در فصل زمستان تهیه و مصرف سوپ، توصیه میشود و خانمهای خانه دار بهتر است تهیه چند نوع سوپ را بلد باشند.
برترینها: در فصل زمستان تهیه و مصرف سوپ، توصیه میشود و خانمهای خانه دار بهتر است تهیه چند نوع سوپ را بلد باشند.
در ادامه چند روش پخت سوپ خوشمزه آمده است:
سوپ هویج
سوپ هویج طعم خوبی دارد و در روزهای سرد همیشه سوپ را در وعده غذایی خود داشته باشید.
سوپ هویج در کنار زنجبیل، برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. سوپ هویج هم خوشمزه است و هم حاوی مقدار زیادی ویتامین A، فیبر، ویتامین K، پتاسیم، فولات، منیزیم، فسفر، منگنز، ویتامین E و زینک است. معمولا هویج خام به تنهایی همه این ویتامینها را ندارد، پس حتما سوپ هویج را طبخ کنید.
مواد لازم:
هویج ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ تکه کوچک
سیر ۲ حبه
سبزیجات به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج، سیر، پیاز و زنجبیل را پوست کنده و ریز کنید. روغن زیتون یا روغن مایع را داخل یک قابلمه یا زودپز گرم کرده. سیر، پیاز و زنجبیل را اضافه کنید و وقتی پیازها طلایی شد، هویج خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. ساقه سبزیجات (کرفس یا پیازچه) را اضافه کرده و نصف لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید هویجها نرم بشوند.
این ترکیبات را پس از خنک شدن داخل مخلوطکن ریخته و پس از نرم شدن داخل قابلمه برگردانید و نصف فنجان آب به آن اضافه کرده و نمک و فلفل اضافه کنید و کمی دیگر حرارت دهید. سوپ شما آماده است. میتوانید با جعفری آنرا تزیین کنید.
سوپ گوجه
سوپ گوجه یکی از سوپهای مفید فصل پاییز و زمستان است و دو مدل برای تهیه سوپ گوجه وجود دارد.
مواد لازم:
گوجه نیم کیلو
آب مرغ دو لیوان
ریحان نصف لیوان
سیر دو حبه
سیب زمینی متوسط یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
خامه صبحانه نصف یک پاکت
پنیر پیتزا رنده شده ۱/۴ لیوان (پنیرخامهای، پنیر چدار یا پامزان)
نمک و فلفل و روغن زیتون
طرز تهیه:
گوجهها را نصف کرده از قسمت پوستش روی سینی فر چیده و حدود نیمساعت در فر بپزید.
پوستش را گرفته و با مخلوط کن میکس کرده و از صافی رد کنید.
کمی روغن زیتون در قابلمه ریخته پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید تا نرم شود.
سیر خردشده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. آب مرغ و سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
کمی بعد برگهای ریحان را به سوپ اضافه کرده تا بجوشد و غلیظ شود. بعد با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن سوپ را پوره کرده و خامه را اضافه کنید.
در نهایت پنیر را اضافه کرده مرتب هم زده تا پنیر آب شود. با خامه و ریحان تزیین کنید.
سوپ تره فرنگی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی-recipe leek soup یکی از بهترین پیش غذاها برای تمام فصلهای سال بخصوص فصول سرد، سوپ است.
یکی از بهترین پیش غذاها برای تمام فصلهای سال بخصوص فصول سرد، سوپ است. انواع مختلف سوپ وجود دارد که هر کدام طعم و مزه خاص خود و طرفداران خود را دارد. طرز تهیه سوپ تره فرنگی را در ادامه ببینید.
مواد لازم:
قلم گوساله ۱ عدد
تره فرنگی نسبتاً درشت ۶ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد (دلخواه)
کره ۵۰ گرم
خامه ۱ پیمانه
شیر ۱ لیتر
آرد ۳ قاشق غذا خوری
آب ۲ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار نیاز
طرز تهیه:
تره فرنگیها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید.
سپس تره فرنگیها را با ۲ پیمانه آب و قلم گوساله به مدت ۱ ساعت بپزید. بعد از این ساعت تره فرنگیها را به همراه مغز قلم داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید و بعد داخل قابلمه برمیگردانیم.
در یک تابه آرد را با کره تفت دهید و بعد شیر را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید.
وقتی مخلوط آرد و شیر به جوش آمد وارد قابلمه سوپ میریزیم تا با تره فرنگیها بجوشد و به اصطلاح سوپ جا بیفتتد.
در آخر پخت سوپ هم نمک و فلفل را به بقیه مواد اضافه کنید.
هنگام سرو سوپ در ظرفی که میخواهیم سوپ را سرو کنید یک عدد زرده تخم مرغ را با چنگال خوب هم میزنیم و سوپ داغ را کم کم روی آن میریزیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند. سپس روی سوپ را با خامه تزیین میکنیم.
سوپ سفید مجلسی
سوپ سفید مجلسی یا سوپ شیر با جو پرک و خامه از جمله محبوبترین انواع سوپ رستورانی و یک غذای محبوب برای برنامه غذایی یک ماهه رمضان است. سوپ شیر مجلسی را با شیر، خامه و جو پوست کنده یا پرک و در برخی موارد با بلغور گندم هم درست میکنند.
مواد لازم:
جو پرک دو سر: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
فیله سینه مرغ: ۵ تکه
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
چوب دارچین یا برگ بو: ۱ عدد کوچک
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
شیر: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
هویج: ۳ عدد متوسط
سبزی سوپ: ۵ قاشق غذاخوری
قارچ: ۵۰۰ گرم
خامه صبحانه: یک قوطی ۲۰۰ گرمی
طرز تهیه:
سوپ شیر یک وعده خوشمزه برای شام سریع و سبک است و میتوان به عنوان پیشغذا یا افطار ماه رمضان هم از آن استفاده کرد. با مراحل با طرز تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ همراه ما باشید.
برای طرز تهیه سوپ سفید رستورانی ابتدا جو را بشورید و چند ساعت خیس کنید تا موقع پخت حسابی لعاب بیندازد.
پیاز و هویجها را به صورت ریز و یکدست نگینی خرد کنید. میتوانید برای طعم بهتر کمی آنها را در تابه با مقداری روغن تفت دهید.
حالا جو، پیاز، تکههای فیله مرغ، نمک و ادویه، سیر، چوب دارچین یا برگ بو و آب به مقدار لازم (در حدی که روی مواد را بپوشاند) را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بپزید. یک ساعت که از پخت گذشت چوب دارچین یا برگ بو را از قابلمه خارج کنید و تمام مواد قابلمه را در غذاساز یا میکسر میکس کنید.
حالا هویج نگینی خرد شده را هم اضافه کنید و غلظت سوپ را بسنجید، اگر خیلی غلیظ شده مقداری دیگر آب اضافه کنید، چون قرار است باز هم سوپ را بپزیم.
در این مرحله در صورت تمایل یک عدد عصاره مرغ یا عصاره گوشت با همراه مقداری آب قلم یا آب مرغ به سوپ اضافه کنید.
صبر کنید هویج بپزد و سپس شیر و سبزی را هم اضافه کنید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و مراقب باشید شیر سر نرود.
قارچها را به صورت اسلایسی خرد کنید و با مقداری نمک و کره و فلفل سیاه تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید. قارچ، کره و پودر فلفل را میتوانید از مجموعه فروشگاههای زنجیرهای افق کوروش به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی خریداری کنید.
سوپ چند جوش که زد خامه را هم اضافه کنید و حسابی سوپ سفید را هم بزنید. برای خرید خامه میتوانید از فروشگاههای زنجیرهای افق کوروش به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
۱۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز سوپ را هم بزنید و سپس سوپ شیر را سرو کنید. طرز تهیه سوپ شیر شما به همین راحتی تمام شد.
سوپ پرتقال
تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ میشود.
مواد لازم:
آب پرتقال ۲ لیوان
آرد ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
مرغ ۱ کیلوگرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
کره۵۰ گرم
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا کرده و آن را چرخ کنید.درون ظرفی مناسب روغن یا کره را داغ کرده و پیاز را در آن سرخ کنید و پس از آن سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید
به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه کرده و پس از چند دقیقه نمک و ادویه را هم اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شکر را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با هم بجوشند.سوپ را پس از این مدت آماده سرو کنید.
میتوانید برای تزیین از جعفری خرد کرده استفاده کنید.
اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط کن میکس کنید تا سوپ شما یکنواخت شود
حواستان باشد آرد را کم کم به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود و پس از اضافه کردن آرد مدام هم بزنید.
پاسخ ها