شاورما مرغ با سس سیر: یک غذای خوشمزه و پرطرفدار
در این مقاله از ، با طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر آشنا می شوید. این غذای خوشمزه خاورمیانه ای بهترین غذای خوش طعم است. بدون گلوتن، است و به راحتی درست می شود. که در بسیاری از رستورانها و فست فودها سرو میشود. این غذا با طعم لذیذ و عطر دلنشین سیر، طرفداران زیادی دارد.
شاورما یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در خاورمیانه و سراسر جهان است که با طعم لذیذ و عطر دلنشین خود، طرفداران بسیاری دارد. که معمولاً با پلو، پیتا و نوعی سس سیر سرو می شوند.
شینسل یا مرغ به صورت نوارهای نازک کوتاه برش داده شده است | 6 عدد |
روغن آووکادو | 2 قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
سماق | 1 قاشق چایخوری |
فلفل کاین | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1/2 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
برنج سفید باسماتی | به مقدار 1.5 پیمانه |
گوجه فرنگی نصف شده (اختیاری) | 3 عدد |
هوموس لبنه، برنج، تهینی، سس سیر، گوجه فرنگی کبابی و پیازچه
سس مایونز | 1/2 فنجان |
سیر درشت خرد شده | 4-5 حبه |
آب لیموترش | آب نصف لیموترش |
نمک | کمی |
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه بزرگ مرغ، روغن آووکادو، پودر پیاز، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل، سماق، کاین، دارچین، هل و آبلیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در یک غذاساز کوچک، تمام مواد سس سیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید.
در یک سینی فر، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، کمی روغن زیتون و نمک بریزید و حدود 30 دقیقه بپزید تا نرم شوند. می توانید این کار را داخل تابه هم انجام دهید.
یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری روغن اسپری کنید. مرغ را اضافه کرده و به طور مساوی روی تابه پخش کنید. حدود 20 دقیقه بپزید.
برنج خود را از قبل بپزید، در پایان مقداری روغن را به آن اضافه کنید و آن را گرم نگه دارید تا آماده سرو شود.
طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی با سس سیر
در بشقاب مناسب سرو، برنج، شاورما مرغ، گوجه فرنگی تفت داده شده را اضافه کنید و سس سیر را روی آن قرار دهید. برای طعم دهی، مقدار کمی سماق بیشتری روی آن بپاشید.
من معمولاً مقداری سبزی، لبنه، حمص و گاهی تاهین اضافه می کنم. و با نان سرو می کنم و لذت می برم!
طرز درست کردن شاورما مرغ لبنانی
شوارما مرغ با سس سیر، یک غذای کلاسیک لبنانی، یک غذای سریع و هفتگی در شب است که یک بسته بندی پر از طعم است و به راحتی درست می شود!
سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست | 1 کیلو گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
لیمو، رنده شده و آب گرفته | 1 عدد |
آب مرغ بدون چربی | 3 قاشق غذاخوری |
سیر، خرد شده | 3 حبه |
زیره | 2 قاشق چایخوری |
پاپریکا دودی | 2 قاشق چایخوری |
گشنیز آسیاب شده | 2 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک کوشر | 1 قاشق چایخوری |
فلفل آسیاب شده | برای مزه |
ماست یونانی بدون چربی | 2/3 فنجان |
سیر رنده شده | 2 حبه |
روغن زیتون | 1 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
شیر بادام یا شیر بدون چربی | 3-4 قاشق غذاخوری |
نمک کوشر و فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
نان پیتا، گوجه فرنگی، خیار، جعفری، کاهو
سینه های مرغ را آماده کنید.
سینه های مرغ را از وسط نصف کنید (یا شینسل مرغ بخرید). تمام مواد ماریناد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و مرغ را اضافه کنید.
مرغ را کاملا با ماریناد بپوشانید. ظرف را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
سس سیر را آماده کنید.
در یک کاسه کوچک، همه مواد سس را با هم مخلوط کنید. شیر را کم و بیش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه بیشتر بماند بهتر می شود و تا 5 روز در یخچال شما ماندگار خواهد بود.
مرغ را بپزید.
مرغ را از ماریناد خارج کنید. ماریناد را دور بریزید و مرغ را با حوله کاغذی خشک کنید.
برای کباب پز یا ماهیتابه: گریل یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مرغ را داخل آن قرار بدهید تا دو طرف آن به خوبی بپزد. روی کباب پز مرغ ها را با توری بپزید و یا آن ها را داخل فویل قرار بدهید و روی کباب پز بپزید.
برای پخت می توانید از سرخ کن بدون روغن استفاده کنید. در هر روش می توانید قبل از سرو مرغ ها را داخل فویل بپیچانید و آن ها استراحت بدهید.
طرز درست کردن شاورما مرغ با سس سیر
برای سرو، مرغ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و آن ها را با گوجه، سس، گشنیز، جعفری، خیارشور یا خیار و نان پیتا میل کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها