طرز تهیه کلوچه های کرم افرا
در این مقاله از ، با طرز تهیه کلوچه های کرم افرا آشنا می شوید. کلوچه های کره ای با طعم افرا که با کرم کره افرا صاف می شوند، یک خوراکی خوشمزه با طعم پاییزی را ایجاد می کنند که یادآور غذاهای کلاسیک کانادایی است.
این شیرینی های شیرین کره ای خوشمزه، یک شیرینی خانگی است که یادآور شیرینی های خامه ای نمادین کانادایی افرا است. نان کوتاه ترد و باترکریم افرای کرکی یک دسر یا میان وعده پاییزی فوق العاده را می سازد.
آرد همه منظوره | 169 گرم یا 1/4 فنجان قاشق و صاف شده |
کره بدون نمک نرم شده | 113 گرم |
شکر گرانول | 56 گرم یا 1/4 فنجان |
عصاره افرا | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک خوب | 1/2 قاشق چایخوری |
کره بدون نمک نرم شده | 113 گرم |
عصاره افرا | 1/4 قاشق چایخوری |
شربت افرا | 2 قاشق غذاخوری |
پودر قند | 200 گرم یا 1/2 پیمانه |
ابتدا مواد لازم را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه های کرم افرا
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کره، عصاره افرا، نمک و شکر را حدود ۱ تا ۲ دقیقه با همزن بزنید تا نرم و کرم رنگ شود.
آرد را به آرامی اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شود، اما هنوز بافتی شبیه به خرده های آرد داشته باشد. سپس خمیر را روی یک سطح تمیز قرار دهید و آن را ورز بدهید، تا آن را به یک خمیر منسجم تبدیل کنید.
خمیر را به وسیله وردنه به ضخامت ۱/۸ تا ۱/۴ اینچ باز کنید و با استفاده از قالب بیسکویت خود، شکل های دلخواه را برش دهید و روی کاغذ روغنی یا سیلپات قرار دهید.
طرز پخت بیسکویت های کرم افرا
سپس بیسکویت ها را روی یک سطح صاف مناسب برای فریزر، مثل یک سینی فر، قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
بیسکویتها را به سینی پخت که در دمای اتاق است منتقل کرده و به مدت ۶-۸ دقیقه بپزید.
اجازه دهید کاملاً روی توری خنک شوند.
طرز تهیه بیسکویت با کرم افرا
کره، عصاره و شربت افرا را تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند، خوب بزنید.
پودر قند را اضافه کرده و با سرعت پایین بزنید تا شروع به مخلوط شدن کند.
سپس سرعت همزن را زیاد کرده و بزنید تا کرم نرم و پف دار شود.
نیمی از بیسکویتها را برعکس کنید. با استفاده از یک قیف شیرینی پزی یا یک کاردک کوچک آنها را پر کنید. سپس بیسکویتهای دیگر را روی آنها قرار دهید.
می توانید آن را به مدت ۷ روز می توانید در دمای اتاق و در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
طرز تهیه بیسکویت با فیلینگ کرم افرا
بیسکویتها را از فر زمانی خارج کنید که وسط آنها خشک شده باشد، اما قبل از قهوه ای شدن برای داشتن بیسکویتی نرم، یا اجازه دهید در فر بمانند تا لبه ها طلایی شوند تا بیسکویتی ترد داشته باشید.
تعداد بیسکویتها بستگی به اندازه قالب بیسکویت دارد. من حدود ۴۰ بیسکویت یک اینچی درست کردم، اما برای شما ممکن است بیشتر یا کمتر شود.
اگر کرم (فراستینگ) شما خیلی غلیظ است، یک قاشق چایخوری شیر به آن اضافه کنید تا رقیق شود. اگر خیلی رقیق است، ۲ قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها