سایت دریافت رایگان انواع کد تخفیف دیجی کالا، اسنپ فود، اسنپ، اکالا، نماوا، علی بابا، اسنپ مارکت و صدها برند معتبر دیگر. خرج کمتر، خرید بیشتر! با کانال تخفیف.
بهرین برنامه ریزی کنکور 1402 و 1403
درس خواندن برای کنکور سخت است، به ویژه اگر برای مدت زمان طولانی و به صورت مداوم در حال مطالعه باشید. یکی از بزرگترین چالشها در این زمینه، مدیریت زمان است. به علاوه، فعالیتهای دیگری نظیر کلاسهای مدرسه و فعالیتهای اجتماعی و شخصی هم وجود دارد که باید در برنامه درسی کنار هم قرار گیرد. با داشتن برنامه مناسب، میتوانید بهتر و بهینهتر از زمان خود استفاده کنید و وقت کافی برای تفریح و استراحت نیز داشته باشید.
یکی از اصول پایه برنامهریزی کنکور ۱۴۰۲ یا هر هدف دیگری، طراحی معکوس است. این به معنای این است که شما باید ابتدا یک هدف بلندمدت داشته باشید و سپس قدمهایی که باید برداشته شود تا به آن هدف برسید را پیگیری کنید.
آنالیز شیوه های مطالعه
تجزیه و تحلیل عادات و روش های مطالعه خود را بررسی کنید تا نگاهی کلی به شیوه درس خواندن خود داشته باشید. ببینید کدامیک از روش ها برای شما جواب میدهد و کدام نیست. به عنوان مثال، آیا بهتر است هر روز به مدت نیم ساعت درس بخوانید یا دو روز در هفته برای چند ساعت مطالعه کنید؟ آیا در ساعت خاصی از روز بهترین بازدهی را دارید؟ آیا بهتر است فوراً پس از کلاس مرور مطالب شود یا نیاز به فاصله داشته باشید؟ در نهایت، با توجه به اهداف خود، برنامه ریزی برای کنکور سال ۱۴۰۲ را شروع کنید.
مشخص کردن منابع مطالعه کنکور
برای برنامهریزی کنکور سال 1403، باید منابع مطالعاتی خود را مشخص کنید. در سالهای اخیر، تعداد منابع آموزشی افزایش یافته و راههای دسترسی به آنها نیز آسانتر شده است. منابع مهم شامل کتابهای کمک آموزشی، کلاسهای آنلاین یا حضوری، دیویدیها، وبسایتها، همایشها و وبینارها هستند. باید بررسی کنید کدام یک از این منابع برای شما سادهتر قابل دسترسی است و به چه صورت میتوانید بهتر یاد بگیرید؟ اگر میتوانید از چند منبع مختلف مانند کتاب و همایش استفاده کنید، زمان لازم برای هر کدام را در برنامه خود در نظر بگیرید. همچنین باید به این نکته توجه کنید که زمان لازم برای یادگیری هر درس با دیگری متفاوت است و نمیتوانید با همه آنها به یک شیوه برخورد کنید.
ارزیابی هفتگی مطالعه برای کنکور
بررسی هفتگی شما کمک میکند تا بفهمید چقدر زمان برای هر درس نیاز دارید و بهتر بدانید کجای برنامه خود قرار دارید. یکی از مشکلات رایج در برنامهریزی، این است که برخی از موارد مانند امتحان ناگهانی، پروژه درسی، مشکلات شخصی و غیره شما را از برنامه به عقب بیندازند یا باعث ایجاد مشکل در روند برنامه شوند. در صورت لزوم، باید برنامه خود را با توجه به این موارد تغییر داده تا در نهایت بتوانید به اهداف کوتاهمدت خود برسید.
در نهایت، باید به این نکته توجه کنید که پلنهایی که طرح میکنید، فقط در صورتی جواب میدهند که در عمل پایبند به آنها باشید. سعی کنید در طول چند ماهی که قرار است این شیوه مطالعاتی را دنبال کنید، مصمم باشید. همچنین، در بازههای زمانی مشخص مثل هر هفته، پیشرفت و پایبندی خود را برای رسیدن به اهداف درسی بررسی کنید. اگر میزان پیشرفت خود را ارزیابی کنید، بهتر متوجه میشوید که چه چیزهایی مانع یادگیری شما بودهاند و چه مواردی درس خواندن را برای شما سادهتر کردهاند.
پاسخ ها