بیتا هاشمیان

بیتا هاشمیان

شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی اصل

کشک بادمجان یکی از غذا های اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید این بار یک کشک بادمجان کاملا متفاوت است زیرا قرار است از کشک بیرجندی استفاده کنید که رنگ و ظاهر آن بسیار جذاب است و این نوع کشک بادمجان بسیار متفاوت یعنی ترکیب کله جوش با بادمجان که فوق العاده خوشمزه است

پارسی دی: کشک بادمجان یکی از غذا های اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید این بار یک کشک بادمجان کاملا متفاوت است زیرا قرار است از کشک بیرجندی استفاده کنید که رنگ و ظاهر آن بسیار جذاب است و این نوع کشک بادمجان بسیار متفاوت یعنی ترکیب کله جوش با بادمجان که فوق العاده خوشمزه است. اما کشک بیرجندی یا همان قروت تحت فرایند خاصی قرار گرفته است و به کشک بیرجندی لچ هم گفته می شود و با خشک کردن ماست چکیده کشک به وجود می آید و با جوشاندن آب رفته از ماست قره فورت به دست می آید.

طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی اصل

مواد لازم

لچ یا کشک ۱ لیوان

گردو ۱/۲ لیوان

بادمجان ۲ عدد

گوجه ۳ عدد

پیاز ۱ عدد بزرگ

رب ۱ ق غذا خوری

سیر ۴ حبه

نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا باید لچ یا همان کشک بیرجندی را به همراه گردو داخل مخلوط کن یا میکسر دلخواه خود بریزید و مواد میکس کنید و مشاهده می کنید که کشک به رنگ بنفش در می آید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک قابلمه با کمی روغن و زردچوبه خوب تفت دهید تا طلایی شود و بعد کشک میکس شده را به همراه کمی نمک اضافه کنید و کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا چند قل بزند.

مرحله دوم: تهیه بادمجان

بادمجان ها را به صورت درسته پوست بگیرید و به دلخواه می توانید تصف کنید یا درسته سرخ کنید و بعد داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود و بعد آبکش کنید و خشک کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله سوم: افزودن گوچه و سیر

در ادامه باید سیر ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و به همراه گوجه حلقه شده به بادمجان اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود و بعد رب را به همراه کمی زردچوبه و آب خوب باز کنید و روی بادمجان ها بریزید و درب قابلمه و تابه را قرار دهید تا بادمجان ها و مواد خوب پخته و سس غلیظ شود.

مرحله چهارم: تهیه کشک بیرجندی
در ادامه وقتی کله جوش جوشید و کمی غلیظ شد داخل کاسه بریزید و بادمجان و گوجه را به همراه نان خرد شده را داخل کاسه کشک قرار دهید و باهم سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کشک بادمجان بیرجندی
کشک بیرجندی به صورت خمیر می توانید تهیه کنید یا خودتان با دست داخل تاقار بسابید.
می توانید سیر را حذف کنید.
به دلخواه می توانید به مواد بادمجان سیب زمینی نیز اضافه کنید.

بیتا هاشمیان
بیتا هاشمیان شاعر و نویسنده... اهل ایران... زندگی هندسه ساده ی تکرار نفست هاست.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋