حلقههای قهوهای دور بالای فنجان شما غیربهداشتی نیستند، اما میتوانند ظاهر یک ست چای چینی را خراب کنند. سرو نوشیدنی میهمانان در لیوانهای لکه دار تقریباً برای هر میزبان خوبی یک مشکل اساسی است. در اینجا نکات ما برای مقابله با لکههای چای در فنجان یا لیوان و همچنین توضیحی در مورد اینکه چرا چای باعث ایجاد لکه روی لیوان شما میشود، آورده شده است.
در برخی از نقاط جهان از چای و قهوه حتی به عنوان رنگ برای لباس استفاده میشود. هر چه مدت زمان طولانیتری لکه روی فنجان چای باقی بماند فرصت پلیمریزاسیون بیشتر میشود و لکه بزرگتر میشود. اگر لکههای قهوهای برطرف نشوند به سادگی رشد میکنند و فضای بیشتری از لیوان را تیره میکنند.
روشهای تمیز کردن ساده برای از بین بردن لکههای چای روی فنجان:
اگر میخواهید بدانید که چگونه لکههای چای را از لیوانها و فنجانهای مورد علاقهتان پاک کنید، در اینجا یک راهنمای تمیزکننده جامع آورده شده است که به راحتی میتوان آن را دنبال کرد و از محصولات تمیزکنندهای که ممکن است قبلاً در خانهتان داشته باشید، استفاده میکند:
جوش شیرین:
جوش شیرین یکی از بهترین محصولات پاککننده چند منظوره است. به عنوان یک ساینده ملایم لکهها را از بین میبرد، در حالی که به مواد شکننده آسیب نمیرساند. برای از بین بردن لکه چای از فنجان داخل لیوان را با آب سرد خیس کنید و یک لایه نازک جوش شیرین بپاشید. بگذارید چند دقیقه بماند و سپس با یک پارچه یا اسفنج دور حلقه قهوهای را پاک کنید.
نمک و سرکه:
این تکنیک بسیار شبیه به روش بالا است، با این تفاوت که داخل لیوان را با سرکه سفید خیس کنید و به جای جوش شیرین از نمک معمولی استفاده کنید. نمک یکی دیگر از مواد ساینده ملایم است که در از بین بردن لکهها بدون ایجاد آسیب بسیار مؤثر است. همیشه مطمئن شوید که لیوان خود را کاملاً بعد از آن با مواد شوینده ظرفشویی بشویید.
در حالی که یادگیری نحوه پاک کردن لکههای چای از فنجانها سخت بوده و طول میکشد تا تمیز شود اما با چند بار شست و شو دیگر خبری از لک نخواهد بود. اگر لیوانهای چای و قهوه خود را تمیز نگه دارید، بسیار راحتتر خواهید بود و در اینجا نحوه انجام این کار آمده است:
منبع:
پاسخ ها