اطلاع رسانی تبلیغاتی؛ کسب درآمد آنلاین با طراحی فروشگاه اینترنتی
کسب درآمد از طریق اینترنت یکی از چالشهایی است که خیلی از افراد در آن موفق بودهاند. با توجه به گسترش روزافزون استفاده مردم از اینترنت و وجود بستری مانند سوشال مدیا، کسبوکارهای اینترنتی رونق زیادی پیدا کردهاند. امروزه درصد بالایی از افراد به اینترنت و تلفن همراه هوشمند دسترسی دارند و بخش اعظمی از کارهای روزمره خود از خرید مایحتاج روزمره گرفته تا سفارش غذا، خرید بلیط، پرداخت قبض آب و برق و ... را از طریق تلفن همراه و به کمک اینترنت انجام میدهند.
اگر شما به عنوان یک شخص مبتدی قصد ورود به فضای مجازی و طراحی سایت فروشگاهی داشته باشید، قطعا دغدغه و سوالاتی ذهن شما را درگیر کرده است. در این مقاله از ودیانا قصد داریم به دغدغههای شروع یک کسبوکار اینترنتی بپردازیم.
برای سفارش طراحی سایت و دریافت مشاوره با شماره 021-28429275 تماس بگیرید یا به وبسایت vediana.com مراجعه کنید.
برای ورود به بستر بیزنسهای آنلاین چه کارهایی باید انجام بدهیم؟
تعیین حوزه کسبوکار اینترنتی: قبل از هرچیزی باید حوزهای را برای خودتان مشخص کنید. اگر کسبوکاری به صورت سنتی و فروشگاه فیزیکی دارید، این مرحله را گذراندهاید ولی اگر بیزنسی ندارید، حوزه مورد علاقه خود را پیدا کنید و باتوجه به آن شروع به فعالیت در اینترنت کنید. فراموش نکنید وقتی کاری را دوست داشته باشید، انرژی و انگیزه شما همیشه حفظ میشود و خستگی عامل بازدارنده نخواهد بود و همچنان رو به جلو پیش خواهید رفت.
بررسی بازار: بعد از اینکه حوزهای را انتخاب کردید، بازار آن را تحلیل و بررسی کنید. بازار عرضه و فروش محصول به چه صورت است؟ آیا مردم کالای شما را میخرند؟ برای تهیه کالا باید چه اقداماتی انجام بدهید؟ بازار هدف شما چه افرادی و در چه رنج سنی هستند؟ رنگ متناسب با حوزه کاری و مخاطب شما چیست؟
انتخاب نام دامنه: حالا نوبت به نامگذاری به کسبوکار است. نام دامنه همان آدرس سایت شما است و باید فاکتورهایی مانند کوتاهبودن، عدم ابهام در نگارش، ماندگاری در ذهن، مرتبط بودن با کسبوکار را در انتخاب نام دامنه رعایت کنید. بعد از اینکه نام دامنه را انتخاب کردید، اقدام به ثبت دامنه کنید. سعی کنید حتما دامنه را به نام خودتان ثبت کنید.
خرید هاست: هاست محلی است که تمام اطلاعات سایت اعم از ایمیلها، دیتابیس، اطلاعات مشتریان و ... در آن ذخیره میشود. اگر دامنه را بهعنوان پلاک ساختمان در نظر بگیریم، هاست زمینی است که سایت روی آن احداث میشود.
شرکتهای زیادی وجود دارند که در زمینه فروش هاست فعالیت میکنند. با کمی تحقیق و بررسی شرکت مناسبی را برای این کار پیدا کنید. توجه داشته باشید برای خرید هاست، به هیچ وجه سراغ هاست رایگان و یا ارزان نروید. هاست مهره مهمی در فروش اینترنتی است و باید ویژگیهایی مانند سرعت بالا، آپتایم بالا، امنیت بالا و ... داشته باشد. از طرفی شرکت هاستینگ باید پشتیبانی خوبی داشته باشد و در کوتاهترین زمان ممکن به مشکلات شما پاسخ بدهد. چنانچه قصد دارید طراحی سایت خود را به شرکتهای فعال در این حوزه بسپارید، نگران خرید هاست باکیفیت نباشید و این کار را به آنها محول کنید. این شرکتها باتوجه به تجربه خود از هاست خوبی استفاده میکنند.
طراحی سایت فروشگاهی: این بخش جزو مهمترین بخشها برای راهاندازی و کسب درآمد آنلاین است. روشهای مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد. استفاده از قالبهای پولی و یا رایگان سیستمهای مدیریت محتوا مانند جوملا و وردپرس، استفاده از سایتسازها یا برونسپاری و طراحی سایت اختصاصی توسط شرکت طراحی سایت در تهران، سه روش متداول است. اما کدام روش مناسب است؟ پاسخ این سوال به شما، فیلد کاری و میزان بزرگی کسبوکار بستگی دارد. آنالیز کوتاهی روی روشها داشته باشیم.
استفاده از قالبهای آماده وردپرس و جوملا و سایتسازها: استفاده از قالبهای آماده باعث افزایش سرعت پروسه طراحی سایت فروشگاهی میشود. بسیاری از بخشها آماده است و باید در کنار هم قرار بگیرند و فعال شوند تا سایت شما تکمیل شود. کاربری این وبسایتها آسان است و منابع آموزشی زیادی در سطح اینترنت وجود دارد که قابل استفاده هستند. یکی از مشکلات قالبهای آماده در بحث ارتقا و سفارشیسازی سایت اتفاق میافتد. مثلا ممکن است قصد اضافه کردن فیچر مارکتپلیس به سایت فروشگاهی خود داشته باشید اما پلاگینها دچار تداخل شوند و یا قالب شما مارکتپلیس را پشتیبانی نکند. مشکلات دیگری مانند تداخل پلاگینها بعد از بهروزرسانی پلاگینها و یا قالب هم هنگام استفاده از قالبهای آماده بهوجود میآید.
طراحی سایت اختصاصی: زمان طراحی در این مدل کمی بیشتر است. در طراحی سایت اختصاصی، صفر تا صد سایت مورد نظر شما باتوجه به نیازهای شما برنامهنویسی میشود و قالب کاملا بهینه و همراه با کدهای تمیز است. وبسایت کاملا سفارشی است و پنل مدیریت ساده و کاربرپسندی برای شما طراحی میشود. البته پنل کاربری ساده بهمعنی سادهبودن برنامهنویسی پشت سیستم نیست، بلکه برعکس نشان میدهد که برنامهنویس سیستم به اندازه کافی به سیستم مسلط بوده است که توانسته کاربری سایت را به شکل ساده و قابل فهمی پیادهسازی کند.
فیچرهای پیچیده در مقابل این سادگی قرار ندارند، بلکه مکمل قابلیتهای یک سیستم هستند. در واقع میتوان سیستم را به ماشینی تشبیه کرد که کارکردهای زیادی دارد که به سادگی قابل آموختن هستند و قابلیتهای پیچیدهای دارند. برای مثال در یک طراحی سایت آگهی میتوان به فیلدهای داینامیک مربوط به هر دستهبندی و فرمهای کاملا داینامیک سیستم توجه داشت.
این مراحل برای شروع یک کسبوکار اینترنتی بودند که باید با صرف زمان و تحقیق در هر مورد، بهترین عملکرد خود را داشته باشید. در ادامه چند ایده پرفروش برای راهاندازی کسبوکاراینترنتی با سرمایه کم را به شما معرفی میکنیم.
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی کالاهای فیزیکی
فروشگاه کالاهای فیزیکی یکی از حوزههای پردرآمد است. فروش کالا به دو دسته یعنی فروش محصولات دیگران و فروش محصولات خودتان تقسیم میشود. اگر قصد فروش محصولات دیگران را دارید باید چند عمدهفروش در حوزه مورد نظرتان را پیدا کنید و بعد از توافق بر سر قیمت شروع به فعالیت کنید. فراموش نکنید که برای شروع کار نیازی نیست تنوع محصول بالایی داشته باشید. ابتدای کار روی چند محصول تمرکز کنید و در ادامه طیف محصولات خود را گسترش دهید.
راهاندازی سایت فروش غذا
زندگی پرمشغله امروزه خصوصا برای خانمهای کارمند، زمانی برای آشپزی باقی نمیگذارد. به همین دلیل کسبوکارهای مرتبط با غذا طی چند سال اخیر استقبال بینظیری داشتهاند. روشهای مختلفی مانند فروش غذای خانگی، فروش صبحانه به همراه نان داغ و ... را میتوان در حوزه غذا پیادهسازی کرد.
سایت دانلود نمونه سوالات دانشگاهی
آخر هر ترم و با شروع فصل امتحانات دانشجویان زیادی به دنبال نمونه سوال ترمهای گذشته هستند. شما میتوانید این نمونه سوالات را به تفکیک رشته در سایت خود جمعآوری کنید و به فروش برسانید.
طراحی سایت آگهی
سایتهای درج آگهی تبدیل به یک منبع خوب برای افراد شده است. طوری که اکثر افراد برای کارهایی همچون خرید و فروش ماشین،کالای دست دوم، استخدام و ... به سراغ سایتهای نیازمندی میروند. سایت آگهی پلنهای مختلفی دارد. مثلا میتوانید در یک حوزه خاص مانند فروش لوازم یدکی و یا اینکه در تمامی حوزهها فعالیت کنید و برای آگهیهای رایگان و پولی و ارتقا آگهی، قیمتهای مختلفی تعیین کنید. کسب درآمد از این مدل وبسایتها منوط به افزایش بازدیدکننده است. پس باید تمرکز ویژهای روی بحث دیجیتال مارکتینگ، سئو و بهینهسازی سایت خود داشته باشید.
چطور یک فروشگاه اینترنتی پردرآمد داشته باشیم؟
هر کاری راه و روش مخصوص به خودش را برای رسیدن به موفقیت دارد. طراحی سایت فروشگاهی هم از این قاعده مستثنی نیست. اولین کاری که باید برای افزایش فروش داشته باشید، جلب اعتماد کاربر است. برای وبسایت خود اقدام به دریافت اینماد کنید. اینماد از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برای شما صادر میشود و مدرکی است که کاربران با استناد به آن از خرید اینترنتی و تعهد مدیر سایت به تعهداتش اطمینان حاصل میکنند. علاوه بر این به منظور برقراری ارتباط ایمن بین سرویسدهنده و سرویسگیرنده، برای وبسایت خود گواهینامه ssl تهیه کنید.
پاسخ ها