حلوای پسته یکی از انواع حلوا است که طعم بسیار خوبی دارد و یک دسر مجلسی ساده محسوب می شود که میتوانید در میهمانی ها برای میهمانانتان سرو کنید.
نمناک: حلوای پسته یکی از انواع حلوا است که طعم بسیار خوبی دارد و یک دسر مجلسی ساده محسوب می شود که میتوانید در میهمانی ها برای میهمانانتان سرو کنید.
حلوای پسته یکی از انواع حلواهای خوشمزه و سوغاتی بی نظیر شهر ارومیه است که معمولا برای مراسم مذهبی، مهمانی، دورهمی های شبانه،شیرینی ماه رمضان مناسب است. این حلوا به صورت آماده در قنادی ها وجود دارد اما تهیه این نوع حلوا در خانه با توجه به رسپی این بخش از نمناک کار چندان سختی نیست و فقط باید سرعت عمل و دقت کافی داشته باشید تا به بهترین شکل این حلوا را درست کنید.
مواد لازم تهیه حلوای پسته
مواد لازم | مقدار |
پودر پسته | نصف لیوان |
پودر قند | ۱ لیوان |
آرد سه صفر یا آرد قنادی | ۳ لیوان |
روغن جامد | ۳/۴ لیوان |
کره | ۲۵ گرم |
شکلات | ۲۰۰ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه حلوای پسته مجلسی
آرد را 3 مرتبه الک کنید.
تزیین حلوا پسته
برای تزئین حلوا می توانید از شکلات سکه ای، شیری یا تخته ای استفاده کنید.
نکات مهم تهیه حلوا پسته
برای تهیه حلوا پسته بهتراست از آرد قنادی و یا آرد سه صفراستفاده نمایید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای پسته
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد .
حلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب میباشد .
پاسخ ها