sadr.aria

sadr.aria

آشنایی با دنیای متاورس و ارزهای دیجیتال
 ۱ نفر را دنبال می کند

16 میوه ای که حکم بانک خون را برای بدن دارند

کمبود آهن یا گلبول های خونی به این معنی است که بدن اکسیژن کافی دریافت نمی کند که باعث اختلال در عملکرد اندام های بدن می شود. کم خونی علل مختلفی مانند کمبود آهن، کمبود اسید فولیک، افت فشار خون شدید و غیره دارد. اگر صورتی رنگ پریده و زرد دارید، احتمالاً مبتلا به کم خونی هستید که با رژیم غذایی مناسب می توان آن را زود درمان کرد. در این مقاله به بررسی میوه هایی که می تواند به شما در روند بهبود کم خونی کمک نماید می پردازیم.


 

 

 

انار

انار منبع غنی اسید اسکوربیک، آهن، ویتامین E و A است که یکی از خون ‌ساز ترین میوه‌ هاست. دانه های انار کارخانه های تولید آهن بدن هستند. این دانه های یاقوتی سرخ با آنتی اکسیدان های خود، چربی اضافی دیواره رگ ها را از بین می برند و با افزایش سطح اکسیژن، گردش خون را در بدن تنظیم می کنند.

 

 

موز

موز دومین میوه ای است که از فهرست میوه های خون ساز انتخاب شده است. این میوه زرد رنگ منبع غنی آهن است و مصرف روزانه آن حتی به مقدار کم باعث تحریک تولید هموگلوبین در خون خواهد شد. موز علاوه بر اینکه کپسول اسید فولیک است، همراه با ویتامین B، تولید سلول های خونی را تسریع می کند. به طور خلاصه، موز، اگرچه رنگ زرد دارد، اما یکی از خون ‌سازترین میوه ‌ها در جهان است.

 

 

سیب

سیب به تنهایی یک داروخانه ارگانیک کامل است. یکی از مزایای میوه سیب این است که در هر زمانی از سال در دسترس می باشد. سیب منبع غنی آهن و همچنین مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که تولید هموگلوبین مورد نیاز بدن را تحریک می کند.

 

 

آلو

آلو خشک با وجود آهن و ویتامین C یکی از بهترین میوه های خون ساز است. آلو خشک میوه ای استثنایی برای افزایش تولید هموگلوبین در خون است. نقش مهم آلو در خون سازی مربوط به منیزیم می باشد. آلو خشک و همچنین آلو قطره طلا منبع غنی منیزیم هستند. منیزیم به طور قابل توجهی گلبول های قرمز یا گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد و حمل و نقل اکسیژن را در بدن تنظیم می کند.

 

 

هلو

هلو منبعی غنی از ویتامین  C، میوه ای دلچسب و خوشمزه برای کم خونی است. همانطور که پرتقال در فصل زمستان به جذب آهن در بدن کمک می کند، هلو نیز ویتامین C شما را در تابستان تامین می کند. این میوه خون ساز با کمک به جذب آهن از تولید گلبول های قرمز معیوب در بدن جلوگیری می کند. هلو همچنین نقش مهمی در کاهش وزن، شفافیت پوست و افزایش سلامت چشم دارد.

 

 

گیلاس

گیلاس یکی دیگر از شگفتی های طبیعی برای درمان کم خونی است. به گفته کارشناسان تغذیه، گیلاس سرشار از آهن و مواد آلی است. گیلاس علاوه بر افزایش آهن در بدن، خون را نیز تصفیه می کند. با مصرف گیلاس، مواد آلی آن برای تصفیه و پاک سازی خون وارد کبد و قلب می شود.

 

 

انبه

اگر می خواهید به جنگ کم خونی بروید و از این بی حسی و خستگی ناشی از کم خونی خلاص شوید، انبه بخورید. انبه سرشار از آهن است و مصرف آن در رژیم غذایی زنان باردار و افراد مبتلا به کم خونی توصیه می شود. بافت نرم و سبک انبه برای هضم بهتر از موز برای افراد دارای سیستم گوارشی حساس مناسب است.

 

 

کامکوات

کامکوات یکی از میوه های مفید برای کم خونی به شمار می آید. در هر 100 گرم از کامکوات 86 میلی گرم آهن وجود دارد. میوه کامکوات به عنوان منبع مهم ویتامین C در جذب آهن بسیار مفید است.

 

 

طالبی

دسر تازه ای از طالبی، انبه و زغال اخته همراه با غذا متابولیسم آهن را به شدت بهبود می بخشد. البته یک لیوان آب طالبی تازه به تنهایی می تواند در جذب آهن موثر باشد. طالبی یکی از میوه های مهم در درمان کم خونی است.

 

 

کیوی

متخصصان تغذیه توصیه می کنند افراد مبتلا به کم خونی از مخلوط کیوی و آب پرتقال برای افزایش جذب آهن همراه با اسید فولیک و مکمل های آهن استفاده کنند. این ممکن است برای شما تعجب آور باشد، اما کیوی در لیست میوه های خونساز به عنوان منبع غنی ویتامین C قرار دارد.

 

 

نارگیل

در یک مطالعه، میزان آهن موجود در نارگیل با مقدار آهن موجود در اسفناج مقایسه شد. هر 100 گرم اسفناج 2.7 میلی گرم آهن و هر 100 گرم نارگیل حدود 2.3 میلی گرم آهن دارد. طبق این مطالعه، اسفناج، منبع مهم آهن، تفاوت چندانی با نارگیل ندارد. نارگیل یک بمب انرژی است و یکی از بهترین میوه های خون ساز برای افراد مبتلا به ضعف و کم خونی است.

 

 

زردآلو

زردآلو منبع آهن است، چه تازه و چه زمانی که خشک شود و به صورت برگف مصرف شود. اگر به دنبال یک میوه خوب برای درمان کم خونی هستید، میوه زردآلو انتخاب خوبی است، خوشبختانه زمانی که زردآلو تازه در دسترس نیست، می توان به جای آن از برگ زردآلو استفاده کرد. هر 100 گرم زردآلو حاوی 35 میلی گرم آهن است.

 

 

توت فرنگی

توت فرنگی نه تنها حاوی آهن کافی است (حدود 55 میلی گرم آهن در هشت توت فرنگی)، بلکه به بهبود جذب آهن در بدن نیز کمک می کند. توت فرنگی یکی از میوه هایی است که افراد دیابتی می توانند بدون نگرانی از افزایش قند خون از آن لذت ببرند. ظاهر جذاب و رنگارنگ، استفاده از این میوه را برای درمان کم خونی و دیابت در کودکان آسان کرده است.

 

 

خرمالو

خرمالو مانند سایر میوه های زمستانی سرشار از ویتامین C و آهن است. خرمالو میوه ای کامل با آنتی اکسیدان های قوی برای پاکسازی کبد و تصفیه کننده خون است.

 

 

انجیر

درمان کم خونی یکی از خواص انجیر است. درمان مشکلات گوارشی، سلامت قلب، کنترل فشار خون، درمان تنبلی کبد، تقویت سیستم ایمنی تنها بخشی از فواید مصرف انجیر است. انجیر خشک و انجیر تازه در هر دو مورد دارای ویژگی های بسیاری است. سلامت خود را با گنجاندن انجیر در رژیم غذایی خود تضمین کنید.

 

 

لیمو شیرین

لیمو شیرین با سطوح بالای ویتامین C و آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر کم خونی محافظت می نماید. دستگاه گوارش ما آهن موجود در گوشت، مرغ و ماهی را جذب می کند که به آهن هِم معروف است، اما آهن از منابع گیاهی (به غیر از آهن) بدون ویتامین C و اسید سیتریک به راحتی جذب نمی شود.

 

 

 

sadr.aria
sadr.aria آشنایی با دنیای متاورس و ارزهای دیجیتال

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋