، با اجاق گازی میتوان شعله را فراهم کرد که استاندارد طلایی برای سرآشپزها است.
رستورانهایی که میخواهند استیک کامل یا فیله ماهی سالمون را کباب کنند، گریل کلاسیک را انتخاب میکنند. با این حال، رستورانهایی که در صبحانههای تمام روز یا فهرست متنوعی از ساندویچها تخصص دارند، همگی از گریل سود میبرند. به خاطر داشته باشید که کبابپزها نیاز به تهویه مناسب دارند و فضا را اشغال میکنند، بنابراین همه رستورانها نمیتوانند یک گریل داخلی را در خود جای دهند.
بسیاری از سرآشپزها ممکن است مایکروویو را در آشپزخانه خود در نظر بگیرند. از آنجایی که اکثررستورانها کارکنانی برای آماده کردن هر غذای تازه ندارند، مایکروویوهای تجاری برای همه کارها از گرم کردن مجدد غذا گرفته تا یخ زدایی و تا تهیه بخارپز کردن سبزیجات تازه مفید هستند.
تجهیزات برودتی در آشپزخانه صنعتی عموماً شامل یخساز صنعتی، کانتر رویه مسطح، کانتر بین اجاقی، یخچال فریزر صنعتی، شیر سردکن صنعتی، آبسردکن صنعتی، یخ در بهشت ساز، سردخانه صنعتی، ساندویچ پانل، بستنیساز قیفی، یخچال صنعتی قصابی، یخچال صنعتی کبابی است که در ادامه به اساسیترین آن خواهیم پرداخت.
همه رستورانها برای تازه نگه داشتن غذا به فریزر و یخچال تجاری نیاز دارند. فریزرها همچنین به اقتصاد رستوران شما کمک میکنند، چراکه به شما امکان میدهند مواد غذایی بیشتری را به صورت عمده خریداری کنید. با این حال، بسیاری از رستورانها ترجیح میدهند فقط گوشت تازه سرو کنند. سردخانه تجاری شما باید مواد غذایی را در دمای ایمن مطابق با بهترین شیوههای نگهداری مواد غذایی نگهداری کند. میتوانید بین فهرست طولانی یخچالها، از مدلهای کانتر رویه مسطح، کانتر بین اجاقی و یخچال درب برگشتپذیر یکی را انتخاب کنید. همه چیز به نحوه تنظیم و محیط آشپزخانه و نوع منویی که سرو میکنید بستگی دارد. رستورانهای بزرگتر ممکن است یخچال و فریزر بزرگ تر را ترجیح دهند، زیرا فضای ذخیرهسازی بیشتری دارند.
اجاقهای گاز صنعتی به تهویه مناسب آشپزخانه برای اطمینان از جریان هوای صحیح و بهبود کیفیت هوای آشپزخانه و رستوران نیاز دارند. سیستم تهویه شما نیاز به یک هود تهویه دارد که مطابق با قوانین ایمنی باشد. برای اجاقهای گاز و اجاقهای گریل صنعتی که در آن چیزهایی مانند گوشت میپزید، به حجم هوای بیشتری نیاز دارید.
غذاسازها در آشپزخانههای شلوغی که منو به برش، خرد کردن، مخلوط کردن و پوره کردن زیادی نیاز دارد، منجر به انجام سریع کارها میشود. غذاسازهای کوچکتر برای درست کردن سسها، دیپها و چاشنیها نیز عالی هستند. انواع غذاساز صنعتی عبارتاند از:
اگر غذاهای پخته زیادی تهیه میکنید، میکسر ضروری است. شما میتوانید یکی از موارد زیر را انتخاب کنید:
اسلایسرها برخلاف غذاسازها، برای برش دادن گوشت، کالباس و پنیر طراحی شدهاند. آنها بیشتر در اغذیهفروشیها و ساندویچفروشیها یافت میشوند.
تجهیزات شستوشو در آشپزخانه صنعتی عموماً شامل چربی گیر، سیخ شور اتوماتیک، ماشین ظرفشویی صنعتی، سینک صنعتی، سبد ماشین ظرفشویی، وان استیل شستوشو است که در ادامه به اساسیترین آن خواهیم پرداخت.
سینکهای صنعتی نقشهای مختلفی را در آشپزخانههای تجاری ایفا میکنند، از پروتکلهای ایمنی مانند شستن دستها و ظروف گرفته تا تمیز کردن و تهیه غذا. در بیشتر موارد، رستورانها به سینک شستشوی سه لگن و ماشین ظرفشویی تجاری نیاز دارند. یک سینک جداگانه نیز برای شستن دست مورد نیاز است. سینکها شامل:
میز بخار یا سالادبار گرم را میتوان برای گرم نگه داشتن غذاها در دمای ایمن استفاده کرد تا بتوان آنها را به سرعت بدون افت کیفیت سرو کرد. آنها برای خدمات به سبک کافه تریا عالی هستند و همچنین میتوانند برای رستورانهای سلفسرویس با بوفه استفاده شوند.
یخساز برای سرو نوشیدنیها و کوکتلهای خنک ضروری است، اما میتواند برای سرو غذا برای غذاهایی مانند صدف یا کوکتل میگو نیز استفاده شود. رستورانهای شلوغ با کافهها باید دستگاههای یخساز با سطل یخ بخرند تا یخ آماده استفاده باشد.
اگر قصد دارید یک آشپزخانه صنعتی کاملاً باکیفیت را بازسازی کنید یا شروع کنید؟ پس ممکن است به تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیاز داشته باشید. تجهیزات آشپزخانه صنعتی نگین طبخ خاورمیانه نسخه کاملاً به روز ظروف، تجهیزات و ابزارلازم را برای آشپزخانه و رستوران شما تهیه می کند. تجهیزات آشپزخانه مناسب دروازه ای به آشپزخانه تجاری موفق شما خواهد بود.
منبع سایت قند پهلو
پاسخ ها