سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

پروازهای خطوط هوایی هلند به خاورمیانه آغاز شد

شرکت هواپیمایی کی‌ال‌ام هلند اعلام کرد پروازهای خود به مقاصد اسرائیل، امارات و عربستان سعودی را با برنامه‌ریزی تعدیل‌شده از سر گرفته است. این تصمیم پس از ارزیابی مجدد وضعیت امنیتی منطقه اتخاذ شده است.

تابناک: شرکت هواپیمایی کی‌ال‌ام هلند اعلام کرد پروازهای خود به مقاصد اسرائیل، امارات و عربستان سعودی را با برنامه‌ریزی تعدیل‌شده از سر گرفته است. این تصمیم پس از ارزیابی مجدد وضعیت امنیتی منطقه اتخاذ شده است.

2223335_993 (1)

شرکت هواپیمایی کی‌ال‌ام هلند اعلام کرد که پرواز‌های خود به مقاصد اسرائیل، امارات متحده عربی و عربستان سعودی را از سر می‌گیرد. این شرکت پیش از این اعلام کرده بود به دلیل افزایش تنش‌های منطقه‌ای، از پرواز بر فراز بخش‌های وسیعی از خاورمیانه خودداری خواهد کرد.

کی‌ال‌ام در بیانیه خود گفت: «بر اساس ارزیابی وضعیت امنیتی کنونی و امکان‌سنجی عملیاتی، تصمیم گرفته‌ایم پرواز‌های خود به تل‌آویو را در تاریخ‌های ۲ و ۳ فوریه با برنامه‌ریزی تعدیل‌شده از سر بگیریم. همچنین از ۱ تا ۶ فوریه پرواز‌هایی به دبی با برنامه‌ریزی تنظیم‌شده انجام خواهیم داد.»

این شرکت که بخش هلندی گروه هواپیمایی ایر فرانس-کی‌ال‌ام است، افزود که پرواز به سایر مقاصد منطقه از جمله ریاض و الدمام را نیز از سر گرفته است.

هفته گذشته، این شرکت هواپیمایی اعلام کرده بود تا اطلاع ثانوی از پرواز بر فراز بخش‌های گسترده‌ای از خاورمیانه خودداری خواهد کرد.

 

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋