در این قسمت علاوه بر معرفی انیمیشن به مناسبت روز ادبیات کودک و نوجوان، معرفی کتاب هم داریم. پس با ما همراه باشید!
کودکان و نوجوانان بسته به سنی که دارند، هرکدام نیاز به آموزش و تربیت در سطوح مختلف دارند. از راه رفتن گرفته تا نحوهی برخورد با دیگران، نحوهی برخورد با مسائل پیرامون خودشان، روش زندگی و ..... . یکی از بهترین، موثر ترین و قوی ترین عوامل در انتقال این مفاهیم به این طیف سنی « آموزش غیرمستقیم» است که میتواند از راههای مختلف به آن ها منتقل شود. به قول شاعر بزرگ مولوی :
چون که با کودک سر و کارت فتاد هم زبان کودکی باید گشاد
در ادبیات کهن ایرانی شما میتوانید بهترین راه های تربیت کودک و مسائل اخلاقی را به کودک خود با زبانی ساده و دلنشین درمیان بگذارید.
در این مجموعه داستان های ضحاک و کاوه آهنگر (جلد اول)، زال و سیمرغ (جلد دوم)، زال و رودابه (جلد سوم)، اکوان دیو (جلد چهارم)، رستم و اسفندیار (جلد پنجم)، رستم وسهراب (جلد ششم) از شاهنامه ی فردوسی برای آشنایی کودکان با این گنجینه ی ادب فارسی بازنویسی شده است. تصاویر و متن تقریباً برابرند و تصویرها با رنگهای تند، واضح و بزرگاند، بههمین جهت به نقل داستان کمک میکنند و روش پردهخوانی قدیم را به یاد میآورند و برای قصهگویی بسیار مناسب است.
The Mitchells vs The Machines(خانواده ی میشل بر علیه ماشین ها)
انیمیشن ماجراجویانه و کمدی «میچلها علیه ماشینها» درسال 2021 ساخته شده است. تمرکز اصلی داستان این محصول بر روابط اعضای یک خانواده و تلاش بیوقفه آنان برای حفظ صمیمیتشان است که در بستر مبارزه با طغیان ماشینهای هوشمند دنبال میشود. چالش اصلی داستان اخلاف نظر پدر و دختر خانواده است و پستیها و بلندیهای این رابطه تا رسیدن به نتیجه نمایش داده میشود. این اثر علاوه بر هیجان ناشی از مبارزه رباتها و انسانها که کمی هم با خشونت همراه است، لحظات طنزآمیز فراوانی را برای مخاطبان ایجاد میکند.
درباره پیامهای اصلی اثر پیرامون خانواده و تکنولوژی، مشکلات شخصیتها و راهحلهایشان صحبت کنید و از مسائل و تجربههای مشابه فرزندتان از او سؤال کنید.
پاسخ ها