مسئول مهمانسرای حرم مطهر کریمه اهلبیت(س) با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی در زمان طبخ، بسته بندی و توزیع غذا برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا از خرید دستگاه مکانیزه طبخ و آبکشی برای طبخ دو هزار برنج در هر ساعت خبر داد و گفت: از ویژگیهای این دستگاه تسریع در فرآیند پخت، تهیه برنج در کمترین زمان ممکن و کاربری آسان بدون دخالت دست و رعایت مسائل بهداشتی است. تعداد پرس برنج تهیه شده با استفاده از خط پخت و آبکشی مکانیزه در هر ساعت دو هزار پرس است.
پاسخ ها