سوسک ها با حمله به محیط خانه و آشپزخانه می توانند خسارت های گوناگونی به ما وارد کنند. با عبور از روی مواد غذایی و ظروف آشپزخانه انواع میکروب ها را در محیط خانه ی ما منتشر کرده و محیط منزل را به انواع ویروس ها باکتری ها و قارچ ها آلوده می کنند. با ورود به لوازم الکترونیکی ممکن است آسیب جدی به آن وارد نموده و گاهی به کتاب ها ولوازم کاغذی مثل کاغذ دیواری خسارت وارد می کنند.
برای مبارزه با این موجودات ریز چندش آور انسان از روش های مختلفی بهره گرفته است. اما خسارت سوسک ها اینجا تمام نمی شود. سم پاشی روشی است غیر اصولی و خطرناک که اغلب خسارت هایی نا خواسته به بار می آورد.
با در نظر نگرفتن عواقب سم پاشی متاسفانه خیلی افراد از سم پاشی های پر خطر و غیر اصولی آسیب های جدی تری می بینند تا خود سوسک ها.
استفاده از سموم شیمیایی ارگانوفسفره مثل دیازینون و دلتامترین که با نام سم چغندر معمولا یاد می شوند و سموم سیستمیک مثل کنفیدور که در اکثر سم سوسک کش های رایج در بازار استفاده می شودمیتواند عواقب زیان باری در کوتاه مدت و بلند مدت برای ما داشته باشد.
عوارض کوتاه مدت تماس با سموم:
عوارض بلند مدت بلند مدت استفاده از سموم:
بنا به گزارش خبرگزاری صدا و سیما در پی استفاده از سموم خطرناک شیمیایی آمار بیماری سرطان در دهه های جاری افزایش 43% داشته و با این آمار، استفاده از سموم شیمیایی برای کنترل هر گونه آفت یعنی به خطر انداختن جان تعداد زیادی انسان.
با توجه به مقاومت بالای سوسک های آشپزخانه به انواع سموم شیمییایی در صورتی که یک سم روی سوسک اثر قطعی نداشته باشد میتواند باعث بروز پدیده ی مقاومت شده و نسل های بعدی این حشره به سم های مصرف شده مقاوم شوند. برخی افراد راه حل های غیر منطقی برای این موضوع انتخاب کرده و بوسیله ی بالا بردن دز سم و تنوع در استفاده از سموم کشاورزی قصد دارند این موجودات را کنترل کنند که علاوه بر مضرات این سموم برای محیط زیست و سلامت انسان مقاومت سوسک ها را روز به روز با دست خودشان نسبت به انواع آفت کش ها بالاتر می برند.
سوال پرتکرار: برای کشتن سوسک ها بهتر است از چه نوع سمی استفاده کنیم؟
جواب: بهترین ترکیب برای استفاده در محیط خانه ترکیبی است که ضمن اثر بخشی قوی سلامت شما و خانواده تان را به خطر نیاندازد.
نکته ی مهم در استفاده از آفت کش ها این است که سموم روی تخم حشرات اثرگذار نبوده و بعد از یک دوره ده روزه مجدد باید سم پاشی تکرار شود تا حشراتی که به تازگی از تخم خارج شده اند را بتواند کنترل کند. این یعنی استفاده ی دوباره از سموم شیمیایی در منزل و آسیب هایی که میتواند به دنبال داشته باشد. قوی تر کردن و افزایش دز استفاده از سموم شیمیایی اشتباه دیگریست که نه تنها نتوانسته تا به حال راهگشای این مشکل باشد و فقط محیط اطرافمان را روز به روز آلوده تر کرده است.
استفاده از برخی پمادهای سوسک بخاطر ماندگاری بلند مدت این سوسک کش ها و نیاز نداشتن به تکرار سم پاشی، گم شدن اجساد سوسک ها در لوله های فاضلاب و اینکه بعد از استفاده دیگر کاملا محیط را از سوسک زنده و مرده پاکسازی می کنند، امروزه جزء بهترین روش های کنترل سوسک محسوب می شود.
در ابتدای اختراع خمیر های سوسک کش، ترکیباتی وارد بازار شد که بعد از مدتی این حشرات مرموز دوباره نسبت به آنها مقاوم شدند، اما در حال حاظر یک شرکت آلمانی ترکیبی را اختراع کرده که سالهاست معضل سوسک را بطرز بی نظیری حل کرده و هیچ کدام از مشکلات راه حل های قبلی را ندارد.
مصرف کنندگان خمیر سوسک کش واریور بعد از مصرف هیچ گونه سوسکی مشاهده نمی کنند، این ترکیب آلودگی برای محیط زیست نداشته و با موادی تولید شده که برای سلامت خانه و خانواده بی خطر است.
اگر به دنبال راه حل بی دردسر، بدون ضرر و با کارایی بالا هستید فروشگاه کشاورزباشی که بصورت تخصصی انواع محصولات مبارزه با آفات را مورد بررسی قرار می دهد، با بررسی دقیق مضرات استفاده از آفت کش های مختلف، سوسک کش خارجی واریور را به عنوان بهترین محصول برای استفاده در محیط های مسکونی توصیه می کند. برای مطالعه ی دقیق محصول و خرید سوسک کش خارجی واریور کلیک کنید.
فروشگاه اینترنتی کشاورزباشی همانطور که از نامش پیداست انواع محصولات مبارزه با آفات را بصورت تخصصی مورد بررسی قرار می دهد و از بین تعداد زیادی محصول با توجه به بازخورد و نظرات مشتریان خمیر سوسک کش واریور را برای استفاده در خانه و محیط کار پیشنهاد داده است.
همچنین اثراستفاده از این سموم خطرناک را بر روی گل و گیاهان خانگی و طغیانی شدن آفات و بیماریهای گیاهی بررسی کرده است. برای علاقه مندان در زمینه ی گل و گیاه اطلاعات کاربردی زیادی در مورد انواع بذر گل ، سبزی و روش های کاشت و نگه داری آنها در فروشگاه کشاورز باشی منتشر می شود و کمک می کنند محیط زندگی را به جای باصفا تری تبدیل کنید.
پاسخ ها