دسرهایی که با بیسکوییت پتیبور تهیه میشوند به دلیل سادگی و عدم احتیاج به فر بسیار محبوب هستند. علاوه بر آسان بودن مراحل تهیه، تنوع طعمهایی که میشود با بیسکوییت پتی بور ترکیب کرد بسیار زیاد است.
چی شی: دسرهایی که با بیسکوییت پتیبور تهیه میشوند به دلیل سادگی و عدم احتیاج به فر بسیار محبوب هستند. علاوه بر آسان بودن مراحل تهیه، تنوع طعمهایی که میشود با بیسکوییت پتی بور ترکیب کرد بسیار زیاد است.
به گزارش کتاب کاله، از انواع دسرهای کرمی و خامهای گرفته تا شکلاتی و ساده را میتوانید با این بیسکوییتهای خوشمزه تهیه کنید. دلیل دیگر جذابیت تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور، سادگی مراحل تهیه و عدم نیاز به پخت است. در این مطلب شیوههای مختلف طرز تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور را میخوانیم.
اگر شما هم از طرفداران طعم موز در دسرها هستید، این دسر بیسکوییت پتی بور همراه با موز میتواند یک دسر متفاوت و جذاب برای شما باشد. این دسر خوشمزه را با این رسپی درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
در ابتدای کار یک قابلمه متوسط برداشته و روی گاز قرار میدهیم. دو سوم از شیر را درون قابلمه ریخته و اجازه میدهیم روی حرارت ملایم به جوش بیاید. یکسوم باقیمانده را درون یک کاسه ریخته و شکر، وانیل و پودر پودینگ را به آن اضافه میکنیم. مواد را به خوبی هم میزنیم تا درون شیر حل شوند. مطمئن شوید مواد خشک به درستی حل شده و گلولهای درون شیر نمانده باشد. پس از اینکه شیر درون قابلمه به نقطه جوش رسید، مواد درون کاسه را به قابلمه اضافه کرده و شروع به همزدن میکنیم. همزدن را تا جایی ادامه دهید که مواد غلیظ شوند. پس از اینکه مخلوط به غلظت کافی رسید، دو دقیقه دیگر به همزدن ادامه دهید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. پودینگ شما در این مرحله آماده است.
به پودینگ داغ، کره گیاهی یا مارگارین را اضافه کنید و هم بزنید تا کره در آن حل شود. در این مرحله سه قاشق غذاخوری پُر پنیر خامهای اضافه کرده و پنیر را با سایر مواد مخلوط کنید. بیسکوییتهای پتیبور را درون یک غذاساز ریخته و پودر کنید. مراقب باشید که بیسکوییتها حالت پودری خود را حفظ کرده و خمیری نشوند. اگر مایل بودید میتوانید آنها را درون یک پلاستیک زیپدار ریخته و با وردنه یا گوشتکوب خرد کنید. پس از پنیر خامهای نوبت اضافه کردن پودر بیسکوییت است. پودر را درون مواد بریزید و به خوبی هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود.
قالب دلخواه خود را برداشته و کف و دیوارههای آن را کمی با کره یا روغن چرب کنید. نیمی از مواد را درون قالب بریزید. در این مرحله موزها را پوست کرده و حلقه کنید. حالا مواد درون قالب را با قاشق یا لیسک صاف کرده و حلقههای موز را روی سطح آن بچینید. حالا باقیمانده مواد را هم درون قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. قالب را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد. پس از گذشت یک ساعت دسر شما آماده است. قالب را از یخچال درآورده و روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید. برای این کار میتوانید از خامه فرمگرفته، پودر بیسکوییت و موز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید بعد از استفاده از خامه، دسر را برای نیم ساعت دیگر درون یخچال بگذارید.
یکی از پرطرفدارترین دسرهای یخچالی، دسر بیسکوییت پتیبور است. برای تهیه این دسر تنها به چند ماده اولیه ساده نیاز دارید که در تمام خانهها پیدا میشود؛ بنابراین میتوانید این دسر را برای یک عصرانه تهیه کرده و همراه با خانواده نوش جان کنید.
در ابتدا یک قابلمه برداشته و شیر را درون آن بریزید. شکر و پودر کاکائو را به قابلمه اضافه کرده و درون شیر حل کنید. کره را داخل ظرف انداخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. تا زمانی که کره درون شیر آب شود شعله را روی حرارت ملایم نگه دارید. پس از اینکه تمام مواد، درون شیر حل شدند قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکلات را به آن اضافه کنید. شکلات را نیز درون شیر حل کنید تا محلول یکدستی داشته باشید.
در این مرحله بیسکوییت را درون یک کاسه ریخته و خرد کنید. سعی کنید بیسکوییت پودر نشود و قطعات بیسکوییت نسبتا درشت باشد. فندقها را نیز به بیسکوییت اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. حالا مایع شکلاتی را که در مرحله قبل آماده کرده بودید روی مواد بریزید و هم بزنید. روی یک سطح صاف یک سلفون یا کیسه فریزر پهن کرده و مواد را روی آن قرار دهید. حالا از یک طرف شروع به رول کردن آن کنید.
پس از اینکه دسر را درون نایلون پیچیدید، آن را برای دو ساعت درون قسمت فریزر یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد. پس از گذشت زمان مورد نظر، دسر را از یخچال بیرون بیاورید و به اندازههای دلخواه خودتان برش زده و درون ظرف سرو قرار دهید.
معمولا در تهیه دسرها ژله یک تاپینگ رایج است که طرفداران خودش را دارد. به دلیل تنوع طعم و رنگهایی که در پودر ژلهها وجود دارد، میتوان از انواع مختلف آن استفاده و دسرهای متفاوتی را تهیه کرد. در تهیه این دسر نیز الزام خاصی برای استفاده از طعم توتفرنگی وجود ندارد و شما میتوانید از هر ژلهای که دوست دارید همراه با میوه آن استفاده کنید.
یک قابلمه متوسط را روی حرارت قرار دهید نیم لیتر شیر در آن بریزید. به شیر، شکر و عصاره وانیل را اضافه کنید و تا زمانی که شکر در آن حل شود همزدن را ادامه دهید. بقیه شیر را درون یک ظرف دیگر ریخته و آرد ذرت را درون آن حل کنید. مواد را روی حرارت به صورت مداوم هم بزنید تا مایع غلیظ شود. حدود چهار دقیقه زمان برای همزدن و غلیظ شدن شیر نیاز است. پس از اینکه شیر قوام پیدا کرد آن را از روی حرارت بردارید.
یک قالب مستطیل شکل حدودا ۲۵×۳۵ سانتیمتری بردارید. درون یک کاسه کوچک مقداری شیر بریزید و بیسکوییتهای پتی بور را برای چند ثانیه درون شیر قرار داده و سپس کف قالب بچینید. توجه داشته باشید که بیسکوییتها را برای مدت طولانی درون شیر نگه ندارید تا له نشوند. پس از اینکه کف ظرف دو لایه بیسکوییت پتی بور چیدید، موادی را که در مرحله قبل آماده کرده بودید روی بیسکویتها ریخته و به خوبی روی آنها پخش کنید. بعد از اینکه سطح و کنارهها یکدست و صاف شدند، قالب را برای مدت زمان دو ساعت درون یخچال قرار دهید.
در مدتی که ظرف در یخچال قرار دارد میتوانید ژله را آماده کنید. یک ظرف نسبتا بزرگ برداشته و پودر ژله را در آن بریزید. حالا آب جوش را به آنها اضافه کرده و هم بزنید تا ذرات ژله به خوبی در آب داغ حل شوند. حالا آب سرد را به ظرف اضافه کرده و مجددا هم بزنید. پس از مخلوط شدن و حل شدن ژله در آب، آن را کنار بگذارید تا خنک شود. ظرف ژله توتفرنگی را برای خنک شدن در یخچال قرار ندهید.
پس از اینکه از قرار گرفتن قالب دسر در یخچال دو ساعت گذشت و کرم سرد و آماده شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید. محلول ژله و آب را به آرامی و کمکم روی ظرف دسر بریزید تا تمام سطح آن را بپوشاند. حالا ظرف را برای سه ساعت در یخچال قرار بدهید تا ژله خودش را بگیرد. بعد از این زمان دسر شما آماده سرو است. آن را از یخچال بیرون آورده و برش بزنید. میتوانید از توت فرنگی تازه برای تزیین دسرتان نیز استفاده کنید.
اگر به دسر تیرامیسو علاقهمندید، اما وقت کافی برای تهیه آن را ندارید، رسپی این دسر لیوانی بسیار به طرز تهیه تیرامیسو نزدیک است. پس اگر دوست دارید در کمترین زمان ممکن یک تیرامیسوی خوشمزه آماده کنید، این دسر لیوانی با بیسکوییت پتیبور ارزش امتحان کردن دارد.
در ابتدای کار تخممرغها را شکسته و زرده و سفیده آنها را در دو ظرف جداگانه بریزید. به ظرف زردهها شکر و پنیر ماسکارپونه اضافه کرده و حسابی هم بزنید تا کمی پف کند و به مایعی یکدست تبدیل شود. سپس نوبت به سفیدهها میرسد. با یک همزن برقی سفیدهها را تا حدی بزنید که حسابی پف کرده و حجم آن دو برابر شود. سپس سفیدهها را به آرامی به ظرف زرده تخممرغ و شکر اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
بیسکوییتهای پتی بور را درون یک ظرف بریزید و خرد کنید. بهتر است بیسکوییتها زیاد حالت پودری نداشته باشند و ذرات آنها مقداری درشت باشد. حالا یک لیوان که دهانه نسبتا پهنی داشته باشد برداشته و مقداری از بیسکوییتها را کف آن ریخته و با یک قاشق صاف کنید. برای لایه بعدی مقداری از کرمی که در مرحله قبل درست کردید بریزید و سپس روی آن را بیسکوییت خرد شده قرار دهید. این کار را تا وقتی که لیوان کاملا پر شود تکرار کنید و سعی کنید لایه آخر کرم قرار بگیرد. سپس لیوانهای دسر را برای ۱۲ ساعت در یخچال قرار بدهید تا بافت مناسب خود را پیدا کند.
بعد از گذشت ۱۲ ساعت لیوانها را از یخچال درآورده و روی آنها مقداری پودر کاکائو الک کنید. دسر شما آماده است و میتوانید با آن از مهمانهایتان پذیرایی کنید.
کرم کاستارد یک کرم فرانسوی است که در تهیه بسیاری از دسرها به کار میرود. این کرم از ترکیب زرده تخممرغ، شکر و نشاسته تهیه شده و اغلب به عنوان فیلینگ یا تاپینگ در دسرهای مختلف استفاده میشود. ترکیب کرم کاستارد با بیسکوییت پتیبور میتواند به تجربهای خوشمزه برایتان تبدیل شود.
یک قابلمه متوسط برداشته و روی حرارت قرار دهید. ابتدا شیر را درون ظرف بریزید سپس زرده تخم مرغ را به شیر اضافه کرده و هم بزنید. پس از اینکه زرده تخم مرغ در شیر حل شد در ادامه آرد، ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. سعی کنید مواد را خوب مخلوط کنید تا زمانی که تمام گلولههای آرد و نشاسته در شیر حل شوند. همزدن را تا جایی ادامه دهید که مواد غلیظ شوند. پس از اینکه مواد به غلظت کافی رسید، ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را به آن اضافه کنید. پس از اضافه کردن خامه هم مواد را خوبی با هم مخلوط کنید.
یک قالب گرد با قطر ۱۲ سانتیمتر یا یک قالب مربعی ۲۱×۲۱ سانتیمتری بردارید. کف و دیوارههای قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس توتفرنگیها را ورقهای برش بزنید و کنار بگذارید. کف قالب را بیسکوییت پتیبور و کنار دیوارههای آن توتفرنگی بچینید. نیمی از کرمی که در مرحله قبل درست کردهاید را توی قالب بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. یک ردیف دیگر بیسکوییت پتی بور روی کرم بچینید و بقیه مایه کرمی را ریخته و سطح آن را صاف کنید. مجدد سطح کرم را با بیسکوییت پتیبور بپوشانید. قالب را برای چند دقیقه در دمای اتاق نگه دارید تا از حرارت بیفتد و سپس آن را به یخچال انتقال دهید تا کاملا سرد شود.
توتفرنگیها را خورد کنید و آنها را داخل تابه بریزید. برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا تکههای توتفرنگی له شوند. بعد از اینکه تکههای میوه له شدند و آب انداختند، آنها را درون مخلوط کن بریزید و پوره کنید. پوره را مجددا روی حرارت گذاشته و یک قاشق غذاخوری نشاسته را درون مقداری آب حل کنید. محلول نشاسته را به همراه شکر به پوره توتفرنگی اضافه و مخلوط کنید تا شکر در آن حل شود. پس از مخلوط و یکدست شدن مواد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
پس از گذشت دو ساعت دسر را از یخچال خارج کرده و آن را روی ظرف سرو برگردانید. سُس توتفرنگی که به عنوان تاپینگ تهیه کردهاید را روی دسر بریزید و روی آن را صاف کنید. سپس دوباره برای یک ساعت دیگر ظرف را درون یخچال بگذارید تا سُس کاملا ببندد. بعد از یک ساعت دسر را از یخچال خارج کرده و با مقداری پودر پسته آن را تزیین و نوش جان کنید.
این دسر بیسکوییتی دو رنگ میتواند یک انتخاب خوب برای مهمانی و دورهمیها باشد. چراکه تهیه آن چندان سخت و زمانبر نیست و مهمانان شما بعد از برش زدن آن از ترکیب رنگ زیبای آن شگفتزده خواهند شد.
برای شروع، یک لیتر شیر را درون شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود. یک کاسه برداشته و شکر را همراه با آرد ذرت، درون آن بریزید و با هم مخلوط کنید. تخممرغها را یکی پس از دیگری به ظرف اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید تا زمانی که دانههای شکر کاملا درون تخممرغ حل شود. پس از اینکه شیر کمی گرم شد، یکسوم آن را به ترکیب تخممرغ اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا درون شیر حل شود. حالا مواد درون ظرف را به قابلمه شیر که روی حرارت قرار دارد اضافه کنید و شروع به همزدن کنید. به محض اینکه شیر به نقطه جوش رسید آن را از روی حرارت برداشته و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در ترکیب درون قابلمه ذوب شود.
مواد درون قابلمه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک ظرف از مواد، شکلات آبشده اضافه کرده و مخلوط کنید. یک قالب ۲۰×۲۰ با ارتفاع حداقل ۵ سانتیمتری بردارید. مقداری شیر درون یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. بیسکوییتهای پتی بور را برای چند ثانیه درون شیر قرار داده و سپس کف قالب بچینید. بعد از اینکه کف قالب با بیسکوییت پر شد یک لایه کرم شکلاتی روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. روی این لایه یک ردیف دیگر بیسکوییت پتی بور که در شیر خیسانده شده بچینید. این بار روی بیسکوییتها را با کرم سفید بپوشانید. به عنوان لایه آخر، از بسکوییت آغشته به شیر استفاده میکنیم و پس از اتمام کار ظرف را در یخچال قرار میدهیم.
به دسر زمان بدهید تا درون یخچال کاملا سرد شود. بعد از گذشت یک یا دو ساعت، میتوانید ظرف دسر را از یخچال بیرون آورده و روی آن را با شکلات رندهشده تزیین کنید.
تا اینجا انواع مختلفی از دسر بیسکوییت پتیبور را یاد گرفتیم. علاوه بر میوه تازه، ژله و شکلات، میتوانید در ادامه طرز تهیه دسر بیسکوییت پتی بور با خامه را نیز بیاموزید.
در ابتدای کار برای تهیه خامه، دو پیمانه شیر، شکر و وانیل را درون یک قابلمه شیرجوش ریخته و روی حرارت قرار دهید. مواد را به خوبی با شیر مخلوط کنید تا شکر در شیر حل شود. حالا اجازه بدهید که مواد روی حرارت متوسط گرم شوند و قبل از جوشیدن آنها را از روی حرارت بردارید. در مدت زمانی که شیر در حال گرم شدن است، در یک ظرف جداگانه زردههای تخممرغ، نصف پیمانه شیر، آرد و نشاسته ذرت را ریخته و با همزن با یکدیگر ترکیب کنید تا تبدیل به مایعی یکدست شود. حالا نوبت به اضافهکردن شیر گرم به مواد داخل ظرف میرسد.
شیر را به آرامی به مواد اضافه کرده و سریع هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. حالا تمام این مخلوط را یک بار از صافی رد کنید و درون قابلمه برگردانید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا غلیظ شوند. پس از غلیظشدن مواد را از روی حرارت بردارید و دو قاشق غذاخوری خامه سنگین به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن خامه، برای ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.
روی سطحی صاف یک سلفون پهن کنید؛ و ۱۸ بیسکوییتهای پتیبور را با ابعاد ۶×۳ بیسکوییت بچینید و از کرمی که در مرحله قبل آماده کردید روی آنها بمالید. دو عدد موز را پوست کنده و در وسط دسر به صورت طولی قرار دهید. اطراف موزها را بیسکوییت بچینید و کرم باقیمانده را روی بیسکوییت و موزها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند. حالا به آرامی بسکوییتهای دو سمت موزها را به آرامی با سلفون بلند کرده و به صورت هرمی دو سر آنها را به هم برسانید. دسر را برای مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
خامه سنگین را در یک کاسه ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید. مواد را با یک همزن برقی تا زمانی که حجم آن زیاد شود مخلوط کنید. پس از افزایش حجم و سفت شدن مواد، خامه قنادی شما آماده است.
پس از گذشت زمان مورد نظر، دسر را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن را خامهکشی کنید. میتوانید برای تزیین از شکلات آب شده و برگ نعنا استفاده کنید. پس از تزیین مجدد دسر را در یخچال قرار دهید تا خامه قنادی بافت خود را حفظ کند. دسر شما پس از سرد شدن آماده سرو است.
دسری که در این قسمت آموزش میبینید نوعی ترافل شکلاتی محسوب میشود. این نوع ترافل به دلیل شکل ظاهری و به کار رفتن انواع مغز آجیلها در آن میتواند برای کودکان بسیار جذاب باشد. شما میتوانید گردو را با مغزهای مورد علاقه کودکتان جایگزین کنید و به جای شهد از انواع شیره مثل شیره خرما استفاده کنید.
ابتدا بیسکوییتها را درون یک کاسه ریخته و خرد کنید. سپس گردوی خرد شده را به آنها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. ما برای تهیه این دسر به پودر بیسکوییت نیاز نداریم، بنابراین بهتر است بیسکوییتها پودر نشوند و مقداری درشت باشند.
درون یک شیرجوش آب ریخته و شکر و پودر کاکائو را در آن حل کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه بدهید برای پنج دقیقه بجوشد تا مقداری غلیظ شود.
پس از اینکه شربت غلیظ شد آن را به مخلوط بیسکوییت و گردو اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس روی ظرف را با یک دستمال بپوشانید و اجازه بدهید برای یک ساعت در دمای اتاق بماند.
میتوانید برای تزیین مقداری شکلات را درون یک ظرف رنده کرده یا از نوع آماده آن استفاده کنید. کف دستتان را کمی مرطوب کرده و به اندازه یک گردوی بزرگ از مواد را برداشته و کف دستتان گرد کنید. حالا توپکهایی که درست کردهاید را درون ظرف شکلات بغلتانید تا به آنها بچسبد. وقتی سرتاسر توپکها از شکلات پوشیده شد آنها را درون ظرف سرو بچینید و حداقل دو ساعت قبل از مصرف در یخچال قرار دهید.
فردا تولد یکی از عزیزان شماست و دوست دارید کیک متفاوتی برایش آماده کنید؟ پیشنهاد ما این کیک بیسکوییت پتیبور است که سریع و فوری آماده میشود. این کیک بیسکوییتی میتواند جای کیکهای خامهای سنگین و زمانبر را برای شما پر کرده و البته در طعم و مزه نیز با آنها رقابت کند.
ابتدا به اندازه یک پیمانه قهوه دم کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از دمکردن قهوه، قهوه فوری را نیز درون یک فنجان کوچک ریخته و آماده کنید. یک کاسه برداشته و تخممرغها را در آن بشکنید. پودر قند را به آن اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا مایعی یکدست شکل بگیرد. کره را که به دمای محیط رسیده به صورت مکعبی برش بزنید و کمکم به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه کنید. یک قاشق از قهوه فوری را به ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
یک قالب مستطیلیشکل بردارید و کف آن را بیسکوییت پتی بور بچینید. پس از چیدن بیسکوییتها یک لایه از کرمی که مرحله قبل آماده کردید روی بیسکوییتها بمالید و سطح آن را صاف کنید. بیسکوییتهایی که قرار است در لایه بعد بچینید را ابتدا درون ظرف قهوه سرد شده خیسانده و سپس توی قالب بچینید. روی این لایه هم کرم بمالید و این مراحل را تا پر شدن قالب تکرار کنید. قالب پر شده را برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
در این فاصله ورقههای ژلاتین را درون آب قرار دهید و اجازه بدهید ۵ دقیقه در آب بماند تا حل شود. یک قابلمه متوسط بردارید و پودر کاکائو و آب را در آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. کاکائو را به خوبی با آب مخلوط کنید تا از حالت گلولهای خارج شود. حالا کمی خامه به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. پس از اینکه مواد ترکیب شدند، بقیه خامه و شکر را نیز اضافه کرده و به آرامی مواد را هم بزنید. حرارت را روی متوسط به بالا تنظیم کنید و به محض جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید. ژلاتینهای حل شده در آب را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یکدست شدن مایع شکلاتی، آن را برای دو ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود.
دسر را از یخچال خارج کرده و آن را از قالب دربیاورید. کیک را برای تزیین روی یک پایه توری قرار دهید. روکش شکلاتی را قبل از اینکه روی کیک بریزید، یک بار از صافی رد کنید. حالا مایع روکش را به آرامی از یک طرف کیک بریزید و به سمت دیگر آن بروید. سعی کنید با این کار شکلات روی تمام قسمتهای آن پخش شود. اگر قسمتهایی بدون روکش ماند، بلافاصله با یک قاشق آن قسمتها را نیز پوشش دهید. کیک پتی بور شکلاتی را قبل از استفاده برای یک شب در یخچال قرار داده و سپس نوش جان کنید.
تا اینجا نُه روش جذاب و آسان برای تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور را یاد گرفتیم. در ادامه به چند سوال پرتکرار درباره تهیه این دسرها پاسخ میدهیم.
برای تهیه دسر بیسکوییت پتی بور از چه میوههایی میتوان استفاده کرد؟
میوهای که برای تهیه اغلب دسرها از آن استفاده میشود موز است، اما اگر مایل باشید میتوانید آن را با میوههای تازه دلخواهتان مثل تمشک، بلوبری و … جایگزین کنید. فقط مراقب باشید میوهای که انتخاب میکنید بیش از اندازه آبدار نباشد.
به جای گردو در دسر بیسکوییتی از چه جایگزینهایی میتوانیم استفاده کنیم؟
اگر به هر دلیلی تمایلی به استفاده از گردو ندارید، میتوانید آن را با انواع دیگر مغزها مانند فندق یا بادامزمینی خرد شده جایگزین کنید. انتخاب مغز کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
به جای خامه قنادی از چه روکشی میتوان استفاده کرد؟
اگر خامه قنادی در منزل ندارید یا مایلید آن را جایگزین کنید، میتوانید از شکلات آب شده یا روکش شکلاتی که در دسر آخر استفاده شد استفاده کنید.
پاسخ ها