طرز درست کردن سس چیمیچوری آرژانتینی
در این مقاله از ، با طرز تهیه مرغ چیمیچوری آشنا می شوید. این دستور غذای مرغ چیمیچوری یک غذای ساده و آسان با طعم است! تکه های آبدار گوشت کبابی به خوبی با سس گیاهی تند تند ترکیب می شود. سس چیمیچوری یک سس کلاسیک آرژانتینی است که می توان از آن برای مزه دار کردن استیک، مرغ، توفو، ماهی یا سبزیجات می توان استفاده کرد.
چیمیچوری سبز، سس کلاسیک آرژانتینی که اغلب با گیاهان تازه، سیر، تکه های فلفل قرمز و سرکه قرمز درست می شود، هر چیزی که با قاشق روی آن ریخته شود را زنده می کند: استیک، مرغ، توفو، ماهی یا سبزیجات. در این دستور العمل ساده، مرغ بدون استخوان سه لایه طعم شیرین چیمیچوری را دریافت می کند: ابتدا آن را در سس ترشی می کنیم.
سپس آن را تفت داده، کبابی یا برشته میکنند، که طعم آن را تشدید میکند و کاراملی شدن را تشویق میکند. در نهایت، درست قبل از سرو، آن را با چیمیچوری تازه میریزند تا ظاهری روشن داشته باشد. می توانید سس را در غذاساز درست کنید، اما خرد کردن مواد معطر با دست باعث خوشبو شدن آن می شود. مقدار اضافی را برای سرو با مرغ، در کنار برنج یا نان یا سیب زمینی خامه ای میل کنید.
سیر، پوست کنده | 3 حبه |
نمک کوشر | 1 و نبم قاشق چایخوری |
برگ و ساقه جعفری | 1 و نیم فنجان |
برگ پونه کوهی تازه | نصف فنجان |
فلفل قرمز | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
سرکه قرمز | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | نصف فنجان |
ران یا سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست | 900 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
مرحله 1
سس را درست کنید: روی یک تخته برش، سیر را با ½ قاشق چایخوری نمک له کنید و درشت خرد کنید. مخلوط را با کناره چاقو له کنید تا خمیر درشتی به دست آید. آن را به کنار تخته برش ببرید، سپس جعفری و پونه کوهی را به همراه 1 قاشق چایخوری نمک باقیمانده خرد کنید. پوره سیر و سبزی های خرد شده را با هم مخلوط کرده و خرد کرده و له کنید تا سبزی ها کبود و معطر شوند.
مرحله 2
مخلوط سیر و سبزی را به یک کاسه متوسط منتقل کنید. فلفل قرمز، فلفل سیاه، سرکه و روغن زیتون فوق بکر را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. (شما باید حدود ¾ فنجان چیمیچوری داشته باشید. می توان آن را از قبل تهیه کرد و تا 2 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد.)
مرحله 3
مرغ را درست کنید: مرغ را بشویید و خشک کنید. اگر ضخامت بسیار متفاوت است، آن را به ضخامت یکنواخت تبدیل کنید، آن را بکوبید تا ضخامتی حدود ½ اینچ داشته باشد. نیمی از چیمیچوری را روی مرغ بمالید و اجازه بدهید حداقل 1 ساعت باقی بماند. (همچنین میتوان یک شب در یخچال قرار داد.)
طرز تهیه سس چیمیچوری سس آرژانتینی
مرحله 4
روغن زیتون را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماریناد بیشتر مرغ را پاک کنید و بپزید تا آب آن شفاف شود و به خوبی پخته شوند. می توانید از فر و یا باربیکیو برای پخت مرغ ها استفاده کنید.
مرحله 5
بعد از پخت آن را در کنار برنج، نان و یا حتی سالاد قرار بدهید و باقیمانده سس چیمیچوری را روی آن ها بریزید و میل کنید.
نحوه درست کردن مرغ چیمیچوری
دستور پخت داخل فر : فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با فویل یا روغن بپوشانید، سپس تکه های مرغ را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا زمانی که کاملاً بپزند و آب آن شفاف شود و در پایان با باقیمانده سس در کنار برنج، نان یا سالاد میل کنید.
دستورالعمل گریل کردن : یک گریل را تا حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. صفحه گریل را روغن بزنید. ماریناد اضافی مرغ را پاک کنید، سپس روی حرارت مستقیم کباب کنید تا زمانی که کاملا پخته شود. در این روش سرعت پخت بالاتر است و زمان کمتری برای پخت نیاز است و در پایان با باقیمانده سس در کنار برنج، نان یا سالاد میل کنید.
شما می توانید از سینه یا فیله ی مرغ برای تهیه این غذا استفاده کنید. می توانید به هر روشی که دوست دارید آن را برش بزنید و بپزید. به عنوان مثال فیله مرغ ورقه کنید و در سس چیمیچوری مزه دار کنید و به شکل حلزونی آن را سیخ کنید و سرخ بدهید.
در برخی دستورها از آبلیمو تازه، پیاز، سیر، نعنا و جعفری تازه و روغن زیتون، نمک و فلفل استفاده شده است. که این کاملا سلیقه ای است می توانید از هر کدام استفاده کنید و میل کنید.
برای تهیه سس می توانید از میکسر استفاده کنید اما ریز خرد کردن آن با دست طعم و عطر سبزیجات تازه را حفظ می کند.
روش های پخت مرغ چیمیچوری
آیا می توانیم به جای جعفری، از گشنیز در سس چیمیچوری استفاده کنیم؟
برخی از آشپزها جعفری را دوست ندارند. می توانید برای تهیه ی سس، گشنیز را با جعفری جایگزین کنید. اگر نت آنیس می خواهید ریحان را اضافه کنید.
از چه چیزی می توانیم به جای سرکه قرمز برای چیمیچوری استفاده کنیم؟
سرکه شری، سرکه سیب و سرکه سفید جایگزین های مناسبی هستند. اسید استیک سرکه باید ادویه ملایمی به همراه داشته باشد و برخی نت های طعمی کهنه از ماده اولیه به وجود بیاید.
گردآوری : بخش آشپزی
پاسخ ها