دنیای علم science

دنیای علم science

گشتی در دنیای علم و دانش
توسط ۱ نفر دنبال می شود

طرز تهیه لازانیا اسفناج؛ لازانیا لذیذ پرطرفدار بین گیاهخواران

طرز تهیه لازانیا اسفناج؛ لازنیای خوشمزه محبوب گیا‌خواران

چهار نوع پنیر و اسفناج تازه در کنار هم یک لازانیای ساده اما بسیار خوشمزه را خلق می‌کنند که حتی طرفداران گوشت نیز آن را دوست خواهند داشت. امروز با هم طرز تهیه لازانیا اسفناج را یاد می‌گیریم، یک لازانیای محبوب برای گیاه‌خوران که گوشت خوران هم عاشقش می‌شوند.

اگر لازنیای گوشتی دوست دارید: طرز تهیه لازانیا گوشت؛ یک غذای وسوسه‌انگیز و خوشمزه
طرز تهیه لازانیا اسفناج
زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه
کل زمان: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
مناست برای: ۸ نفر

لازانیای اسفناج

لازانیای اسفناج نسخه‌های مختلفی دارد، اما این نسخه محبوب ما است. چرا؟ چون است و مقدار زیادی پنیر در آن استفاده شده. این غذا غنی و پر از طعم است، اما همزمان اسفناج تعادل خوبی به آن می‌بخشد و مصرف سبزیجات را لذت‌بخش‌تر می‌کند. برای بهترین طعم اسفناج، این دستور پخت از اسفناج تازه‌ای که سرخ شده و با ریکوتا و پارمزان مخلوط شده استفاده می‌کند. مطمئن شوید که اسفناج را به خوبی خشک کنید تا بافت لازانیا به بهترین شکل باشد.

نکات آشپزخانه

برای گرفتن رطوبت اضافی از اسفناج، آن را بین دستمال کاغذی یا یک پارچه تمیز فشار دهید. همچنین می‌توانید از یک صافی ریز برای فشار دادن و تخلیه رطوبت استفاده کنید.

آماده‌سازی مواد لازنیای اسفناج

طرز تهیه لازانیا اسفناج؛ لازنیای خوشمزه محبوب گیا‌خواران

پیش آماده‌سازی:
لازانیای اسفناج را با پوشاندن کامل در پلاستیک و سپس فویل آلومینیومی فریز کنید، یا آن را در ظرف‌های مقاوم به فریزر قرار دهید. این لازانیا می‌تواند ۱ تا ۲ ماه در فریزر نگهداری شود. برای گرم کردن، آن را یک شب در یخچال ذوب کنید و سپس در فر بپزید تا کاملاً گرم شود.

مواد لازم

ریکوتا اسفناج :

  • ۱/۴ پیمانه روغن زیتون
  • ۱ پیمانه پیاز شیرین متوسط، ریز خرد شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۳ بسته (هرکدام حدود ۲۲۰ گرم) اسفناج تازه
  • ۱ ظرف (۴۲۰ گرم) پنیر ریکوتای پرچرب
  • ۱ اونس پنیر پارمزان، رنده‌شده
  • ۱ تخم مرغ بزرگ، زده‌شده

سس مورنی:

سس مورنی
سس مورنی
  • ۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده
  • ۱/۴ پیمانه آرد همه‌منظوره
  • ۴ پیمانه شیر پرچرب
  • ۸ اونس پنیر گرویر(سوئیسی) یا پنیر صبحانه، رنده‌شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۸ قاشق چای‌خوری جوز هندی آسیاب‌شده

لازانیا:

  • ۱۲ ورقه لازانیای خام
  • ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا پرچرب، رنده‌شده (۴ پیمانه)

طرز تهیه لازانیا اسفناج خوشمزه ( گام به گام)

طرز تهیه لازانیا اسفناج؛ لازنیای خوشمزه محبوب گیا‌خواران

آماده‌سازی اسفناج ریکوتا

  1. در یک ماهی‌تابه بزرگ با دیواره‌های عمیق، روغن را روی حرارت متوسط-بالا گرم کنید.
  2. پیاز، ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک و ۱/۴ قاشق چای‌خوری فلفل را اضافه کنید و به مدت حدود ۴ دقیقه بپزید. این مخلوط را گاهی هم هم بزنید تا شفاف شود.
  3. اسفناج را یواش یواش اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید، به طور مداوم هم بزنید تا تمام اسفناج‌ها له شوند.
  4. اسفناج پخته‌شده را به یک صافی منتقل کرده و فشار دهید تا حداکثر مایع خارج شود.
  5. ۱ و ۱/۲ پیمانه از مخلوط اسفناج را کنار بگذارید.
  6. ۱ پیمانه باقیمانده اسفناج را به یک خردکن غذا منتقل کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ خرد کنید، تا زمانی که کاملاً خرد شود.
  7. اسفناج خرد شده را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. ریکوتا، پارمزان، تخم‌مرغ، و ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک و ۱/۴ قاشق چای‌خوری فلفل باقی‌مانده را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. این مخلوط را کنار بگذارید.

آماده‌سازی سس مورنی ( سس پنیر)

  1. ماهی‌تابه بزرگ با دیواره‌های عمیق را تمیز کنید.
  2. کره را اضافه کرده و روی حرارت متوسط گرم کنید.
  3. سیر را اضافه کرده و به مدت حدود ۱ دقیقه بپزید تا عطر آن آزاد شود، گاهی هم هم بزنید.
  4. آرد را اضافه کرده و به طور مداوم هم بزنید تا رنگ روغن طلایی روشن شود، حدود ۱ دقیقه.
  5. شیر را به تدریج اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا به حالت جوش بیاید. روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و به مدت حدود ۳ دقیقه بپزید، گاهی هم هم بزنید تا سس غلیظ شود و بتواند پشت قاشق را بپوشاند.
  6. پنیر گرویر را به تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً ذوب شده و صاف شود.
  7. از روی حرارت بردارید و نمک و جوز هندی را اضافه کنید و مخلوط کنید.

پخت ورقه لازانیا

  1. ورقه لازانیا را طبق دستور بسته‌بندی در یک قابلمه بزرگ آب جوش و نمک‌دار بپزید، گه‌گاهی هم بزنید تا به حالت آل دنته برسند.
  2. ورقه را آبکش کرده و زیر آب سرد بشویید.
  3. ورقه‌ها را بین لایه‌های دستمال کاغذی خشک کنید.

مخلوط کردن و پخت لازانیا

  1. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید.
  2. ۳/۴ پیمانه سس مورنه را در کف یک سینی فلزی یا ظرف سرامیکی ۱۳ در ۹ اینچی پخش کنید.
  3. ۳ ورقه لازانیا را روی سس قرار دهید.
  4. ۱ پیمانه ریکوتا اسفناج را روی ورقه‌های لازانیا بمالید.
  5. ۱/۲ پیمانه از مخلوط اسفناج کنار گذاشته شده را اضافه کنید.
  6. ۱ پیمانه پنیر موزارلا و ۳/۴ پیمانه سس مورنه را روی آن بریزید.
  7. این فرآیند لایه‌بندی را دو بار تکرار کنید.
  8. در آخر، ۳ ورقه لازانیا باقی‌مانده، ۱ پیمانه سس مورنه و ۱ پیمانه پنیر موزارلا را روی بالای لازانیا قرار دهید.
  9. ظرف را با فویل آلومینیومی که با روغن اسپری شده بپوشانید.
  10. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید.
  11. فویل را بردارید و به پخت ادامه دهید تا لازانیا در لبه‌ها پخته و روی آن یک لایه طلایی تشکیل شود.
  12. دمای فر برای سرخ کردن افزایش دهید و تا زمانی که پنیر قهوه‌ای و حباب‌دار شود، به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بپزید.
  13. ظرف را از فر خارج کرده و قبل از سرو به مدت ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

سوالات متداول

آیا قبل از اضافه کردن اسفناج باید آن را پخت؟

بله، اسفناج مقدار زیادی آب دارد و باید پخته شود تا رطوبت اضافی آن گرفته شود. این کار از آبکی شدن لازانیا در حین پخت جلوگیری می‌کند.

چرا لازانیای اسفناج من آبکی است؟

اگر اسفناج در هنگام پخت رطوبت اضافی آزاد کند، لازانیا ممکن است آبکی شود. از اسفناج پخته‌شده و خشک استفاده کنید و همچنین از اضافه کردن بیش از حد سس به لازانیا خودداری کنید. اجازه دهید لازانیا بعد از پخت کمی استراحت کند تا سفت‌تر شود.

آیا می‌توان از اسفناج یخ‌زده به جای تازه استفاده کرد؟

بله، می‌توانید از اسفناج یخ‌زده استفاده کنید، اما حتماً آن را با یک حوله‌ی تمیز خشک کنید تا از آبکی شدن لازانیا جلوگیری شود.

منبع:‌ foodandwine

دنیای علم science
دنیای علم science گشتی در دنیای علم و دانش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋