پول توجیبی بازیکنان در هر مسابقه ۵۰۰ دلار بوده که متأسفانه این پولها را زمان مسابقات به ما ندادند، اما حالا معلوم شده که این پولها را کس دیگری به جای بازیکنان دریافت کرده است.
دلیل برکناری هاشم اسکندری از ریاست فدراسیون بولینگ و بیلیارد همچنان مبهم است. اواخر سال گذشته بود که او خیلی ناگهانی از سمت خود عزل شد. در حالی که سه ماه است از جدایی اسکندری از این فدراسیون میگذرد، اما هیچ یک از مسئولان وزارت ورزش و جوانان یا نهادهای ذیربط حاضر نیستند درخصوص علت این موضوع توضیحی بدهند. نتیجه همین سکوت وزارتیها باعث شده تا شایعات در مورد این فدراسیون بیشتر از گذشته شود. آن هم در شرایطی که اسکندری به تازگی توانسته بود در انتخابات پیروز شود.
او که پیش از این سابقه هشت سال ریاست در فدراسیون بولینگ و بیلیارد را داشت برای سومین دوره متوالی بر مسند ریاست نشست. انتخابات ریاست این فدراسیون مهرماه سال گذشته برگزار شد که از مجموع ۳۹ رأی، با ۲۵ رأی، رئیس شد.
حرف و حدیثها بر سر تخلفات مالی است. تخلفاتی که گفته میشود در مجموعه تحت مدیریت اسکندری صورت گرفته است. تنها کسی که تا به الان حاضر شده در رسانهها در مورد اتفاقات اخیر فدراسیون بولینگ و بیلیارد اظهار نظر کند، علی مقصود است. قهرمان چندین دوره پاکِت بیلیارد ایران که از تخلفات گسترده و جعل امضا در این فدراسیون پرده برمیدارد.
او در اینباره میگوید: «سازمان بازرسی من و یکسری دیگر از بازیکنان را احضار کرد تا در مورد برخی از ابهامات مالی انجامشده در فدراسیون توضیحاتی را بدهیم. آنجا بود که متوجه شدیم اتفاقهای زیادی در این فدراسیون افتاده که ما از آن بیخبر بودیم. مثلا اینکه فهمیدیم در این ۹ سالی که آقای اسکندری رئیس فدراسیون بودند اصلا هیچ پولی بابت مسابقات به ما ندادهاند. پول توجیبی بازیکنان در هر مسابقه ۵۰۰ دلار بوده که متأسفانه این پولها را زمان مسابقات به ما ندادند، اما حالا معلوم شده که این پولها را کس دیگری به جای بازیکنان دریافت کرده، اما رسیدی که به عنوان سند در اختیار فدراسیون است با امضای بازیکنان است. در حالی که هیچیک از ما اصلا چنین پولی نگرفتیم که بخواهیم رسید یا سندی را امضا کنیم. ما به اداره آگاهی ناحیه یک مراجعه کردیم و دستخط و امضاهای خود را به آنان دادیم. امیدوارم که متوجه شوند آن دستخطهای ما نبوده است».
مقصود ادامه داد: «از زمانی که آقای اسکندری به این فدراسیون آمدند، هیچ هزینهای بابت اعزام بازیکنان به مسابقات خارج از کشور نمیدادند. تمام این مدت ما مجبور بودیم که با هزینه خودمان در رقابتهای مختلف شرکت کنیم. هر زمان هم که اعتراض میکردیم و میگفتیم این چه وضعی است، میگفتند فدراسیون بودجه ندارد. خود من در تمام این سالها به صورت شخصی در رویدادها شرکت کردم که چیزی حدود ۵۰۰ میلیون تومان تا به الان هزینهام شده است. فدراسیون باید این ۵۰۰ میلیون را به من بدهد. رئیس فدراسیون به ما گفت که در این قضایا بیتقصیر است و دنبال کار را میگیرد تا طلبهای ما را برگرداند، اما در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد. همه این پولها را به سختی به دست آوردم. اگر جایزهای از مسابقات گرفتم آن را خرج مسابقه بعدیام کردم. نهایتش هم این بوده که کار مربیگری کردم. درست است که میگویند قشر خاصی سمت این رشته میآیند که تمکن مالی دارند، اما واقعا اینطور نیست، همه علاقهمندان بولینگ و بیلیارد که بچهپولدار نیستند. اینطور که نمیشود عضو تیم ملی یک کشور باشی، اما با هزینه شخصی در مسابقات حاضر شوی. شرایط ما در زمان رئیس قبلی اصلا اینطور نبود. تازه آن موقع امکاناتمان به لحاظ سختافزاری کمتر هم بود. اصلا پولی از جیبمان برای حضور در مسابقات خرج نمیکردیم.
فدراسیون بولینگ و بیلیارد در این یک دهه اخیر به لحاظ فنی عملکرد خوبی داشته است. بهطوریکه حدود ۹۰ مدال در مسابقات بینالمللی مختلف به دست آورده، اما چه فایده که همه این عناوین و افتخارات با تلاشهای خود بازیکنان بوده است، نه فدراسیون. ایران هیچ چیز در مقایسه با سایر کشورها کم ندارد. کشور تا دلتان بخواهد در بولینگ و بیلیارد استعداد دارد. فقط توجه مسئولان را میخواهد؛ اینکه برایشان سرمایهگذاری شود. وگرنه مدالگرفتن در این رشته اصلا سخت نیست».
وزارت ورزش و جوانان بعد از برکناری هاشم اسکندری، محمدرضا مقصودلو را که سابقهای طولانی از ریاست در فدراسیون کبدی داشت به عنوان سرپرست موقت فدراسیون بولینگ و بیلیارد معرفی کرد.
نکته درخور توجه اینجاست که مقصودلو نیز حاضر نیست درخصوص دلیل جدایی سؤالبرانگیز اسکندری و شبهات مالی این فدراسیون شفافسازی کند. او دراینباره میگوید: «درخصوص برکناری اسکندری بیاطلاع هستم و راجع به گذشته این فدراسیون هیچ چیز نمیدانم. ما آمدیم که برای ارتقای این ورزش کمکهای لازم را انجام دهیم که به امید خدا کارها به نحو احسن انجام شود».
پاسخ ها