تنوع در روش پخت مرغ با طرز تهیه مرغ پیتزایی
در این مقاله از ، با دو دستور متفاوت برای پخت مرغ پیتزایی آشنا می شوید. این روش های پخت مرغ بسیار جذاب و خوشمزه است، شاید پخت مرغ سوخاری ساده کسل کننده شده باشد. با کمی خلاقیت آن را تبدیل به مرغ پیتزایی کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
خرده نان چاشنی شده ایتالیایی | ½ فنجان |
پنیر پارمزان رنده شده | ¼ فنجان |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
آرد همه منظوره | ½ فنجان |
تخم مرغ | 1 عدد |
آب لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان | 2 نصف |
سس پیتزا، تقسیم شده | ½ فنجان |
پنیر موزارلای رنده شده | ½ فنجان |
برش های پپرونی، برای مزه | به مقدار لازم |
برای تهیه مرغ پیتزایی، ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
خرده های نان، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کم عمق ترکیب کنید. آرد را در ظرف دیگری بریزید. تخم مرغ و آب لیمو را در ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.
هر سینه مرغ را با مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و داخل آرد بریزید. دوباره در مخلوط تخم مرغ بغلتانید و بعد در مخلوط خرده نان فرو کنید تا پوشش داده شود. سینه های مرغ روکش شده را در یک ظرف پخت یا سینی فر قرار دهید.
سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها به خوبی بپزند و سطح روی آن ها طلایی شود. مدت زمان پخت به قدرت گرما و دمای فر شما بستگی دارد.
روی هر سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری سس پیتزا بریزید، نیمی از پنیر موزارلا را روی هر کدام از سینه ها پخش کنید و نیمی از برش های پپرونی را روی هر کدام قرار دهید.
مرغ ها را دوباره داخل فر قرار بدهید تا پنیر روی آن آب شده و سرخ شود.
روش های درست کردن مرغ پیتزا ایتالیایی
• می توانید پپرونی ها را به صورت ریز خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.
• حتی می توانید از فلفل دلمه ای نگینی و یا سبزیجات خرد شده مورد علاقه تان استفاده کنید.
• این مرغ ها را می توانید داخل سرخ کن بدون روغن نیز تهیه کنید.
• این غذا را می توانید داخل تابه تهیه کنید. و یا داخل ظرف پختی قرار بدهید که به طور کامل آن را بپوشاند و با سس و پنیر و پپرونی بپوشانید.
طرز پخت جوجه پیتزا کتو
این مرغ پیتزا آسان مانند پیتزای مورد علاقه شما بدون تمام کربوهیدرات است. این یک وعده غذایی آسان است که به مواد خیلی کم نیاز دارد و خیلی سریع آماده می شود. و کاملا مورد تایید بچه هاست!
آووکادو یا روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
ران مرغ بدون پوست بدون استخوان | 2 پوند |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
سس پیتزا یا سس مارینارا (مطمئن شوید که شکر اضافه نداشته باشد) | 1 فنجان |
پپرونی ورقه شده | 2 اونس |
پنیر موزارلا رنده شده | 1 و نیم تا 2 فنجان |
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ 12 اینچی روی حرارت متوسط گرم کنید (اگر ماهیتابه چدنی است، برای جلوگیری از چسبندگی روغن بیشتری بریزید). ران مرغ را با نمک و فلفل بپاشید و در تابه قرار بدهید. از هر طرف 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شود.
مواد لازم برای تهیه مرغ پیتزایی
سس پیتزا را روی ران های مرغ بریزید و آن را پخش کنید تا آن ها را کامل بپوشاند. پنیر موزارلا را روی آن بپاشید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند و در پایان پپرونی را روی آن ها بچینید.
مراحل پخت مرغ پیتزایی
داخل فر قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها به خوبی بپزند و در پایان گریل روی فر را روشن کنید تا پنیرها آب شوند و طلایی شوند.
روش پخت مرغ پیتزایی
• می توانید پپرونی ها را به صورت ریز خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.
• حتی می توانید از فلفل دلمه ای نگینی و یا سبزیجات خرد شده مورد علاقه تان استفاده کنید.
• این روش پخت را می توانید داخل سرخ کن بدون روغن نیز تهیه کنید.
• برای تهیه ی این مرغ می توانید از سینه مرغ بدون پوست استفاده کنید.
• اگر از ران مرغ استفاده می کنید به زمان پخت بیشتری نیاز دارید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها