سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه

کشک بادمجان یک غذای خوشمزه ایرانی است که به دلیل کالری بالایی که دارد در رژیم غذایی توصیه نمی شود، ما طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی را برایتان آماده کرده ایم.

نمناک: کشک بادمجان یک غذای خوشمزه ایرانی است که به دلیل کالری بالایی که دارد در رژیم غذایی توصیه نمی شود، ما طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی را برایتان آماده کرده ایم.

امروزه مردم از رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و روش‌های پخت سالم پیروی می‌کنند،به همین خاطر استفاده از هواپز یا همان ایرفرایر که به سرخ کن بدون روغن معروف است، متداول شده و شما می توانید غذاهایی چون مرغ، سیب زمینی، بادمجان، بروکلی، مارچوبه، قارچ و گل کلم، گوشت، استیک، همبرگر و... را در هواپز درست کنید. بادمجان سرخ شده در هواپز روغن فوق‌العاده کمی دارد و طعم آن بسیار لذیذ است، می‌توانید از این بادمجان برای تهیه انواع خورش و همچنین کشک بادمجان رژیمی، کشک بادمجان مجلسی و میرزا قاسمی گیلانی استفاده کنید. در ادامه این بخش از آموزش آشپزی طرز تهیه بادمجان در هواپز بدون خشک شدن را آموزش داده ایم.

طرز تهیه بادمجان در هواپز بدون خشک شدن

برای این که بادمجان شما در هواپز خشک نشده و طلایی و خوشرنگ شود، به روش زیر عمل کنید.

بادمجان‌ها را پوست بگیرید.

بادمجان ها را خیلی نازک نکنید و آنها را از طول به 2 یا 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.

برای گرفتن تلخی بادمجان ها 2 قاشق سرکه، مقداری زردچوبه و کمی نمک به آنها اضافه کرده و بگذارید یک ساعت بماند.

قبل از سرخ کردن بادمجان 1 قاشق روغن را با کمی آب، 1 قاشق سرکه و کمی زردچوبه ترکیب کنید.

با برس این ترکیب را روی بادمجان‌ها بزنید.

درون هواپز کاغذ روغنی قرار دهید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید.

دمای هواپز را روی 190 درجه سانتی‌گراد و مدت زمان 14 دقیقه بگذارید.

بعد از 10 دقیقه درب هواپز را باز کنید.

مخلو روغن و آب و... را با برس باردیگر روی بادمجان‌ها بزنید.

اجازه دهید بادمجان‌ها برای 4 دقیقه دیگر در هواپز بمانند. در نهایت بادمجان‌ها را سرو کنید و از بافت ترد و رنگ طلایی آن‌ها لذت ببرید.

بادمجان های سرخ شده در هواپز را بکوبید.

سیر، پیاز خرد شده را تفت داده و با ادویه دلخواه تفت دهید و به بادمجان ها اضافه نمایید.

نعناع داغ، گردو خرد شده و کشک را به بادمجان ها بیافزایید.

کشک بادمجان شما آماده است، نوش جانتان.

نکات و فوت و فن‌های طرز پخت بادمجان در هواپز

اگر بادمجان ها را بدون اسپری نمودن روغن در هواپز قرار دهید، بادمجان ها خشک و بد طعم می شوند.

اگر دمای هواپز برای پخت بادمجان زیاد باشد و یا بادمجان‌های شما خیلی نازک برش زده شده باشند، ممکن است بادمجان‌ها خیلی زود خشک شوند.

استفاده از ترکیب آب و روغن مانع خشک شدن بادمجان در هواپز می‌شود.

برای پخت بادمجان در هواپز بهتر است بادمجان‌ها را خیلی نازک نکنید، ضخامت بادمجان‌ها باید حدود یک بند انگشت باشد.

در طرز پخت بادمجان در سرخ کن بدون روغن می‌توانید از بادمجان‌ها با پوست نیز استفاده کنید.

زمان پخت بادمجان در هواپز به ضخامت آنها بستگی دارد، هر چه بادمجان ها نازک باشند، زمان پخت کوتاه تر است.

طرز تهیه بادمجان در ایرفرایر آسان است و در این روش کشک بادمجانتان پر روغن و مضر نخواهد شد.

برای گرفتن تلخی بادمجان می‌توانید قبل از پخت به آن مقداری نمک اضافه کنید.

در روش تهیه بادمجان در هواپز دیگر نیازی به قرار دادن بادمجان‌ها در آب نمک نیست.

حین پخت بادمجان در هواپز چند بار درب هواپز را باز کنید و بادمجان‌ها را بررسی و زیرو و رو کنید تا همه قسمت‌های آن‌ها به خوبی سرخ شود و خشک نشود.

برای اینکه بادمجان سرخ شده در هواپز طلایی شود، بادمجان‌ها را با ضخامت یکسان برش دهید، همچنین زیر و رو کردن بادمجان‌ها موجب تردتر شدن بافت بادمجان‌ها می‌شود.

 

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋