مرحله۱:
یک تابه فلزی تیره به ابعاد ۹ (۲۳x۳۳ سانتیمتر) را با کره نرم شده چرب کنید، سپس کاغذ روغنی بپوشانید و با کره چرب کنید
مرحله ۲:
شکلات خرد شده، ¼ فنجان (۳۰ گرم) پودر کاکائو و پودر اسپرسو را در یک فنجان اندازهگیری مایع ضد حرارت یا کاسه متوسط ترکیب کنید و کنار بگذارید
مرحله ۳:
کره را به یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط اضافه کنید و بپزید تا کره به آرامی بجوشد و بعد بلافاصله کره داغ را روی مخلوط شکلاتی بریزید و بگذارید ۲ دقیقه بماند. آنقدر هم بزنید تا شکلات کاملاً یکدست و آب شود سپس کنار بگذارید
مرحله ۴:
شکر قهوهای، عصاره وانیل، نمک و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. با همزن برقی با دور تند همزن بزنید تا سبک و پف کند.
مرحله ۵:
در حالی که همزن روشن است مخلوط شکلات و کره را که کمی خنک شده است بریزید و هم بزنید تا یکدست شود
مرحله ۶:
یک توری را در طبقه وسط فر قرار دهید و از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید
مرحله ۷:
آرد و باقیمانده پودر کاکائو را الک کرده و با استفاده از یک کاردک لاستیکی به آرامی تا بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
مرحله ۸:
خمیر را در قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کفگیر صاف کنید. بپزید تا زمانی که روی آن کمی پف کند حدود ۲۰ دقیقه
مرحله ۹:
قالب را با استفاده از دستکش فر یا حوله آشپزخانه از فر خارج کنید، سپس به آرامی ظرف را ۱ تا ۲ بار روی سطح صاف بیندازید تا براونیها کمی از بین بروند. نمک دریای پولکی بپاشید
مرحله ۱۰:
قالب را به فر برگردانید
مرحله ۱۱:
براونیها را روی توری خنککننده قرار دهید
مرحله ۱۲:
از کاغذ روغنی استفاده کنید تا براونیهای خنک شده را از تابه خارج کنید
منبع:
پاسخ ها