سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

بهترین زمان برای خوردن سالاد چه زمانی است؟

غذا خوردن یکی از کارهای مهمی است که افراد در طول روز آن را انجام می‌دهند و به این دلیل، مهم تلقی می‌شود که به‌نوعی انرژی موردنیاز بدن را در طول روز تامین می‌کند.

همشهری آنلاین: غذا خوردن یکی از کارهای مهمی است که افراد در طول روز آن را انجام می‌دهند و به این دلیل، مهم تلقی می‌شود که به‌نوعی انرژی موردنیاز بدن را در طول روز تامین می‌کند.

 اگر شیوه غذا خوردن افراد صحیح نباشد این مساله را با مشکل مواجه می‌کند. برخی از افراد برای خودشان عادت‌های غذایی ویژه‌ای دارند که برایشان مشکلی به‌وجود نمی‌آورد؛ در حالی که همان عادت غذایی ممکن است بدن فرد دیگری را دچار مشکل کند. پس در رابطه با عادت‌های غذایی نمی‌توان یک نظر قطعی داد. یکی از این عادت‌ها مصرف ترشی، سالاد و ماست همراه با غذاست که ذهن برخی از افراد را درگیر خود می‌کند.  

سالاد را چه وقت بخوریم؟

زمان خوردن سالاد برای برخی افراد به یک دغدغه تبدیل شده است. بعضی‌ها از روی عادت آن را قبل از غذا و برخی دیگر همراه یا بعد از غذا می‌خورند. نکته‌ای که در رابطه با سالاد وجود دارد، این است که مصرف سالاد یا حتی سبزی به هر شکل که باشد برای بدن مفید است. البته افراد چاق بهتر است که آن را قبل از غذا بخورند تا اشتهایشان تا حدودی کاهش پیدا کند. افراد لاغر، هم می‌توانند سالاد را همراه غذا بخورند و هم بعد از غذا و بهتر است که این افراد سالاد را قبل از غذا نخورند تا جلوی اشتهای آنها گرفته نشود.  

یادآوری یک نکته

شیوه‌های خوردن غذا در افراد متفاوت است و تاثیری که روی بدن یا اشتها می‌گذارد، از فردی به فرد دیگر فرق می‌کند؛ برای مثال شاید فردی لاغر باشد و سالاد را پیش از غذا هم بخورد ولی روی اشتهای او تاثیری نداشته باشد، در حالی که در دیگری باعث کاهش اشتها شود. پس باید این نکته را یادآور شد که نمی‌توان با پیچیدن یک نسخه تکراری، عادت‌های غذایی را هدف گرفت.  

چاشنی‌های سالادی

استفاده از سس‌های مایونز در سالاد چه برای افراد لاغر و چه برای افراد چاق به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. در افرادی هم که چربی خون دارند باعث بالا رفتن آن می‌شود. استفاده از روغن زیتون در حد یک چاشنی و طعم‌دهنده برای سالاد ایرادی ندارد.

ترشی‌های اشتهاآور

استفاده از ترشی پیش از غذا معمولا با افزایش اشتها همراه است؛ به همین دلیل به افراد چاق توصیه می‌شود که آن را همراه یا بعد از غذا مصرف کنند.

ترشی برای افرادی که فشار خون بالایی دارند می‌تواند مفید باشد ولی نباید این نکته را از یاد برد که بیشتر ترشی‌هایی که در بازار به فروش می‌رسند نمک زیادی دارند و باعث بالا رفتن فشار خون می‌شوند. پس افراد مبتلا به فشار خون بالا باید به میزان نمک ترشی توجه ویژه‌ای داشته باشند و بهتر است که از ترشی‌هایی که خودشان در منزل درست می‌کنند استفاده کنند. همان‌طور که می‌دانید ترشی اسید بالایی دارد و خوردن آن بدون غذا ممکن است در بعضی افراد مشکلات گوارشی به وجود آورد؛ در نتیجه افراد حساس باید آن را حتما همراه با غذا میل کنند.  

تصور نادرست

برخی از افراد فکر می‌کنند که با خوردن ترشی همراه با غذای چرب می‌توانند از میزان چربی در بدن بکاهند و به نوعی اثرات آن را کاهش دهند؛ در حالی که این تصور کاملا نادرست است. ترشی همراه با غذای چرب وارد معده می‌شود ولی عمل هضم چربی در روده انجام می‌شود؛ در نتیجه هیچ توجیه علمی‌ای برای این مساله وجود ندارد که ترشی می‌تواند اثر چربی را کم کند.  

ماست بی‌آزار!

خوردن ماست هیچ عارضه‌ای برای بدن به وجود نمی‌آورد؛ چه قبل از غذا باشد، چه همراه با آن و چه بعد از آن. پس بهتر است که افراد آن را با توجه به ویژگی‌های بدنی خود مصرف کنند. خوردن ماست در برخی از افرادی که به این ماده غذایی حساسیت دارند مشکلاتی را به وجود می‌آورد که معمولا با خوردن ماست ترش تشدید می‌شود ولی به‌طور کل ماست مشکلی برای گوارش به وجود نمی‌آورد.

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋